Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Canon SELPHY CP1000 fotónyomtató fehér (0011C012AA)

<Canon SELPHY CP1000 fotónyomtató fehér (0011C012AA)

Gyári cikkszám:0011C012AA

Árukód:pri-can-cp-0011C012A

Garanciaidő:1 év

Specifikáció

Nyomtatási típus
Színes (color)
Szín
fehér
Szélesség
178 mm
Magasság
61 mm
Mélység
135 mm
Tömeg
0.84 kg

Részletes leírás

Tulajdonságok:

Gyors, egyszerű, laborminőségű fotónyomtatás – bárhol, bármikor, bárki által Fotólabor minőségű nyomatok azonnal – bárhol és bármikor. A kisméretű, elegáns és hordozható fotónyomtató négyféle nyomtatási bevonattal, valamint kettős igazolványkép-nyomtatási funkcióval rendelkezik, amely bárki által egyszerűen használható.

Az ultrakompakt és könnyedén hordozható SELPHY CP1000 fotónyomtató gyors, megbízható és professzionális minőségű nyomtatást biztosít bárhol is van rá szüksége.

A felhasználóbarát kivitelnek köszönhetően a nyomtatás bárki számára egyszerű. Ezt pl. a könnyű megtekintést biztosító 6,8 cm-es (2,7”) LCD kijelző, valamint az intuitív menürendszer teszi lehetővé, amelynek képernyőjén a megjelenő utasítások egyszerű navigálást segítenek elő. A konzisztens eredmények érdekében egyszerűen tárolja el kedvenc nyomtatási beállításait.

Nyomtasson professzionális minőségű és tartós fényképeket kevesebb mint 1 perc alatt. A festékszublimációs technológia kiváló színmélységet és színátmenetet biztosít, és még várakoznia sem kell.

A speciális bevonat véd a vízcseppektől, kiömlő folyadéktól, valamint az elhalványulástól. A nyomatok így akár 100 éven át is gyönyörűen mutatnak az albumban. Az ujjlenyomatok megelőzése és a hagyományos laborminőségű nyomatokéhoz hasonló eredmény elérése érdekében akár 3 félfényes fotópapírt is használhat, és fogyóeszköz-cserére sincs szükség.

A SELPHY CP1000 alacsony nyomtatási költségeket, kiemelkedő minőséget és rendkívüli kényelmet biztosít. A fogyóeszköz-csomagoknak köszönhetően ráadásul teljes mértékben kezében tarthatja a nyomtatási folyamatokat. Élvezze a nagyobb méretű hordozócsomagok révén elérhető alacsonyabb nyomtatási költségeket.

A gyors nyomtatáshoz nem kell mást tenned, mint közvetlenül a nyomtatóhoz csatlakoztatni a PictBridge-kompatibilis fényképezőgépet. A még nagyobb rugalmasság érdekében számtalan memóriakártyáról vagy USB-flashmeghajtóról is nyomtathat.

Legyen szó üzleti vagy otthoni használatról, az igazolványkép-nyomtatás funkció és az arckeretező segítségével gyorsan és egyszerűen készíthet és nyomtathat széles körben elfogadott, szabványos igazolványt. A kettős igazolványkép-nyomtatási funkcióval egy papírlapra két különböző méretű igazolványkép nyomtatható, a nyomtatott vágásminta pedig pontos kivágást tesz lehetővé.

A nyomtatónak köszönhetően több különböző módon is megoszthatod emlékeidet másokkal. Készíthetsz például levelezőlap méretű, négyzet alakú1 vagy hitelkártya méretű nyomatokat – és mindezt szupergyorsan.

Az Automatikus képoptimalizálás a jelenet- és arcfelismerés funkcióval gondoskodik a kitűnő eredményekről. Intelligens módon kijavítja a kép hibáit, miközben csökkenti a nemkívánatos zajt, így különlegesen tisztává és gazdaggá teszi a nyomatokat.

A nyomtató hátuljához kényelmesen csatlakozó, választható NB-CP2L tölthető akkumulátorral menet közben beltéri és kültéri környezetben egyaránt nyomtathat. Egyetlen töltéssel több mint 36 képeslap méretű nyomatot készíthet.

  • Felbontás: 300×300 dpi
  • Színek: 3 színes védőbevonattal, színenként 256 fokozat (24 bites színmélység)
  • Adathordozók és kazetták: Levelezőlap méret 148×100 mm – KP-36IP, KP-108IN, RP-108, RP-1080V, Hitelkártya méret 86×54 mm – KC-36IP, Hitelkártya méretű matricák 86×54 mm – KC-18IF, Négyzet alakú matricák 50×50 mm – KC-18IS, Mini matricák 22,0×17,3 mm (8 db matrica laponként) – KC-18IL
  • Sebesség: akár 27 mp
  • PictBridge-kompatibilis
  • Adapteren keresztül használható memóriakártyák: miniSD, miniSDHC, microSD, microSDHC, microSDXC, xD-Picture Card
  • Kamera csatlakozás: USB A
  • Számítógépes csatlakozás: USB B
  • Szoftver: SELPHY Photo Print