Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Electrolux EAP150 légtisztító

<Electrolux EAP150 légtisztító

Gyári cikkszám:EAP150

Árukód:he-el-EAP150

Garanciaidő:2 év

Részletes leírás

Tulajdonságok:

Tüsszögés, orrdugulás, viszketés, köhögés – mintegy kétmillió allergiás magyar életét keserítik meg ezek a tünetek. Az idei pollenszezon ráadásul a szokatlanul enyhe tél miatt hamarabb indult és erősebben is jelentkezhet[1], sokkal több panaszt okozva ezzel az érintetteknek. Az Electrolux Oxygen légtisztító készüléke kiszűri az allergéneket és más szennyeződéseket a beltéri levegőből, így legalább otthonában fellélegezhet.

Nem is gondolnánk, de a beltéri levegő sokszor szennyezettebb lehet, mint a kültéri. A káros anyagok koncentrációja akár kétszerese, sőt, ötszöröse is lehet a kültéri levegőének: dohányfüst, por, pollen, állatszőr, baktériumok és más mikroorganizmusok szennyezik otthonaink levegőjét, amelyek allergiát, sőt asztmát is okozhatnak. A beltéri levegő azonban lehet egészségesebb, a tünetek megfelelő levegőtisztítással enyhíthetőek, sőt megelőzhetőek.

Az Electrolux Oxygen légtisztító többszörös szűrőrendszere gondoskodik arról, hogy otthon az egész család fellélegezhessen. A nagyobb szennyeződéseket az aktív szénszűrő szűri ki, míg a HEPA H13 szűrőn 99,7 százalékos arányban fennakadnak a 0,3 mikron méretűnél nagyobb részecskék. A Plasmawave™ szűrő molekuláris szinten, káros ózon kibocsátás nélkül lebontja az allergéneket és kémiai szennyezőket, a CleanCel™ film pedig megakadályozza a mikroorganizmusok elszaporodását. A készülék a levegő minőségét LED világítással jelzi, miközben a szenzoros érzékelő folyamatosan ellenőrzi azt, és szükség szerint állít a működési fokozaton. Az Electrolux Oxygen légtisztító nem csak hatékonyan, de szinte észrevétlenül végzi a dolgát. Modern, letisztult dizájnja finoman illeszkedik környezetébe. Hangja a legalacsonyabb fokozaton egy könyvtárban is észrevétlen marad, de a legintenzívebb légtisztítás mellett is csak egy normál beszélgetés hangjához közelít. Alvó üzemmódba kapcsolva pedig még a jelzőfényei is kikapcsolhatóak.

  • 3 légtisztító fokozat
  • CleanCel technológia
  • Szagérzékelő
  • Kézi vezérlésű alvó üzemmód
  • HEPA H13 szűrő
  • Aktív szénszűrő
  • Szűrőcsere kijelző
  • 1,9 méteres kábel
  • Maximális terület: 32 m2