Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Withings Thermo lázmérő (SCT01-All-Inter)

<Withings Thermo lázmérő (SCT01-All-Inter)

Gyári cikkszám:SCT01-All-Inter

Árukód:NOK-SCT01-All-Inter

Garanciaidő:1 év

Részletes leírás

Tulajdonságok:

16 infravörös érzékelővel rendelkező lázmérő, mely néhány másodperc alatt orvosi pontosságú adatokkal lát el, melyeket az okostelefonodra is pillanatok alatt szinkronizál – így az egész család egészségi állapotát figyelemmel kísérheted.

Könnyebb és jobb módja annak, hogy bárki hőmérsékletét megmérhesd. A Thermo innováció. Gyorsan, egyszerűen, kontaktusos nélkül a lehető legpontosabb hőmérsékletet biztosítja, és az automatikus szinkronizálás a dedikált alkalmazással lehetővé teszi a hőmérsékletértékek, az emlékeztetők és az ahhoz kapcsolódó tünetek / gyógyszerek közvetlenül az okostelefonon történő nyomon követését. 

Klinikai pontosság A Thermo klinikai mérései a temporális artérián a legjobbnak tekinthetők a hőmérsékletváltozások kimutatására, mivel az ott keringő vér a test magjából származik. Ahogy Thermo végigmegy a homlokodon, 16 infravörös érzékelő végez el 4000 mérést, hogy megtalálja a legmelegebb pontot. Ez a forradalmi előrelépés, amit HotSpot Sensor ™ technológiának nevezünk.

Nincs rendetlenség. Nincs gond. A homlok nagyon egyszerű átvizsgálása nem igényel kontaktust a bőrrel. A hagyományos módszerekkel ellentétben a Thermo minden nyálat, fülzsírt vagy egyéb testfolyadékot elkerül, így a legegészségesebb módja annak, hogy bárkinek a hőmérsékletét megmérje. Azonnali visszajelzés. A készüléken megjelenő értékek világítanak színkódolt LED-kijelző segítségével, amely megmondja, hogy a hőmérséklet a felhasználó életkorától függően normális vagy magas.

Átfogó egészségügyi folyóirat. A hőmérséklet és tünetek nyomon követése mellett megjegyzéseket, gyógyszereket és még fényképeket is beilleszthetsz bármely felhasználói profilba. Ez segít megnézni, hogy a kezelés hatékony-e, és lehetővé teszi, hogy teljes előzménnyel rendelkezz. Tudd, mikor kell intézkedned. Mivel a szíved időről időre történő vizsgálata segít megérteni az egészségét, az összes vérnyomásmérés automatikusan szinkronizálódik a Health Mate™ alkalmazással, amely minden méréshez könnyen érthető grafikont hoz létre. 

  • Nem kényelmetlen. A hagyományos módszerekkel ellentétben nem kell levetkőzni, így a baba semmit sem fog érezni
  • iOS kompatibilitás: iOS 8 vagy újabb
  • iPhone kompatibilitás: iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5c, iPhone 4s
  • iPad kompatibilitás: iPad Pro 12.9", iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7", iPad (5. generáció - 2017), iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini, Retina kijelzős iPad, iPad (3. generáció)
  • iPod kompatibilitás: iPod touch (6. generáció), iPod touch (5. generáció)