Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Fibaro Home Center Lite központi egység (FGHCL)

<Fibaro Home Center Lite központi egység (FGHCL)

Gyári cikkszám:FGHCL

Árukód:caw-fib-FGHCL

Garanciaidő:1 év

Részletes leírás

Tulajdonságok:

A FIBARO rendszer egyike a legfejlettebb intelligens otthon megoldásoknak. A FIBARO eszközök által alkalmazott Z-Wave technológia segítségével anélkül ellenőrizhetjük és irányíthatjuk otthonunk elektromos eszközeit, hogy az épület infrastruktúráját megbolygatnánk. A miniatürizált eszközöknek köszönhetően a FIBARO rendszer bontási munkálatok nélkül telepíthető akár egy meglévő otthonba is. A mikro modulok - melyek a meglévő kapcsolók alá, illetve falba süllyesztett kötődobozokba telepíthetőek - a piacon kapható legtöbb elektromos eszközzel kompatibilisek. A részegységek tervezésekor gyelembe vették, hogy azok minden helyen és helyzetben felszerelhetőek legyenek. A központi vezérlő egység a Z-Wave szabványnak megfelelően, vezeték nélkül kommunikál a rendszer többi elemével.

A rendszer központi vezérlőegységeinek - Home Center 2 és a Home Center Lite - letisztult, felhasználóbarát grakus felülete lehetővé teszi, hogy programozza, kontrollálja és vezérelje automatizált otthonát vagy irodáját. A világ bármely pontjáról ellenőrizheti a rendszer aktuális állapotát, akár mobiltelefonon, tableten vagy asztali számítógépen. Természetesen az alkalmazások kompatibilisek az iOS és az Android operációs rendszerekkel.

A Home Center Lite egy új, hihetetlenül kompakt központi egység, ami a LUA-ban történő programozási lehetőség kivételével ugyanazokat a megoldásokat alkalmazza, mint a Home Center 2. A felhasználóknak valamivel kevesebb megoldást kínál – 130 db végpont -, emiatt az ára is kedvezőbb, mint nagytestvérének. A HC Lite azonban egy új helyreállító rendszert kapott, ugyanis a biztonsági másolatokat felhőrendszerben tárolja.