Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Huawei Band 2 Pro aktivitásmérő fekete

<Huawei Band 2 Pro aktivitásmérő fekete

Gyári cikkszám:Band 2 Pro_BK

Árukód:ora-hw-Band 2 Pro_BK

Garanciaidő:1 év

Specifikáció

Beépített GPS
Igen
Lépésszámláló
Igen
Pulzusmérés csuklóról
Igen
Alvásfigyelő
Igen
Kijelző típusa
PMOLED
Bluetooth
Igen
Akkumulátor
100 mAh
Tömeg
32 g

Részletes leírás

Tulajdonságok:

Áramvonalas, ergonomikus formatervezésének köszönhetően a Huawei Band 2 tökéletesen rásimul a csuklódra, ezáltal stílusosan veheted az akadályokat. Az okoskarkötő két élénk színben is elérhető, piros és fekete színben. A beépített GPS-szolgáltatással pontosabb adatokat kapsz arról, hogy mekkora távot futottál, és ezen kívül a GPS segítségével nyomon követheted a sebességedet, a mozgásodat és a megtett távolságot. Az okoskiegészítő nem csak átfogó és pontos edzésadatokat rögzít (szívritmus, ütem, megtett távolság, sebesség és irány), hanem professzionális mozgáselemző algoritmust használ, hogy a viselője tudományos módszerekkel végezze a testedzést.

A Huawei Band 2 Pro egész napos szívritmusfigyelő funkciója a szívműködésed adatai alapján pontosan tudja, hogyan teljesíthetsz jobban és őrizheted meg az egészségedet. Sportolás közben a Huawei Band 2 Pro a hét minden napján folyamatosan figyeli a szívritmusodat. A Firstbeat rendszer elemzi a futási stílusodat és személyre szabott edzéstervet készít állóképességed és a lefutható távolság növeléséhez, valamint felméri véroxigénszintedet*, hogy intelligens visszajelzést biztosítson az erőnlét optimális helyreállításához.

A Huawei Band 2 légzési útmutatója segít az összpontosításban. Lélegezz a megnyugtató fényjelzések szerint, és találd meg a szellemi, fizikai és holisztikus kapcsolatot a világoddal. A funkció a figyelmeztetéseivel segít, hogy jobb teljesítményt érj el a mindennapos tudatos testgyakorlás során. A Huawei Band 2 vízálló kialakítása képes ellenállni 5 ATM víz alatti nyomásnak, továbbá nedvesség- és esőálló, így akár a medencében is úszhatsz vele egyet probléma nélkül. Az Huawei Band 2 Pro verziója Trusleep alvás és légzés monitorozó funkciót is tartalmaz. * VO2Max = A fokozódó terhelés melletti testgyakorlás során mért maximális oxigénfogyasztás 

  • Hosszú akkumulátor élettartam
  • Pulzusfigyelés
  • A napi aktivitási információk nyomon követése és figyelése
  • Futás és úszás támogatása
  • Alvási állapot figyelése és alvásadatok gyűjtése
  • A TruSleep alvásfigyelő technológia támogatása
  • Riasztási értesítések
  • VO2Max támogatása
  • Beépített GPS
  • Érzékelők: 3 tengelyes gyorsulásmérő, optikai pulzusmérő szenzor

Garancia csak az óra szerkezetére vonatkozik, csat vagy szíj sérülésre, lemerült elem cseréjére nem használható fel!