Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Bissell CrossWave többfunkciós nedves takarítógép (11120233711)

<Bissell CrossWave többfunkciós nedves takarítógép (11120233711)

Gyári cikkszám:BIS-11120233711

Árukód:bis-11120233711

Garanciaidő:2 év

Specifikáció

Teljesítmény
560 Watt
Portartály/Porzsák kapacitás
0.6 liter
Zajszint
80 dB
Tömeg
5.2 kg

Részletes leírás

Tulajdonságok:

A BISSELL Crosswave™ a három az egyben többféle felületre alkalmazható takarító, amely elfoglalt életvitelünkhöz készült. A Crosswave™ egyszerre porszívózza, mossa fel és segít felszárítani a padlókat, egyetlen egyszerű lépésben, a szigetelt keményfától a padlólapokon át a szőnyegekig! A Crosswave™ egyszerre végzi el mindhárom munkát, és alkalmas az összes szigetelt padlóra és lábszőnyegre az Ön otthonában. Különböző padlófelületeket tisztít meg egyetlen lépésben. Az egyedülálló kefehenger felsúrolja és felmossa a padlókat a mélyebb tisztítás érdekében, és nem ereszt vissza szennyezett vizet a padlóra. Digitális érintős vezérlők a takarítás intuitív és kényelmes szabályozásához. Könnyen eltávolítható duplatartályos technológia - a külön tiszta és szennytartály kiküszöböli a víztartály gyakori cseréjének szükségességét és biztosítja, hogy Ön mindig tiszta vízzel moshassa fel padlóját.

Többfunkciós három az egyben készülék
Nedvesen tisztítsa az összes szigetelt padlót és lábszőnyeget egyetlen takarítógéppel! A többfeladatos Crosswave™ porszívók felmossák és segítenek felszárítani a padlókat, a szigetelt keményfától a padlólapokon át a szőnyegekig!

Digitális ujjbegyes vezérlés
A takarítás intuitív és egyszerű szabályozása. Az ujjbegyes vezérlők lehetővé teszik, hogy Ön könnyedén átkapcsoljon a keménypadlóról a lábszőnyeg tisztításra. (Digitális érintős vezérlők a takarítás intuitív és kényelmes szabályozásához. Egyszerűen válassza ki a tisztítani kívánt padlótípust, és már indulhat is!)

Fantasztikus tisztítás! Minden az egyben többféle felületre alkalmas takarítógép!
Egyszerre, egyetlen egyszerű lépésben porszívózza és mossa fel a padlókat otthonában

Kéttartályos technológia
Könnyen eltávolítható különálló tartályok a könnyű töltés/ürítés érdekében. Külön tiszta- és szennyezett víztartály, elkülöníti a tiszta és a szennyezett vizet. (Könnyen eltávolítható duplatartályos technológia - a külön tiszta és szennytartály kiküszöböli a víztartály gyakori cseréjének szükségességét és biztosítja, hogy Ön mindig tiszta vízzel moshassa fel padlóját.)

Innovatív hibrid kefehenger
Különböző padlófelületeket tisztít meg egyetlen lépésben. Az egyedülálló kefehenger felsúrolja és felmossa a padlókat a mélyebb tisztítás érdekében, és nem ereszt vissza szennyezett vizet a padlóra.

  • Többfunkciós, három az egyben készülék, kiküszöböli a takarítási lépéseket és eszközöket, melyeket általában használ otthonában
  • Az erőteljes szívás segít csíkmentesen felszárítani padlóit
  • Digitális, ujjbeggyel érintős vezérlők, lehetővé téve a takarítás közbeni szabályozást
  • Könnyen eltávolítható különálló tartályok a könnyű töltés/ürítés érdekében -külön tisztavíz és szennyezett víz tartály
  • Kivehető kefehenger és könnyen tisztítható tárolótálca szolgálja a könnyű karbantartást
  • Forgó padlófej a könnyű manőverezhetőséghez
  • Alacsony profilú talp
  • Speciális kefehenger és keménypadló mintaformula mellékelve