Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Bosch SMV25EX00E beépíthető mosogatógép

<Bosch SMV25EX00E beépíthető mosogatógép

Gyári cikkszám:SMV25EX00E

Árukód:bosch-SMV25EX00E

Garanciaidő:2 év

A termék csak személyes átvétellel rendelhető!

Specifikáció

Kapacitás
13 teríték
Energiaosztály
A+
Szárítási hatékonysági osztály
A
Zajszint
48 dB
Kivitel
Beépíthető integrált
Mosogatási funkciók száma
5 db
Szélesség
598 mm
Mélység
550 mm
Magasság
815 mm
Tömeg
33 kg

Részletes leírás

Tulajdonságok:

Töltöttségszenzor:

A töltetszenzornak köszönhetően energiát takaríthat meg kevesebb edény mosogatása esetén. Automatikusan vizet és energiát takarít meg kevesebb edény mosogatása esetén. A töltet súlyát egy forgó sebességszenzor méri, amely érzékeli a vízszintet. Nagyobb töltetek esetén több vízre van szükség az edények áztatásához, és a vízszint csökken. Ebben az esetben a rendszer több vizet ad hozzá.

Ilyen mosogatásról még nem hallott!

A lakás tisztán tartása sokszor nem egyszerű. Az otthoni csend pedig sokszor lehetetlennek tűnik. Az EcoSilence Drive motorral felszerelt mosogatógépeink nagy teljesítményű tisztítást nyújtanak alacsony zajkibocsátás mellett. A kefe nélküli, energiatakarékos motor optimálisan csökkenti a súrlódás hangját, így az EcoSilence Drive jóval simább, csöndesebb működést biztosít. Mostantól otthona egyszerre lehet csendes és tiszta.

ActiveWater (víztakarékos) technológia: Kevesebb víz, kevesebb energia, nagyobb teljesítőképesség.

Ez az innovatív mosogatási technológia növeli a hatékonyságot, és biztosítja a környezetbarát mosogatást a tökéletes tisztítási eredmény érdekében. A készülék vizet és energiát takarít meg a víz célzott eloszlása, az optimalizált szűrőtechnológia, a gyorsabb felfűtés és a nagyobb szivattyúteljesítmény révén, a megnövekedett vízáramlás érdekében.

Glass 40 °C program

A Glass 40 °C program kíméletesen tisztítja a poharakat - még a minőségi kristálypoharakat is -, miközben optimális szárítást és ragyogó csillogást biztosít. Ezt a hőmérséklet csökkentése, a mosogatószer hőmérsékletének módosítása és a szárítási idő kiterjesztése teszi lehetővé. A csillogó poharak és a foltmentes száradás egyértelműen bizonyítja a ragyogó és kímélő mosogatás eredményét.

A mosógép, amely saját magát védi a vízkártól.

Mi a Boschnál gondoskodunk a mosnivalóról és otthona biztonságáról is. Az AquaStop rendszer dupla falú bemeneti csővel, a csőben elhelyezett mechanikus szeleppel, valamint egy kijelzővel van ellátva. A kifolyó víz a cső burkolatán belül marad, ezt felszívja egy szivacs, amely azután mechanikusan meggátolja a víz áramlását. A Bosch védelmet biztosít a vízkárok ellen, mosásról mosásra.

A DosageAssist funkció a tisztítótabletta hatékony feloldásának köszönhetően optimális eredményt biztosít.

A DosageAssist funkció optimális tisztítási eredményt és egyszerűbb mosást biztosít. A mosószer kicsepeg a mosószer adagolóból és a felső kosáron lévő speciális tálcába jut, ahol teljesen feloldódik.

Kényelem

Hely az evőeszközök és a konyhai eszközök számára a VarioDrawer (variálható evőeszköztartó) fiókban.

A visszahúzható VarioDrawer fióknak köszönhetően a harmadik betöltési szintű ActiveWater mosogatógépek még kényelmesebbek. Ideális hely az evőeszközök és a kisebb konyhai eszközök, pl. a merőkanalak vagy habverők számára. Ez nagyobb rugalmasságot ad a mosogatógépe betöltésekor, és több helyet teremt a mosogatótéren belül. Az alsó kosárban lévő evőeszköz kosár kicserélhető a VarioDrawer fiókkal, hogy a befogadóképességet akár 14 terítékre növelje a 60 cm-es mosogatógépeknél, és 10 terítékre a 45 cm-es mosogatógépeknél.

InfoLight - egy piros fényfolt nyújt információt.

Egy piros fényfolt a padlózaton tájékoztatja, hogy az Ön teljesen beépített mosogatógépe még mindig dolgozik, vagy már befejezte.

Fenntarthatóság

A VarioSpeed funkciónak köszönhetően fele idő alatt végezheti el a mosogatást, optimális tisztítási és szárítási végeredmény mellett.

A VarioSpeed opcióval felére csökkentheti a mosogatási időt. Mindezt a legjobb tisztítási és szárítási végeredménnyel - mint rendesen.

Egészség

Üvegvédelem

Üvegvédelem az üvegáruk és a kényes porcelán kíméletes kezeléséhez. Mivel a lágy víz korróziót vált ki, az üvegvédelemmel felszerelt Bosch mosogatógépek szabályozzák a víz keménységét. Így optimalizáljuk az értékes üvegáruk és a különleges bánásmódot igénylő drága porcelánok védelmét.

  • 13 teríték mosogatására alkalmas
  • Energiaosztály: A+
  • Energiafelhasználás eco program 50 °C-on: 294 kWh/év, szabvány szerinti évi 280 tisztítási ciklus alapján, hidegvíz bekötés esetén. A tényleges energiafogyasztás függ a készülék használati módjától.
  • Energiafogyasztás eco program 50 °C-on: 1.03 kWh
  • Vízfogyasztás eco program 50 °C-on: 2660 Liter/év, 280 szabvány tisztítási ciklus alapján. A tényleges fogyasztás függ a készülék használati módjától.
  • Vízfelhasználás eco program 50 °C-on: 9.5 l
  • Programidő eco program 50 °C-on: 210 perc
  • Zajszint: 48 dB (re 1 pW)
  • Zajszint (csendes programon): 46(A) re 1 pW
  • 5 program: Intenzív 70 °C, Normál 65 °C, ECO 50 °C, SLE 50 °C, GLAS 40 °C
  • Teljesítményfelvétel kikapcsolt/ üzemkész állapotban: 0.1 W / 0.1 W
  • Szárítási hatékonyság: A (A-tól G-ig terjedő skálán)
  • Az információk az eco program 50 °C-ra vonatkoznak. Ez a program szabvány szerint megfelel a szokványosan szennyezett edény tisztításának és a leghatékonyabb energia- és vízfogyasztás kombinációnak.
  • A "bekapcsolva hagyva" üzemmód időtartama: 0 perc
  • Belső tér anyaga: nemesacél/polinox
  • Készülékméret (Ma x Sz x Mé): 81.5 x 59.8 x 55 cm