Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

HP LaserJet Enterprise M652dn színes lézernyomtató (J7Z99A)

<HP LaserJet Enterprise M652dn színes lézernyomtató (J7Z99A)

Gyári cikkszám:J7Z99A

Árukód:pri-hpl-J7Z99A

Garanciaidő:1 év

Specifikáció

Nyomtatási típus
Színes (color)
Lapformátum maximális mérete
A4
Duplex
igen
Szín
fehér-fekete
Szélesség
510 mm
Magasság
482 mm
Mélység
458 mm
Tömeg
31.2 kg

Részletes leírás

Tulajdonságok:

Ez a JetIntelligence szolgáltatással ellátott HP színes LaserJet nyomtató a kivételes teljesítményt és energiamegtakarítást ötvözi a professzionális minőségű dokumentumok nyomtatása érdekében – miközben a HP legjobb biztonsági szolgáltatásaival védi a rendszerét.

A HP Sure Start funkciónak köszönhetően mindegyik nyomtató rendszeresen ellenőrzi a saját működési kódját, és önállóan javítja a feltörési kísérletek okozta károkat. Az engedélyezési lista indításkor ellenőrzi a belső vezérlőprogramot, így meggyőződhet arról, az a HP által aláírt eredeti, megfelelő kód. A futásidejű behatolásészlelési funkció folyamatosan figyeli a tevékenységeket a támadások észlelése és megakadályozása érdekében, és ilyen esetekben automatikusan újraindítja a rendszert. A HP Web Jetadmin segítségével központosíthatja a nyomtatási környezetet, és növelheti üzleti hatékonyságát.

Gyorsabban végezheti el a feladatokat, kevesebb papírral. Kétoldalas dokumentumokat nyomtathat akár 47 kép/perc sebességgel, 100%-os kétoldalas hatékonysággal. A nyomtató az ébresztést követően mindössze 8,4 másodperc alatt kinyomtatja az első oldalt. Az innovatív kialakításnak és tonertechnológiának köszönhetően a nyomtató kivételesen kevés energiát fogyaszt. A papírkezelési opciók közt megtalálható egy görgős állvány és egy 550 lapos adagoló a 10,16 x 15,24 cm (4 x 6 hüvelyk) és Legal méretek közé eső papírméretekhez.

A ColorSphere3 tonerösszetétel az automatikus hordozóérzékelővel kombinálva csúcsminőségű nyomtatást tesz lehetővé. A JetIntelligence technológiás eredeti HP tonerkazetták az elődeiknél kétszer több színes oldal nyomtatását teszik lehetővé kazettánként. A megvásárolt, eredeti HP minőséget a csalás elleni és kazettahitelesítési technológiával őrizheti meg. Töltsön kevesebb időt tonercserével és többet az üzleti feladatokkal. Válassza a nagy kapacitású tonerkazettákat.

  • Fekete nyomtatási sebesség: Normál: Akár 47 PPM 
  • Színes nyomtatási sebesség: Normál:Akár 47 PPM
  • Első lap kinyomtatása (üzemkész): Fekete: Akár 6.5 mp. alatt
  • Első lap kinyomtatása (üzemkész): Színes: Akár 6.5 mp. alatt
  • Javasolt havi oldalmennyiség: 2000–14 000
  • Processzorsebesség: 1.2 GHz MHz
  • Nyomtatónyelvek: HP PCL 6; HP PCL 5c; HP Postscript 3-as szintű emuláció; Natív PDF-nyomtatás (v 1.7); URF (AirPrint)
  • Képernyő: 6,86 cm-es (2,7 hüvelykes) QVGA LCD (színes grafikus), forgatható (állítható dőlésszögű)
  • Csatlakozások, alapfelszereltség: 1 nagy sebességű USB 2.0-eszköz; 2 nagy sebességű USB 2.0-gazdaport; 1 Gigabit/gyors Ethernet 10/100/1000 Base-TX hálózat; Hardverintegrációs rekesz