Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

ASUS RT-AC88U AiMesh vezeték nélküli router

<ASUS RT-AC88U AiMesh vezeték nélküli router

Gyári cikkszám:RT-AC88U

Árukód:hlv-ro-as-RT-AC88U

Garanciaidő:3 év

Specifikáció

Átviteli sebesség 2.4 GHz
1000 Mbps
Átviteli sebesség 5GHz
2167 Mbps
Hálózati szabvány
802.11 a/b/g/n/ac
Átviteli frekvencia
2.4 GHz / 5 GHz
LAN portok száma
8 db
LAN portok sebessége
10/100/1000 Mbps
WAN portok száma
1 db
WAN portok sebessége
10/100/1000 Mbps
USB port
2 db
Nyomtató támogatás
igen

Részletes leírás

Tulajdonságok:

Mi is az ASUS AiMesh?

Az ASUS routerek úgy készültek, hogy a lehető legjobb WiFi-lefedettséget biztosítsák, és a legtöbb esetben egyetlen router elég is ahhoz, hogy a lakás minden sarkában zavartalan, megbízható kapcsolatot élvezhess. Azonban a lefedettséget sok dolog befolyásolhatja: a helyiségek alaprajza, a felhasznált építőanyagok, de akár még a bútorok is. Ha a lakásodban jelmentes zónák találhatók, vagy néhol megbízhatatlan a kapcsolat, az ASUS AiMesh a megoldás! Az AiMesh egy innovatív új routerfunkció, amely több ASUS routert köt össze egy, a teljes lakást lefedő WiFi-hálózat megteremtéséhez. Ez nagy teljesítményű és rugalmas módszert kínál a WiFi problémák megoldására és arra, hogy a lehető legtöbbet lehessen kihozni a meglévő hardverből: a különféle ASUS routermodellek együtt is használhatók, ezért a rendszer bővítésekor nem kell kidobni a régi készüléket, felhasználhatod azt az AiMesh hálózat kiterjesztéséhez. Az AiMesh a routerek vezérlésének időtakarékos központja lehet, a zavartalan roaming lehetősége pedig azt jelenti, hogy nem kell a hálózatok között átkapcsolással váltani. Az AiMesh olyan WiFi, amelyre támaszkodhatsz  mindig, minden eszközöddel!

AiMesh vagy Mesh

Más teljes otthonra kiterjedő WiFi-rendszerek (ezeket gyakran „mesh networks” néven emlegetik) csak a hozzájuk tartozó csomópontokkal használhatók, ráadásul gyakran csak több csomópontos csomagokban vásárolhatók meg. A régi routered nem működik együtt ezekkel, vagyis meg kell válnod tőle ami drága és pazarló megoldás. Az AiMesh sokkal rugalmasabb és költséghatékonyabb ennél. Elköteleztük magunkat amellett, hogy a meglévő routerek funkcióit folyamatosan bővítjük, így ha már van egy ASUS routered, akkor azt felhasználhatod az AiMesh hálózatban. Az új ASUS-felhasználók számára ez azt jelenti, hogy ha ASUS routert vásárolnak, majd később kiderül, hogy a lefedettséget bővíteni kell például még egy szobára vagy melléképületre is ki kell terjeszteni, akkor az AiMesh rendszerhez igény szerint újabb ASUS routerek adhatók hozzá egyszerűen, és ha ez megvan, a kontroll teljesen a tulajdonos kezében van.

Amikor éppen a verseny lázában égve játszik, vagy egy élő rendezvény online közvetítését nézi 4K/UHD felbontásban, akkor az akadozások vagy a pufferelés késleltetése egyszerűen nem megengedhető. Az RT-AC88U-ban található NitroQAM™ (1024-QAM) technológia 3167 Mbps kombinált Wi-Fi sebességre képes, ezzel garantálja, hogy a hálózaton mindenki élvezheti a sima lejátszást és az alacsony késleltetésű online játékot. A hálózat sebessége minden eszközre hatással van játék közben, mindegy, hogy min játszik. Az ASUS RT-AC88U sávszélesség- és a lefedettség előnye mindenen élvezhető, a konzoloktól a PC-ken át a mobileszközökig, és az útválasztó ráadásul minden operációs rendszert is támogat: a Windows2, Mac OS3 és Linux 4platformot is.   

  • AiMesh WiFi-rendszer - Akár 5300 Mbps WiFi-sebesség
  • A kívánt modellek bizonyos ASUS routerek közül tetszés szerint választhatók, akár többféle is lehet
  • Egy SSID-vel rendelkező WiFi-hálózat is összeállítható, de több SSID is lehet
  • A beállítás és kezelés PC-ről vagy mobilalkalmazásból is végezhető
  • A router összes funkciójának felügyelete, ezért nem kell változtatni a preferált konfiguráción
  • Költséghatékony: A meglévő routerből és egy hozzáadott másikból egy teljes otthont lefedő WiFi-rendszer építhető
  • IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.11ac, IPv4, IPv6
  • AC3100 maximális AC-teljesítmény: 1000+2167 Mbps
  • 4 db külső antenna
  • MIMO technológia 2.4 GHz 4 x 4 5 GHz 4 x 4
  • 64 bites WEP, 128 bites WEP, WPA2-PSK, WPA-PSK, WPA-Enterprise , WPA2-Enterprise , WPS kezelése
  • 1 db RJ45 Gigabit BaseT WAN, 8 db RJ45 Gigabit BaseT LAN
  • 1 db USB 2.0
  • 1 db USB 3.0