Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Arc-és testápoló, alakformáló, cellulit vagy narancsbőr kezelő UH/EMS/ionikus multifunkciós készülék (ANS-041)

<Arc-és testápoló, alakformáló, cellulit vagy narancsbőr kezelő UH/EMS/ionikus multifunkciós készülék  (ANS-041)

Gyári cikkszám:ANS-041

Árukód:mas-ANS-041

Garanciaidő:1 év

Részletes leírás

Tulajdonságok:

Ultrahangos EMS Fotonos Alakformáló Eszköz, Az eszköz fizikai és fényterápiás technika alkalmazására képes, arcon és testen is használható, karcsúsításra és alakformálásra, ránctalanításra, pattanások kezelésére, a bőr nedvességtartalmának szinten tartására, a narancsbőr /cellulit/ látványának csökkentésére

  • Arc-és testápoló,alakformáló, cellulitkezelő UH/EMS/ionikus multifunkciós készülék - 
  • MHz-es ultrahang generálása: Mechanikus hatás, hőhatás, fizikai és kémiai hatás: az ultrahang minden sejt mozgását és kapacitását meg tudja változtatni precíz masszázs funkciója segítségével, amelyet sejtmasszázsnak nevezünk. Lebontja a felesleges, sejteket körbeölelő zsírt, energiát használ fel, javítja a nyirokerek és vérerek állapotát, súlycsökkentő és alakformáló funkcióival, halványítja a narancsbőrt.  
  • Ion indukciós technológia: Az ion indukciós technológia általánosan használt módszer az orvosi ellátásban és a szépségiparban. A gyenge elektromos mező eltávolítja a szennyeződéseket, elősegíti a sejtek folyamatos felszívó funkcióit, amely által többszörös hatékonysággal szívja fel a tápanyagokat. A pozitív elektrodáknak idegnyugtató hatása van, csökkenti a bőr vérellátását, merősíti a bőrszövetet. Pattanásos és allergisá bőrre alkalmazható. A negatív elektródák stimulálják az  idegeket, erősítik a vérkeringést, lágyítja a bőrszövetet. Alkalmazható lassú metabolizmusú, száraz, korosodó bőrre, és csökkenti a narancsbőrt.  
  • Fototerápiás technológia: A fototerápiás technológia keskeny sávú LED-re épül, hatákony az alábbiak gyógyításában: pattanásos bőr, nem melanoma jellegű bőrrák, bőrfiatalítás, bőrfestékhiány, sebészeti beavatkozás utáni gyógyulás. A négy gyógyító LED-szín (12 db LED/szín): piros, kék, zöld, sárga  
  • Alacsony hullámhosszú(transzkután elektromos idegi stimuláció) technológia (EMS):  Ez az eszköz az új generációs bionikus eszközökhöz tartozik. Az alacsony frekvenciás terápiás technológia imitálhatja a tényleges hátmasszázs, csontmasszázs, akupunktúra tényleges érzetét. Hatékony fájdalomcsillapító, alacsony frekvenciájú hullámokkal ingerli az izmokat, passzív izom működést eredeményezve.Az izommozgás energiát használ fel, égeti a zsírt, többszörösét, mint hagyományos tornagyakorlatok közben szokásos. Ez a fogyasztó módszer arra való, hogy csökkentse a zsírt a combokon, a derékon, a felkaron. Gyakran használják sebesülés után izomtónus létrehozásához, illetve atlétáknál, hogy elérjék a megcélzott izomfejlődést.