Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Assassin's Creed Syndicate (PC)

<Assassin's Creed Syndicate (PC)

Gyári cikkszám:2802841

Árukód:sof-pc-2802841

Garanciaidő:Nincs

Specifikáció

Platform
PC
Kategória
Akció
Korhatár
18+

Részletes leírás

Tulajdonságok:

A Ubisoft az Asszasszinok és a Templomosok véget nem érő harcát ezúttal a viktoriánus Londonba helyezi el az Assassin's Creed Syndicate-ben. Az ipari forradalom végén, az 1880-as években járunk, amikor a technika rohamléptű fejlődése mellett a bűnszervezetek uralják az utcákat. Egy ikerpár, a forrófejű Jacob, és a megfontolt Evie Frye felett vehetjük át az irányítást, hogy ebben a világban teljesítsük az emberiséget szolgáló küldetésüket.

A gyönyörű grafikai megvalósítás mellett a szériát megújító, változatos játékelemekkel találkozhatunk a Syndicate-ben, így például a főhősök között bármikor egy gombnyomással válthatunk a kalandjaink során, míg a hatalmas nyitott város utcáin megjelennek az ellopható, vezethető lovaskocsik, az autók, sőt lesznek vonatok is, így sokkal gyorsabban közlekedhetünk a városban. Erre szükségünk is van, mivel a játékban bejárható London egyetlen kerülete (melyekből hét darabot járhatunk be) akkora, mint az Assassin’s Creed Brotherhoodban bejárható Róma teljes területe. Az épületekbe - ahogyan az eddigi részekben is -, szabadon ki-bejárhatunk, elrejtőzhetünk bennünk, megmászhatjuk őket, ami nem csak a játékteret, hanem annak menetét is kellőképp színesíti.

Az átdolgozott, dinamikusabb és agresszívebb harcrendszer sok esetben kifejezetten a pusztakezes bunyóra koncentrál, ugyanakkor fegyverekből sem lesz hiány, hiszen a jól ismert rejtett pengén kívül boxert, rövid tőrt, különféle gránátokat, és Revolvert is bevethetünk az ellenfelekkel szemben. A felszerelésünk hasonló módon kibővül, ezek között a legnagyobb újdonságnak a Grappling Hook számít, amivel akár egyik magas helyről átlendülhetünk a másikra, vagy kifeszíthetjük két pont közé, hogy azon egyensúlyozva vigyük véghez feladatunkat. A készítők nagy hangsúlyt fektettek ezúttal a lopakodásra, a figyelemelterelésre, és a kiiktatandó célpont tervszerű megközelítésére, így a multiplayer módok hiányának dacára is az egyik legtartalmasabb epizódját kapjuk a sorozatnak.