2018.08.10.

Új helyre költözött a Dotcomp nagykereskedésünk!

Örömmel értesítjük tisztelt partnereinket, hogy augusztus végén a IV. kerületbe, az Újpesti Ipari Parkba költözött Dotcomp nagykereskedelmi üzletünk, ahol modern környezetben, egyszerűbb és gyorsabb kiszolgálással várjuk partnereinket.
Örömmel értesítjük tisztelt partnereinket, hogy augusztus végén a IV. kerületbe, az Újpesti Ipari Parkba költözött Dotcomp nagykereskedelmi üzletünk, ahol modern környezetben, egyszerűbb és gyorsabb kiszolgálással várjuk partnereinket.
 
Kiemelt figyelmet fordítunk a nagykereskedelmi üzletág fejlesztésére, ezért a dinamikusan változó piaci trendekhez igazodva alakítottuk ki a bővített termékportfóliónkat, raktárkészletünket és az ehhez szükséges logisztikai bázist. Az augusztus végi új helyre költözéssel a korábbinál nem csupán nagyobb, de modernebb felszereléssel ellátott raktárhelyiség szolgálja ki partnereink igényeit.
 
Jelenlegi - a 1142 Budapest, Komáromi út 37. szám alatt található - Dotcomp üzletünk augusztus 23-án csütörtökön bezár és új helyre költözik.
 
Az új, IV. kerületi Újpesti Ipari Parkban található nagykereskedésünk augusztus 28-án kedden reggel 9 órától egy nagyobb, modernebb raktárhelyiséggel; kényelmesebb parkolóhelyekkel, valamint egyszerűbb és gyorsabb kiszolgálással várja vásárlóit.  
 
Új címünk: 1048 Budapest Tenkefürdő u. 5., bejárat a Székelyszenttamás utca felől.
 


Az új helyszín, az Újpesti Ipari Park adottságainak köszönhetően rendkívül könnyen megközelíthető, az áruátvétel egyszerűbb és gyorsabb a partnerek teljes kényelme és hatékonyabb kiszolgálása érdekében.  
 
Ennek köszönhetően jelentősen felgyorsul a kiszolgálás menete, illetve a tágasabb térnek köszönhetően egyszerűbbé válik a gépjárművel történő behajtás és az áruk szállítása is. Ezen kívül az új helyszín forgalmi szempontból is könnyebben megközelíthető partnereink számára.
 

Nyitvatartás:
 
Hétfő-csütörtök: 9 -17 óra között
Péntek: 9 -16 óra között
Hétvégén zárva
 
Általános információkért központi ügyfélszolgálatunk a nyitvatartási időben áll ügyfeleink rendelkezésére a +36 (1) 273-2424-es telefonszámon vagy az info@dotcomp.hu email címen.
 
 
Várunk a IV. kerületben!