Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Philips FC8776/01 SmartPro Compact robotporszívó

<Philips FC8776/01 SmartPro Compact robotporszívó

Gyári cikkszám:FC8776/01

Árukód:he-ph-FC8776/01

Garanciaidő:1 év

Specifikáció

Portartály/Porzsák kapacitás
0.3 liter
Zajszint
58 dB
Tömeg
1.7 kg

Részletes leírás

Tulajdonságok:

Az új robotporszívó egy olyan intelligens érzékelési rendszerrel (Smart Detection System) rendelkezik, amely intelligens chipekből, egy giroszkópból és egy gyorsulásmérőből áll, melyek segítségével a robotporszívó önállóan tud tisztítani. A robotporszívó felméri a környezetet, és kiválasztja a megfelelő tisztítási stratégiát, hogy a lehető leggyorsabban takarítsa ki az otthonát. A robotporszívó nem akad el, és szükség esetén visszatér a dokkolóegységhez. Az új Philips robotporszívó 6 infravörös szenzorral rendelkezik a falakhoz, lámpákhoz és vezetékekhez hasonló akadályok érzékeléséhez és elkerüléséhez, ezáltal gondosan tisztítja meg a padlót. Végre zavaró tényezők nélkül élvezheti az otthona tisztaságát.

A nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátort hosszabb élettartam és rövidebb töltési idő jellemzi, mint a hagyományos akkumulátorokat. Az új robot porszívó akár 130 percig is működik.

A TriActive XL szívófej hatékony és alapos tisztítási teljesítményt biztosít, az alábbiaknak köszönhetően most 2-szer gyorsabban: 1. Az extra széles szívófej kétszer akkora padlófelületet fed le egyetlen mozdulattal. 2. A három beszívó nyílás elölről és két oldalról gyűjti be a port. 3. A rugalmas csík összegyűjti a maradék port. A 2 különösen hosszú kefének köszönhetően a robotporszívó kisöpri a sarkokban és szögletekben található szennyeződést és port, és azokat a helyeket is megtisztítja, amelyekhez más robotporszívók nem férnek hozzá.

Az új, TriActive XL szívófejjel ellátott SmartPro Compact robotporszívó négykerék-meghajtású rendszerrel rendelkezik, míg a hagyományos robotporszívók csak kétkerék-meghajtással. A négykerék-meghajtással a robotporszívó könnyedén halad át a küszöbökön.

A távvezérlővel távolról is irányíthatja a robot porszívót, és különféle műveleteket hajthat végre. Elindíthatja, leállíthatja, bármilyen irányba vezérelheti a robotot, vagy visszaküldheti a dokkolóegységhez, vagy módosíthatja a takarítási útvonalat.

  • Akkumulátor típusa: Lítium-ion
  • Feszültség: 12,8 V
  • Töltési idő: 4 óra
  • Működési idő: 130 perc
  • Portartály-telítettség jelző
  • 24 órás ütemezés
  • Porérzékelő
  • Takarítási üzemmódok: 4
  • Intelligens érzékelési rendszer (Smart Detection System)
  • Küszöbátlépés: 17 mm