Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Logitech K380 Multi-Device UK slim vezeték nélküli Bluetooth-billentyűzet fekete (920-007580)

<Logitech K380 Multi-Device UK slim vezeték nélküli Bluetooth-billentyűzet fekete (920-007580)

Gyári cikkszám:920-007580

Árukód:kek-w-lo-920-007580

Garanciaidő:2 év

Specifikáció

Nyelv
angol
Vezeték nélküli technológia
Bluetooth

Részletes leírás

Tulajdonságok:

Uralja. Saját. Terét.
Tegyen minimalistává, korszerűvé és sokoldalúvá minden teret a K380 keskeny, többeszközös billentyűzettel, egy szupervékony, a jövőt szem előtt tartva tervezett billentyűzettel, amely tökéletes számítógépen, okostelefonon, táblagépen és egyéb készülékeken való gépeléshez. Az ideális társ a mindennapok gyors feladatváltásaihoz.

Vékony és gyönyörű.
Új színek, új egyéniség. Saját tér rózsaszín, piszkosfehér vagy grafitszürke színű billentyűzettel, amely illik kedvenc tartozékaihoz. Asztali számítógép összeállítása? Ma már az is a látványról is szól.

Az ön területe. Bárhol.
Minimalista, korszerű és hordozható. A vékony, könnyű K380 többeszközös billentyűzet el van látva Bluetooth®-kapcsolattal, hogy több feladaton dolgozhasson otthon, útközben vagy a kedvenc kávézójában. Gépeljen és kattintson hordozható számítógépen, mobiltelefonon vagy táblagépen, és legyen saját tere, bárhová menjen is.

Bármin gépelhet.
Bármilyen eszközön, bármilyen operációs rendszeren. A K380 többeszközös minden Bluetooth-t használó vezeték nélküli eszközéhez csatlakoztatható, hogy külső billentyűzettel láthassa el azt, így problémamentesen dolgozhat Windows®, macOS, iPadOS, Chrome OS™, Android™, iOS és akár még Apple TV használata esetén is. Automatikusan leképezi a billentyűket, emlékszik a billentyűparancsokra, és a kedvenc platformjának megfelelő ismerős billentyűkiosztásra áll át.

Gépeljen. Easy-Switch. Gépeljen.
Párosítsa a billentyűzetet akár három eszközhöz – akár más-más operációs rendszert használókhoz is –, és váltson azok között egyetlen koppintással. Tehát csak gépel, vált, aztán tovább gépel.

Kényelmes, a hordozható számítógépeken megszokotthoz hasonló gépelés.
Az összes billentyű egy vékony házban. A billentyűzet nagyon kis helyigénye következtében az egeret közelebb helyezheti, hogy ne kelljen annyira kinyújtania a kezét, és kényelmesebben, jobb testtartásban dolgozhasson. A homorú, alacsony kialakítású, ollós mechanikával működő billentyűk szeretik az ujjbegyeit, és gördülékeny, halk, a hordozható számítógépeken megszokotthoz hasonító gépelési érzést nyújtanak. Ráadásul belefér a táskájába.

Úgy alkothat és közvetíthet, mint eddig soha.
Gépeljen, rögzítsen és közvetítsen az asztali elrendezését felértékelő modern tervezőeszközökkel. A karcsú és pehelykönnyű billentyűzettel és egérrel halkan dolgozhat. Videós értekezleteit és bemutatóit feldobhatja a StreamCam webkamera és a Zone 900 mikrofonos fejhallgató használatával. Másra nincs is szüksége, hogy terét birtokba vegye, és tartalmait magasabb szintre emelje.

  • Rendszerkövetelmények: Bluetooth-kompatibilis eszköz: Külső billentyűzeteket (HID-profilt) támogató Bluetooth kompatibilis számítógépek vagy egyéb eszközök. További információkért forduljon az eszköz gyártójához.
     Windows 10 vagy újabb, macOS 10.15 vagy újabb, iPadOS 13.1 vagy újabb, iOS 11 vagy újabb, Chrome OS, Android™ 7 vagy újabb, Kompatibilis a Surface eszközökkel. Internetkapcsolat (a választható szoftver letöltéséhez)
  • Méret (ma x szé x mé): 16 mm talppal együtt x 279 mm x 124 mm
  • Tömege: 423 g elemekkel
  • Csatlakozás típusa: Bluetooth Classic (3.0)
  • Vezeték nélküli hatótávolság: kb. 10 m 
  • Elem: 2 db AAA elem
  • Elemélettartam: akár 24 hónap
  • Jelzőfények (LED): Elemtöltöttséget jelző LED, 3 Bluetooth-csatornát jelző LED
  • Speciális billentyűk: Gyorsgombok (Kezdőlap, Vissza, Alkalmazásváltó, Helyi menü), Easy-Switch™