Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

BenQ MH750 projektor(9H.JFG77.23E)

<BenQ MH750 projektor(9H.JFG77.23E)

Gyári cikkszám:9H.JFG77.23E

Árukód:mon-p-bq-9H.JFG77.23

Garanciaidő:3 év

Specifikáció

Technológia
DLP
Fényforrás
Lámpa
Felbontás
1920 x 1080 pixel
Képarány
16:9
3D támogatás
igen
Kontraszt
10000:1
Fényerő
4500 lumen
Minimális vetítési méret
60 col
Maximális vetítési méret
180 col
Zajszint
39 dBA
HDMI bemenet
2 db
VGA bemenet
1 db
S-Video bemenet
1 db
Kompozit bemenet
1 db
MHL bemenet
1 db
Audio bemenet
Stereo mini jack
USB-A csatlakozó
1 db
USB-B csatlakozó
igen
RJ-45 LAN
1 db
RS-232 csatlakozó
1 db
Magasság
116 mm
Szélesség
314.2 mm
Mélység
216.3 mm
Tömeg
3.3 Kg

Részletes leírás

Tulajdonságok:

A BenQ MH750 projektor - amely sokféle alkalomhoz használható - a mindennapi prezentációs igények kiemelkedő megoldása. Jellemzőik között megtalálható a 4500 ANSI lumen, a 10.000:1 ultra-magas kontraszt arány, a Full HD 1080p felbontás, a vízszintes és függőleges 2D trapéztorzítás korrekció is, amelyekkel az MH750 kiválóan alkalmas izgalmas előadások tartására!

A magas, - 10.000:1- kontraszt arány biztosítja, hogy minden szöveg, kép, grafika, grafikon - például számszerű adatok - és videó optimális tisztaságban, megnövelt élességgel jelenik meg. Ez segít az előadónak, hogy előadása tisztán érthetően olvasható legyen, míg a közönség folyamatos koncentrációja is garantált.

Jelenítse meg a Full-HD tartalmat éles, 1080p felbontással és élvezze a Blu-ray-t, a játékokat és a HD műsorszórást csodálatos, nagy kontrasztú, eredeti felbontású, tömörítetlen minőségben.

A BenQ egyedülálló 3D színvezérlő eszközével Ön 100%-ban személyre szabhatja - külön-külön - a 6 alapszínt (R/G/B/C/M/Y) a telítettség és az erősítés finomhangolásával.

A 2D trapéztorzítás-korrekció megnöveli a telepítési rugalmasságát a projektornak, ugyanis akár +/- 30 fok korrekció is lehetséges, vízszintes és függőleges irányban egyaránt. Ezzel a funkcióval a projektort nem szükséges a középvonalba állítani, és így az előadó a vászon előtt tarthatja meg előadását, anélkül, hogy kitakarná a vetített tartalmat. Ezen felül, a projektor bárhová helyezhető egy u-alakú asztalon, így nem szükséges a tárgyalóterem átrendezése vagy a projektor máshová mozgatása.

A sarokillesztés javítási funkció egy rugalmas és kényelmes módja annak, hogy a vetített kép sarkait, külön-külön változtatni lehessen, és a kép tökéletesen illeszkedjen a vászonhoz.

Az MHL csatlakozás segítségével Ön egyszerűen, nagyképernyőn, egy okostelefonról vagy táblagépről oszthatja meg fotóit, videóit vagy weboldalakat. Egyszerűen csatlakoztassa az okos eszközt egy MHL kábel segítségével és máris gyönyörködhet a folyamatos nagyképernyős megjelenítésben.

Az MH750 projektor alapfelszerelése a DLP Link™-támogatás, amellyel olyan lenyűgöző 3D hatások jeleníthetők meg mint a mozikban. Az MH750 projektor által támogatott 3D formátumok: "3D field-sequential", "3D frame packing", "3D top-and-bottom" és "3D side-by-side". Ezeken túlmenően ez a fantasztikus projektor Blu-ray DVD lejátszóhoz is csatlakoztatható, hogy még lenyűgözőbb vizuális minőséget kínálhasson.

A BenQ - mint az első DLP® márka, amely projektorainak lámparendszerébe beépítette a Philips ImageCare technológiáját - megtette a következő lépést a 21. századi osztálytermi energiatakarékosság irányába. Ezzel a páratlan újítással felvértezett MH750 kompromisszumoktól mentes fényerőt, kitűnő képminőséget és optimalizált lámpa élettartamot kínál.

A projektor automatikusan kikapcsol, amennyiben nem érzékel bemeneti jelforrást. Ezzel a funkcióval elkerülhető az energiapazarlás, valamint megnövelhető a lámpa élettartama.

Az MH750 inaktív állapotban alacsony szinten tartja a készenléti energia fogyasztást, így csak kevesebb, mint 0.5 W az áram felvétele. Ez segít megnövelni a lámpa élettartamát, valamint csökkenti az energiaköltségeket.

A Digital Light Processing (DLP) technológia, amely a 2015-ös Academy Award of Merit (Oscar® szobrocska) díjazottja, a világ vezető projektor technológiája. A digitális mozi rendszerek 90%-a, míg az IMAX filmszínházak 100%-a ezt a technológiát használja. A DLP a projektorok világpiacán is domináns, ugyanis több, mint 50%-ban ezzel a technológiával felszerelt projektor értékesítenek. Jelenleg a BenQ az első számú DLP projektor márka ezen a piacon, a világszínvonalú és páratlan teljesítményével.

A DMD chip hihetetlen hosszú élettartamú mikro-méretű tükreivel és a DLP motor gyakorlatilag teljesen szigetelt készülékházával a BenQ DLP projektorok képminőség-romlás nélkül állják ki az idő próbáját. A szennyeződések felhalmozódását illetve a magas hőmérséklet okozta károk elkerülésével a BenQ projektorok évről-évre, egy egyszerű lámpacsere által, úgy jelenítik meg a vetített tartalmat, mintha vadonatújak lennének.