Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

bunnyNature FreshGrass Hay with camomile, friss széna kamillával, nyulaknak és rágcsálóknak, 500 g (14014)

<bunnyNature FreshGrass Hay with camomile, friss széna kamillával, nyulaknak és rágcsálóknak, 500 g (14014)

Gyári cikkszám:BN14014

Árukód:at-bn-14014

Garanciaidő:Nincs

Részletes leírás

Tulajdonságok:

Vegyes táplálék nyulaknak és rágcsálóknak

A széna alapvető táplálék sok állat számára. A széna jelentős részét teszi ki a étrendnek ezért nagyon fontos a minősége. A bunny FrissFű széna, biztosítja a legmagasabb minőséget és a maximális változatosságot. 

Származás, minőség és feldolgozás

A növények változatossága, feldolgozásuk és rost szerkezetük, kiemelt fontosságú összetevői a prémium szénának. Magas elvárásainkkal biztosítjuk termékünk állandó minőségét. A növények változatosságával biztosítjuk, hogy a széna, a lehető legfinomabb és legtáplálóbb legyen. Ennek megőrzése érdekében a feldolgozás során csak olyan szénát használunk fel, melyet beltéren gondosan szárítottak. Így elkerülhetők a veszélyes környezeti tényezók és a széna természetes marad, mintha egyenes a mezőn szedték volna, minden vitamin tartalmával együtt.

Mivel a szénának rostban gazdagnak ropogósnak és pormentesnek kellene lennie, csak az ilyen minőségi széna kerül a zsákjainkba. Ez azért van így, mert a ropogós szárak, és az optimális nyersrost tartalom, szükséges a megfelelő fogkopáshoz és az egészséges, emésztő rendszerhez. A por egyszerűen nem való a szénás zsákba, mert irritálhatja az állatok légzőszerveit és szemét.

Mi különösen jó minőségű szénát biztosítunk így az állatok jól érzik magukat.  

Összetevők: timothy széna, rétes kecske, rozs fű, vörös csenkesz, kék fű, hajlított fű, taréjos taracbúza, kúszó vörös csenkány, német rozsfű, pitypang, ezüst gyom, tyúkhúr, egérfarkfű, lándzsás útifű, fehér lóhere, vörös lóhere, hármáskaréj, kamilla szirom 6%

  • Állat: Nyúl, Tengerimalac, Csincsilla, Degu, Hörcsög, Törpe Hörcsög, Egér, Futó Egér, Patkány
  • Kor: Kölyök, Fiatal, Felnőtt, Idős