Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Withings Body Cardio Wi-Fi scale okosmérleg fekete (WBS04-Black-All-Inter)

<Withings Body Cardio Wi-Fi scale okosmérleg fekete (WBS04-Black-All-Inter)

Gyári cikkszám:WBS04-Black-All-Inter

Árukód:NOK-WBS04-Black-All

Garanciaidő:1 év

Specifikáció

Testzsír százalék
igen
Testvíztartalom
igen
Testtömeg index
igen
Test izomtömeg index
igen
Mobilaplikációval használható
igen

Részletes leírás

Tulajdonságok:

Törődj magaddal. Az első és egyetlen Wi-Fi mérleg a világon, amely a szív-és érrendszeri egészség orvosilag elfogadott értékelését biztosítja az élvonalbeli Pulse Wave Velocity méréseknek köszönhetően. Ez az ultravékony mérleg követi a testösszetételt (testtömeg, testzsír, izom, csonttömeg és víz), és szinkronizálja az okostelefont a trendek megjelenítésével és az egészségre vonatkozó célok elérésében.

Több, mint súlymérés. Teljes körű képet kaphatsz az egészségedről egyetlen lépésben: a Body Cardio nagy pontosságú súlyt és BMI-t, valamint testzsír- és vízszázalékot, izom- és a csonttömeget biztosít. Plusz nézz bele a szív-és érrendszeri egészségedbe a szívritmus és pulzushullámsebességgel, egy exkluzív, új mérés keretében.

Kövesd a szíved egészségét otthon. A Body Cardio a pulzushullám sebességét méri, amelyet az orvosi közösség a teljes szív- és érrendszeri egészség legjobb önálló mutatójaként ismeri el. Olvasd le a mérleg képernyőjét, a részletes értékelést a Health Mate alkalmazásban találod meg, valamint tippeket az előrelépéshez. Bármilyen is legyen az állóképességed, tiszta képet kaphatsz arról, hogy hogyan befolyásolhatja egy kis életmód változtatás - mint egy egészségesebb étrend és több mozgás – az teljes egészségedet.

Mérj okosabban. Míg az emberek a súlyra koncentrálnak, a teljes testösszetétel segít megismerni, hogy mi számít bele ebbe a számba, így meghatározhatod erőfeszítéseidet. Tömeg. Nagy pontosságú, 0,2 fontpontos mérések. Zsírtömeg. A zsír tömegszázalékának köszönhetően bárki megértheti az egészségi állapotot. Izomtömeg. Meg tudod célozni az erőfeszítéseidet, veszíts a zsírból, vagy erősödj meg. Víz. Jelzi a hidratálás szükségességét vagy annak visszatartását. Csonttömeg. Teljes képet kapsz a testedről.

Kövesd nyomon, jelenítsd meg, fejleszd. Azok az emberek, akik az alkalmazás jelentésében súlycélt állítottak fel, kétszer annyi súlyt veszítenek. Amikor beállítasz egy célt, a Health Mate tanácsokkal és bátorítással segít Téged abban, hogy elérd azt. Minden súlymérés automatikusan megjelenik a Health Mate alkalmazásban, WiFi vagy Bluetooth szinkron segítségével. Testtömegeddel, testösszetételeddel és szívgyógyászati előzményeiddel megnézheted, hogy mi működik, mi erősíti a pozitív magatartásodat és mi segít elérni a végső célodat.

Forradalmi tervezés. Csak 0,7 hüvelyk vastag, szilárd alumínium alappal. A Body Cardio nem rendelkezik állítható lábakkal, így ez a legvékonyabb, legstabilabb elérhető mérleg. A Body Cardio kialakításának köszönhetően minden felületen egyenletesen működik, a kemény padlótól kezdve a vastag szőnyegig.

Az egész család számára. Akár 8 felhasználó ismerhető fel automatikusan, és mindegyiknek önállóan lesznek szinkronizálva az adatai a Health Mate profiljával. Még több ok, hogy rálépj. Biztosítja a napi helyi időjárás-előrejelzést, és megjeleníti az előző napi lépést (ha Nokia-tevékenységkövetőt vagy az alkalmazás beépített trackerjét használod). Táplálkozás követő. Függetlenül attól, hogy maratont szeretnél futtatni vagy nyomon követni a táplálkozásodat, a Health Mate együttműködik több mint 100 csúcs egészségügyi és fitnesz alkalmazással.

A Withings frissíti a Body Cardio intelligens skálát, hogy megmutassa a felhasználók Vaszkuláris életkorát ( Vascular Age)!
Ha megállapítják, hogy egy személy vaszkuláris kora lényegesen idősebb, mint a kronológiai életkor, akkor ez a lehetséges kardiovaszkuláris egészségi problémák mutatója lehet. Ennek az új "érrendszeri kor" funkciónak köszönhetően a felhasználók megkapják az artériák életkorának mérését, hogy tisztább képet kapjanak szív- és érrendszeri egészségükről.
Az új funkció a Withings Body Cardio minden jelenlegi és jövőbeli felhasználója számára elérhető lesz május 4-től Franciaországban, majd régiónként fokozatosan telepítjük.

Érrendszeri kor:
Vezető kardiológusok által kifejlesztve, napi, könnyen érthető értékelést nyújt az artériák egészségi állapotáról. Ezt úgy éri el, hogy megmutatja az embereknek, hogy a szív- és érrendszeri egészségük hogyan viszonyul az életkorukban elvárt normákhoz, becsülve belső szívük életkorát, és jelezve, hogy az optimális, normális vagy nem optimális-e időrendi korukhoz képest.
Az Withings feltalálta a világ első ilyen skáláját 2009-ben, ezáltal Európában piacvezetők voltak ebben a kategóriában.

