2015.08.03.

Lenovo IdeaTab A3300 - Magas minőség, alacsony áron

A Lenovo minden túlzás nélkül tekinthető a számítástechnikai piac egyik éllovasának, amit az olcsóbb termékekkel is maradéktalanul alátámaszt.

Kiváló alapokLenovo IdeaTab A3300 - Magas minőség, alacsony áron
 

A kompakt méretű Lenovo IdeaTab A3300 tablet minden tekintetben remek alapokkal rendelkezik. 7 inches kijelzőjén 1024x600 képpont jelenik meg. A körülötte futó letisztult fekete kereten található az előlapi VGA felbontású kamera is, amelynek hátoldali párja, már 2 Megapixeles felbontással készíti a képeket. A beépített 3G modemmel is felszerelt készüléken, még a korábban megjelent Android 4.2 Jelly Bean operációs rendszer fut, amelyhez az aktuális verzióhoz hasonlóan, ugyancsak milliónyi applikáció tölthető le.


Négymagos teljesítmény


Az IdeaTab A3300 a kor elvárásainak megfelelően, egy négymagos, MediaTek MT8382 típusú rendszerchipet alkalmaz, amely 1,3 GHz-es órajelen végzi a dolgát. A 8 GB-nyi felhasználói memória mellé 1 GB-nyi RAM is beépítésre került. A kommunikációs lehetőségek között a kötelező WiFi és Bluetooth mellett még a GPS is jelen van, amely megfelelő térképszoftverrel egy teljes értékű navigációs rendszerré alakítja a tabletet.
A Lenovo IdeaTab A3300 kellemes megjelenése, kompakt mérettel és nagyszerű tudással párosul.