Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Russell Hobbs 24680-56 Horizon tálas mixer

<Russell Hobbs 24680-56 Horizon tálas mixer

Gyári cikkszám:24680-56

Árukód:russel-24680-56

Garanciaidő:2 év

Specifikáció

Teljesítmény
350 Watt
Kapcsolási fokozatok száma
5 fokozat

Részletes leírás

Tulajdonságok:

Arra keres megoldást, hogy a karjai megfájdulása nélkül élvezhesse a sütést? Akkor imádni fogja a Horizon tálas kézi mixert, mely a tökéletes segítség a konyhában. Akár önálló mixerként van rá szüksége, akár felvenné és kézi mixerként használná, ez a sokoldalú készülék egyaránt áll rendelkezésére. Könnyedén, de tökéletesen felverheti, keverheti, összedolgozhatja a különböző hozzávalókat az ízletes ételek elkészítéséhez. A klasszikus jégfehér és a merész fekete színeket kombináció Horizon tálas kézi mixer teljesítményes és megjelenése egyaránt megnyerő, és biztosak vagyunk abban, hogy helyt fog állni, bármilyen receptek bukkanjanak is fel a horizonton.

5 sebességfokozat és turbó fokozat. Egyszerűen válassza ki a keverni valónak megfelelő sebességet, és élvezze turmixolást aggodalom nélkül. Ha pedig tényleg nagyon sietős, akkor használhatja a turbó funkciót is, mely jól jön a nagyon makacs süteménykeverék feldolgozásánál és a tejszínhab gyors és egyszerű felverésénél.
 
Az állványról levehető kézi mixer. Ha konyhában szüksége van egy segítő kézre, a Horizon tálas kézi mixer a tökéletes segédszakács, mely gondoskodik a mixelésről és keverésről, megkímélve Önt a sajgó karok érzésétől. De a kevés fárasztó munkát igénylő receptek esetében a lecsatolható kézi mixer tökéletes megoldás, nem kell az egész terméket kivenni.  
  • 5 sebességfokozat + turbo funkció
  • Kidobás gom a tartozékok könnyű és biztonságos eltávolításához
  • Tartozékok: 2 db habverő, 2 db dagasztóvilla
  • Levehető kézi mixer
  • Dönthető állvány a keverőtartozékok könnyű eltávolításához
  • 3,5 literes rozsdamentes acél keverőtál, kézi forgatás lehetőségével
  • Mosogatógépben mosható tartozékok
  • 350 Watt teljesítmény