Amikor 2016-ban elindították a Body Cardio-t, ez volt az első testkompozíciós intelligens skála pulzushullám-sebesség követéssel. Az új érrendszeri funkcióval még mindig olyan innovációt hozunk, hogy a felhasználók jobban megértsék egészségüket és fenntartsák vagy megváltoztassák viselkedésüket az egészséges életmód érdekében. A WHO szerint a szív- és érrendszeri betegségek jelentik az első számú halálozási okot világszinten, amelyek becslések szerint évente 17,9 millió életet okoznak. Mivel évente annyi életet veszítenek a szív- és érrendszeri megbetegedések, elengedhetetlen az a képesség, hogy otthonról ellenőrizzék a szív egészségét orvosi szintű betekintéssel.

Működése:
Az érrendszer kora a pulzus hullám sebességén (PWV) alapul, amely az artériás merevség mérése, amely a szív egészségének egyik legfontosabb mutatója. Klinikai körülmények között széles körben használják korai figyelmeztetésekre a szív- és egészségi események - például magas vérnyomás, magas koleszterinszint, szívelégtelenség, stroke és szívroham - kapcsolódó kockázataival kapcsolatban. Ez az a sebesség, amellyel a vérnyomásimpulzus a keringési rendszeren keresztül terjed. Minél merevebbek az erek, annál nagyobb az impulzus hullám sebessége, amely jelzi a vaszkuláris öregedés növekedését. A PWV meghatározásához a Body Cardio méri az időbeli különbséget az aortában a szív által leadott vér és a lábak véráramlása között. A funkciót 2016-ban vezették be, és több mint 80 millió leolvasással a Withings rendelkezik a világ egyik legnagyobb PWV-adatbázisával, amely több tudományos közlemény ellenében rendkívül reprezentatívnak bizonyult az általános lakossággal szemben. Az érrendszeri életkor meghatározásához Withings algoritmusa elemzi az egyének PWV-mérését az életkorukra és fizikai jellemzőikre vonatkozó normákhoz képest. Stéphane Laurent, a Hôpital Européen professzor Georges Pompidou vezető kardiológus fejlesztette ki. A vaszkuláris kor tényleges korként (+/- tartomány az időrendi tartományhoz viszonyítva) és annak jelzésére, hogy egy személy optimális, normális vagy nem optimális - amelyet a Body Cardio skálán mutatnak be.
A Withings Health Mate alkalmazás további információkat jelenít meg, beleértve az érrendszer életkorának becslését, valamint testmozgási és táplálkozási tanácsokat a szív- és érrendszer egészségének javítása érdekében.

A vaszkuláris kor jelentősége.
Az artériák általában lassabban öregednek, mint a test többi része. Gyorsabban öregedhetnek, ha állandóan súlyosbítják olyan dolgok, mint a cigarettafüst, valamint telített és transz-zsírokkal megrakott ételek. Ha megállapítják, hogy az érrendszeri életkor jelentősen meghaladja az ember időrendjét, akkor nagyobb a kockázata annak, hogy a későbbi életben kardiovaszkuláris problémák alakulnak ki. Az érrendszeri életkor a tudományos közösség által elismert mutató, amelyet gyakran használnak wellness eszközként. Ezzel az új funkcióval a Withings Body Cardio kevesebb, mint 30 másodperc alatt végez kardiovaszkuláris ellenőrzéseket olyan metrikában, amely könnyen érthető, perspektivikus és idővel követhető. "A Body Cardio újradefiniálja, hogy az emberek miként használják a csatlakoztatott mérlegeket, biztosítva számukra a súlyuk, valamint a szív- és érrendszeri egészségük kezelésére szolgáló eszközt" - mondta Mathieu Letombe, a Withings vezérigazgatója. „Azzal, hogy minden reggel egyszerűen lépeget a skáláján, a Body Cardio biztosítja azt a típusú szív- és érrendszeri értékelést, amelyet az emberek általában csak orvosi rendelőben kapnak. Összekapcsolva az információkat az életkorral, egy mindenki által megértett indexel, megkönnyítjük az emberek tájékozottságát és motivációját az egészséges döntések meghozatalában."

A legokosabb az intelligens mérlegek közül.
A Body Cardio olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek segítenek az embereknek a fogyás és a fenntartási célok elérésében. A testsúly és a BMI értékek mellett a Body Cardio a testösszetétel teljes értékelését is biztosítja.
A biometrikus impedancia nevű tudományos technika segítségével kiszámítja a test zsír-, izom-, víz- és csonttömegének százalékos arányát. A felhasználó pulzusát is képes mérni.
A Withings Body Cardio szinkronizálható Bluetooth-on és Wi-Fi-n keresztül. További fejlett funkciói közé tartozik az újratölthető akkumulátor, akár 1 éves akkumulátor-élettartammal, és akár 8 felhasználó automatikus felismerése a családban.

  • Ingyenes Health Mate™ app
  • Kategóriájának legpontosabb készüléke
  • Automatikus szinkronizálás: Wi-Fi és Bluetooth
  • Többfelhasználó: akár 8 felhasználó
  • Tömeg és BMI
  • Időjárás-előrejelzés és tevékenységjelentés
  • Étkezés követés a MyFitnessPal-lal
  • Teljes testösszetétel elemzés
  • Pulse Wave Velocity
  • Pulzus
  • Alumínium alap
  • Csatlakozás: Bluetooth, Wi-Fi
  • iOS kompatibilitás: iOS 7 vagy újabb
  • Android kompatibilitás: 5+ vagy újabb