2015.08.14.

ConCorde Raptor Z20 - kalandorok figyelmébe

Sokak számára kritikus szempont, hogy telefonjuk az extrém környezeti behatásoknak is ellenálljon, amit a Raptor Z20 kifogástalanul tesz.

Kalandorok ne kíméljenek!ConCorde Raptor Z20 - kalandorok figyelmébe
 

A ConCorde kínálatából már többféle eszközt bemutattunk, de most egy igazán különleges mobiltelefonra kerül sor. A Raptor Z20 már ránézésre sem tűnik egy egyszerű mobilnak, amit az IP67-es minősítés is csak alátámaszt. A készülék ellenáll a pornak és a víznek is, egészen 1 m-es mélységig, akár 30 percen keresztül. A vaskos gumikeret stabil tartást biztosít még egy rázós úton is, de akkor sincs komoly gond, ha mégis kicsúszna a kézből.

 

Belül is jól teljesít

A ConCorde Raptor Z20 külső védelme mellett a belső tudására is érdemes odafigyelni. A 3,5 inches kijelzőn 800x480 képpont jelenik meg. A zavartalan működést egy kétmagos MediaTek SoC garantálja, amely 1,3 GHz-es órajellel rendelkezik. Az 512 MB-nyi rendszermemória mellett 4 GB-nyi felhasználó tárhely került beépítésre. A szoftveres hátteret az Android 4.4.2 KitKat szolgáltatja, míg a képalkotási lehetőségekért egy 5 és egy 1,3 Megapixeles kamera felel. A 3G-s mobil dual-SIM lehetőséget is rejt.
A ConCorde Raptor Z20 kiváló társ lehet zordabb körülmények között is.