Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Doom (Switch)

<Doom (Switch)

Gyári cikkszám:Bethesda Softworks DOOM (Switch)

Árukód:sof-sw-DOOM (Switch)

Garanciaidő:Nincs

Specifikáció

Platform
Nintendo Switch
Kategória
Akció
Korhatár
18+

Részletes leírás

Tulajdonságok:

Az id software – az FPS játékok úttörőjének számító csapat, akik a Deathmatch című multiplayer játékot is megalkották – fejlesztésében most visszatér a DOOM a brutálisan szórakoztató és nehéz, modern lövöldözős játékélmény. Könyörtelen démonok, hihetetlenül pusztító fegyverek és gyors, sima mozgás szolgáltatják az alapelemeit ennek az intenzív belső nézetes harci játéknak – akár a Pokol legmélyebb bugyraiban irtod a démonhordákat egyszemélyes módban, akár barátaid ellen versenyzel a számos többjátékos mód valamelyikében.

TÖRTÉNET:

Nem véletlenül vagy itt. A Union Aerospace Corporation kutatóintézetét a Marson vad és nagy erejű démonok lepték el. Csupán egy ember képes az ő világuk és a sajátunk között létezni. Az egyetlen DOOM Marine-ként azért aktiváltak, hogy egy küldetést hajts végre: pusztítsd el mindet.

FŐBB JELLEMZŐK:

Egy könyörtelen hadművelet

Nincs lehetőség fedezékbe vonulni vagy megállni, hogy visszatöltsd az életedet, miközben a pokol dühöngő démonhordáit vered vissza. Kombináld fegyverarzenálod futurisztikus és ikonikus darabjait, fejlesztéseket, mozdulatokat és átdolgozott közelharci elemeket, hogy leüsd, vágd, taposd, zúzd és robbantsd szét a démonokat kreatív és erőszakos módokon.

Az id Multiplayer visszatérése

Urald a harcmezőt a DOOM jellegzetes, gyorstempójú aréna stílusú küzdelmeiben. Mind a klasszikus, mind a vadonatúj játékmódokban a cél az ellenfelek megsemmisítése ügyesség és erő használatával, pusztító fegyverekkel, függőleges mozgással és egyedi power-upokkal, amik lehetővé teszik, hogy egy démon képében küzdj.