Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Logitech Extreme 3D Pro Joystick (942-000031)

<Logitech Extreme 3D Pro Joystick (942-000031)

Gyári cikkszám:942-000031

Árukód:joy-bot-log-94200003

Garanciaidő:2 év

Készlet: Rendelésre, 6 munkanap

Specifikáció

Csatlakozó
USB
Kompatibilitás
PC
Kábelhossz
1.8m

Részletes leírás

Tulajdonságok:

Minden a csuklón múlik: Vizsgálatok során kiderült, hogy a haladó szintű repülésnél a legfontosabbak az ösztönök és a reakcióidő. A pilóták segítésére laborunkban a srácok olyan egyedi forgatható markolatot terveztek az oldalkormány vezérléséhez az Extreme 3D Pro számára, amely természetes egykezes irányítást tesz lehetővé kisebb helyigény mellett.

Csökkentse a terhelést személyre szabással: Az Extreme 3D Pro-val minden parancs a keze ügyébe kerül, pontosan oda, ahová szeretné, hogy a tekintetét le se kelljen vennie a horizontról. Minden programozható gomb konfigurálható akár egyetlen egyszerű parancs, akár többszörös billentyűlenyomást, egérműveletet stb. tartalmazó összetett makró elvégzésére.

Használja a hüvelykujját is: Váltson gyorsan és egyszerűen a nézőpontokról a fegyverekre és egyebekre. A 8 állású nézőpontváltó kapcsolót úgy tervezték, hogy megfeleljen a repülésszimulátorok speciális feladataihoz.

Vegye célba és ne kímélje: Az Extreme 3D Pro ravaszát húzhatja, amilyen gyorsan csak szeretné vagy szükséges, és biztos lehet abban, hogy minden ujjmozdulatára reagál megszakítás nélkül.

Élvezze a repülést: Fejezzen be még egy küldetést vagy végezzen több ellenféllel kényelmesen, még több órás akció után is. A formatervezett felületek segítik a kezet, és hozzáidomulnak a több órás kényelmes repülés érdekében.

  • 12 programozható gomb
  • Rendszerkövetelmények: Windows® 8, Windows 7 vagy Windows Vista®, 70 MB szabad hely a merevlemezen, USB-port Internetkapcsolat az opcionális szoftver letöltéséhez