telefon kiegesztiok

Kategóriák

Új helyre költözik a Dotcomp nagykereskedésünk!

2018.08.10.

Örömmel értesítjük tisztelt partnereinket, hogy augusztus végén a IV. kerületbe, az Újpesti Ipari Parkba költözik Dotcomp nagykereskedelmi üzletünk, ahol modern környezetben, egyszerűbb és gyorsabb kiszolgálással várjuk majd partnereinket.

Örömmel értesítjük tisztelt partnereinket, hogy augusztus végén a IV. kerületbe, az Újpesti Ipari Parkba költözik Dotcomp nagykereskedelmi üzletünk, ahol modern környezetben, egyszerűbb és gyorsabb kiszolgálással várjuk majd partnereinket.
 
Kiemelt figyelmet fordítunk a nagykereskedelmi üzletág fejlesztésére, ezért a dinamikusan változó piaci trendekhez igazodva alakítottuk ki a bővített termékportfóliónkat, raktárkészletünket és az ehhez szükséges logisztikai bázist. Az augusztus végi új helyre költözéssel a korábbinál nem csupán nagyobb, de modernebb felszereléssel ellátott raktárhelyiség fogja majd kiszolgálni partnereink igényeit.
 
Jelenlegi - a 1142 Budapest, Komáromi út 37. szám alatt található - Dotcomp üzletünk augusztus 23-án csütörtökön bezár és új helyre költözik.
 
Felhívjuk tisztelt partnereink figyelmét, hogy megrendeléseiket a Komáromi telephelyen legutoljára augusztus 22-én vehetik át személyesen és ehhez mérten tervezzék előre megrendeléseiket.

Az új, IV. kerületi Újpesti Ipari Parkban található nagykereskedésünk augusztus 28-án kedden reggel 9 órakor nyit ki egy nagyobb, modernebb raktárhelyiséggel; kényelmesebb parkolóhelyekkel, valamint egyszerűbb és gyorsabb kiszolgálással.  Augusztus 23-27. (csütörtök-hétfő) között a személyes áruátvétel valamint a GLS Futárszolgálat kiszállítása a költözés időszaka alatt szünetel. Augusztus 23-27. között leadott rendeléseket fokozatosan és folyamatosan teljesítjük.
 
Új címünk: 1048 Budapest Tenkefürdő u. 5., bejárat a Székelyszenttamás utca felöl.
 


Az új helyszín, az Újpesti Ipari Park adottságainak köszönhetően rendkívül könnyen megközelíthető, az áruátvétel egyszerűbb és gyorsabb a partnerek teljes kényelme és hatékonyabb kiszolgálása érdekében.  
 
Ennek köszönhetően jelentősen felgyorsul a kiszolgálás menete, illetve a tágasabb térnek köszönhetően egyszerűbbé válik a gépjárművel történő behajtás és az áruk szállítása is. Ezen kívül az új helyszín forgalmi szempontból is könnyebben megközelíthető partnereink számára.
 

Változás a nyitvatartásban
 
Az eredeti helyen (1142 Budapest, Komáromi út 37.) található Dotcomp üzletünk a költözés megkezdése miatt augusztus 23-án, csütörtök bezár. Az új, IV. kerületi üzlet legközelebb augusztus 28-án, kedden reggel 9 órakor nyit ki és innentől bonyolít áruforgalmat is.
 
Továbbiakban az alábbi nyitva tartással várjuk partnereinket:
Hétfő-csütörtök: 9 -17 óra között
Péntek: 9 -16 óra között
Hétvégén zárva
 
A költözéssel kapcsolatban felmerülő kérdéseket a partnereink számára fenntartott elérhetőségeken igyekszünk minél hamarabb megválaszolni. Általános információkért központi ügyfélszolgálatunk a nyitvatartási időben áll ügyfeleink rendelkezésére a +36 (1) 273-2424-es telefonszámon vagy az info@dotcomp.hu email címen.
 
 
Elnézést kérünk a felmerülő nehézségek miatt a költözés ideje alatt, szíves megértésüket és türelmüket köszönjük.
 
Találkozunk a IV. kerületben!