Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Nedis WiFi Intelligens LED Izzó E27 meleg-hideg fehér (WIFILW10WTE27)

<Nedis WiFi Intelligens LED Izzó E27 meleg-hideg fehér (WIFILW10WTE27)

Gyári cikkszám:WIFILW10WTE27

Árukód:he-nedis-WIFILW10WTE

Garanciaidő:2 év

Specifikáció

#Feszültség
220-240V
Fogyasztás
6 W
Foglalat
E27
Színhőmérséklet
2700 K - 6500 K
#Élettartam óra
25 000 óra
#Fényerő
800 Lm
Szélesség
60 mm
Hosszúság
110 mm
Dimerelhető
Igen
Kialakítás
Normál izzó forma
Felhasználási hely
Beltéri

Részletes leírás

Tulajdonságok:

Vegye át az irányítást lámpái fölött ezzel az intelligens izzóval, amely közvetlenül csatlakoztatható a vezeték nélküli/Wi-Fi routerhez, és otthoni automatizálási rendszere részeként távvezérlésről gondoskodik.

Egyszerű beállítás
A világítás távoli vezérléséhez és automatizálásához nem kell műszaki zseninek vagy szerelőnek lenni. Nincs szükség másra, csak a Wi-Fi routerre, intuitív alkalmazásunkra, valamint ezekre a Nedis® vezeték nélküli intelligens izzókra. Nem kell hozzá extra készlet és hubok csatlakoztatása: ez az otthoni automatizálás leegyszerűsítve.

Az izzó fényerejének és színének szabályozása
Csatlakoztassa őket, és okostelefonjáról vagy táblagépéről máris szabályozhatja a fényerőt, a világítást pedig a melegtől a hideg fehér fényig állíthatja. Ha pedig már nagyon okos kezd lenni, hangjával az Amazon Alexa vagy a Google Home szolgáltatáson keresztül is irányíthatja őket.

Ütemezés beállítása és párosítás más intelligens termékekkel
Állítsa be az izzó bekapcsolásának ütemezését, vagy hozzon létre környezeti jeleneteket egy pillanat alatt az izzó más Nedis® SmartLife termékekkel való párosítása által.

Környezetbarát
Otthona nemcsak okosabb lesz, hanem környezetbarátabb is. A 9 W-os maximális energiafogyasztással rendelkező, energiahatékony izzók mintegy 800 lumen fényerőről gondoskodnak, ami a legtöbb 60 W-os izzó által kínált teljesítménnyel egyenlő.

A Nedis SmartLife
Fedezze fel az egyetlen egyszerűen használható és intuitív alkalmazáson keresztül vezérelhető termékek – például izzók, kapcsolók, aljzatok, érzékelők és kamerák – széles körű és folyamatosan bővülő választékát. Az Amazon és a Google Home által támogatott hangvezérlési funkciók, valamint az, hogy meglévő Wi-Fi-hálózatán kívül nincs másra szükség, a csatlakoztatott, intelligens otthont igazán egyszerűvé teszik. Keressen csupán egy intelligens izzót vagy aljzatot, vagy automatizálja akár az egész házat, az intelligens technológia ma már rendkívül könnyedén hozzáférhető.

  • Lámpái automatizálása bonyodalmak nélkül – közvetlen csatlakoztatás a Wi-Fi routerhez
  • A lámpák fényerejének és színének távoli módosítása – okostelefonon vagy táblagépen keresztül
  • A hangvezérlés támogatása – az Amazon Alexa vagy a Google Home szolgáltatáson keresztül
  • Az izzók ütemezése a bekapcsoláshoz – vagy jelenetek létrehozása más Nedis SmartLife termékekkel összehangolva