Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Canon ZoeMini C instant fényékpezőgép pink (3884C005)

<Canon ZoeMini C instant fényékpezőgép pink (3884C005)

Gyári cikkszám:3884C005

Árukód:cam-canon-3884C005

Garanciaidő:1 év

Specifikáció

Vaku
igen
Szélesség
121 mm
Magasság
80.3 mm
Vastagság
21.5 mm
Tömeg
188 g

Részletes leírás

Tulajdonságok:

Instant nyomatokkal azonnal megőrizheted az emlékeidet. Készítsd el a tökéletes szelfit a beépített tükör és a gyűrűs megvilágítás segítségével, csatlakozz a Canon Mini Print alkalmazással, és szerezd be a legjobb csoportképet a távoli zárkioldó funkcióval – mindezt a Zoemini S készülékkel.

Hívd életre legjobb fényképeidet ezzel a zsebméretű, 8 megapixeles fényképezőgép-nyomtatóval. A tökéletes szelfikhez elengedhetetlen gyűrűs megvilágítás, a Canon Mini Print alkalmazás révén az okostelefonról vezérelt távoli zárkioldás és az öntapadós nyomatok elengedhetetlen kiegészítői a fényképezés megszállottjainak.

Ezzel az okos, 2 az 1-ben eszközzel egyszerre fényképezhetsz és nyomtathatsz. A 8 megapixeles kamerának, a microSD-kártya-nyílásnak* és a ZinkTM technológiának köszönhetően a Zoemini S készülékben mindent megtalálsz, amire az utazás közbeni fényképezéshez szükséged van.

Ez a könnyű fényképezőgép-nyomtató matt fekete, gyöngyházfehér és rózsaarany színben is elérhető, tökéletes hordozható társ, amely könnyedén elfér egy zsebben vagy egy táskában.

Az előlapra szerelt tükör és a gyűrűs megvilágítás biztosítja, hogy szelfijeid lenyűgözőek legyenek, míg a Canon Mini Print alkalmazás távoli zárkioldás funkciója szellőssé teszi a csoportképeket.

A 10 lapos, öntapadós, szakadásálló Zink™ nyomtatópapírral egyszerűen csak fényképezned kell, majd nyomtatnod és máris kedvenc fényképeiddel díszítheted tárgyaidat.

A Bluetooth** funkció és a Canon Mini Print alkalmazás segítségével közvetlenül okostelefonodról nyomtathatod ki a fényképeket, ahol is rengeteg klassz szűrő és kollázs közül válogathatsz. Az alkalmazással a fényképezőgépet is programozhatod, egyedi hangokat és a tökéletes kép elkészítése érdekében saját önkioldó beállításokat állíthatsz be.

  • Kép mérete: 5 x 7,5 mm
  • Beépített akkumulátor
  • Minimális fókusztávolság: 0,3 m

A doboz tartalma: 

Minden, amire a fotózáshoz, a testreszabáshoz és a nyomtatáshoz szükséged lehet: 

  • Canon Zoemini S instant fényképezőgép-nyomtató 
  • USB-kábel
  • Biztonsági megfelelőségi lap
  • EWS (jótállás) jegy
  • Rövid útmutató (kártya)
  • Canon Zink™ fotópapír (10 lap) + 1 SMARTSHEET
  • Csuklószíj