Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Bosch MSM2623G botmixer fehér-zöld

<Bosch MSM2623G botmixer fehér-zöld

Gyári cikkszám:MSM2623G_

Árukód:he-bo-MSM2623G

Garanciaidő:1 év

Specifikáció

Teljesítmény
600 Watt
Keverőszár anyaga
rozsdamentes acél
Tömeg
1.4 kg

Részletes leírás

Tulajdonságok:

Bosch CleverMixx "Dip & Dressing" kiegészítő mini keverőszárral: tökéletes a mártások és öntetek egyszerű elkészítéséhez.

600 W — teljesítmény és kényelem.
Erős, kis zajjal és alacsony intenzitású rezgéssel. A 600 W-os motor gyorsan elvégez bármilyen keverést és aprítást — és mindezt hihetetlenül kényelmesen.

Nemesacél fej — elegáns és hatékony.
A kiváló minőségű, nemesacél mixer fej az optimalizált kivitellel és a nemesacél késsel kifogástalanabb és kényelmesebb munkát biztosít, és könnyű eltávolítani a tisztításhoz.

  • Új, mini keverőszár: készítsen egyedi, kisebb mennyiségű salátaönteteket, szószokat és majonézt könnyen és gyorsan.
  • Egyszerű pépesítés és keverés, bosszantó kifröccsenés nélkül - hála az újonnan kialakított, rozsdamentes acél keverőszárnak. A merőpohár alaptartozék.
  • Kiválóan aprít gyógynövényeket, parmezánt, diót és más kemény összetevőket egyszerűen és gyorsan. Tökéletes pl. pestokhoz.
  • A hozzávalók tökéletesen elkeverése és pürésítése nagyon rövid idő alatt - az extra erős 600 W-os motornak köszönhetően.
  • Az ergonómikus nyelének köszönhetően a Clever Mixx tökéletesen illeszkedik a kézbe, és az alacsony súly lehetővé teszi az egyszerű és kényelmes a használatot.
  • Tartozékok: 2 x fedél, Turmix-/mérőkehely, Botmixer fej, Univerzális aprító