Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Sony BDP-S6700 Bluray lejátszó (BDPS6700B.EC1)

<Sony BDP-S6700 Bluray lejátszó (BDPS6700B.EC1)

Gyári cikkszám:BDPS6700B.EC1

Árukód:dvd-aszt-s-BDPS6700B

Garanciaidő:1 év

Készlet: Rendelésre, 2 munkanap

Specifikáció

Lejátszható lemez 3D Blu-ray
Blu-Ray 3D, Blu-Ray
Lejátszható lemez Blu-ray
HDMI
Koaxiális kimenet
Blu-Ray 3D
Mélység
Blu-Ray

Részletes leírás

Tulajdonságok:

4K felskálázás az élethűen tiszta képért

Próbálja ki kedvenc filmjeit a Full HD felbontás akár négyszeresét nyújtó 4K felskálázással. Kompatibilis tv-hez csatlakoztatva egy fejlett videoprocesszor a normális videókat olyan jellé alakítja, amely közelebb áll a 4K felbontáshoz (3840 x 2160). Nyolcmillió pixeles képeivel a felvételei élesebbé és részletgazdagabbá válnak, és a magasabb képminőség révén közelebbről is nézheti a képernyőt, így még moziszerűbb élményt átélve.

Dolby® TrueHD a rendező által elképzelt hangzásért

Élvezze a Dolby® TrueHD rendszer nyújtotta páratlan hangminőséget, amely veszteségmentes hangzást biztosít filmek és zenék esetében egyaránt. Azáltal, hogy reprodukálja a stúdióban rögzített mesterszalagokon hallható minőséget, Blu-ray Disc™ lemezekhez, DVD-khez és letöltött tartalmakhoz is páratlanul valósághű hangvisszaadást biztosít.

DTS-HD™ a stúdiominőségű precizitásért

Élje át a precíz és részletgazdag otthoni hangrendszer élményét. A DTS-HD™ Master Audio segítségével kedvenc Blu-Ray Disc™ lemezeinek és streamelt filmjeinek zenéit eredeti, tömörítetlen formátumban hallgathatja – ahogyan a rendező megálmodta. A nagy felbontású DTS-HD™ hang ezen kívül rendkívüli részletgazdagsággal adja vissza a zenei előadások hangzását, így minden hangjegy szinte stúdiominőségben hallatszik.

A TRILUMINOS™ életre kelti a színeket

Fedezze fel a valósághű színeket és tónusokat. A TRILUMINOS színek szélesebb látható színspektrumának köszönhetően élethűbbé válnak az árnyalatok és textúrák. A nehezen utánozható élénkvörös, tengerkék és smaragdzöld színek ragyogóan jelennek meg, így a tájképek és a tenger is sokkal élethűbbnek látszanak. Az arcok a hűen reprodukált bőrtónusoknak köszönhetően sokkal szebben jelennek meg.

Merüljön el a Full HD 3D világában

Tekintse meg a 3D Blu-ray Disc™ filmeket Full HD minőségben – ehhez egyszerűen csak csatlakoztatnia kell a lejátszót egy 3D-kompatibilis HD tv-hez HDMI-kábel segítségével. Amellett, hogy az összes 3D Blu-ray lemez tartalma még élethűbben és tisztábban jelenik meg, a Blu-ray Disc™ lejátszó a 3D-szimuláció segítségével 2D-s filmjeinek is nagyobb mélységet biztosít.

Csatlakozzon otthoni hálózatához a DLNA segítségével

A DLNA (Digital Living Network Alliance) az adatok otthoni hálózatokon keresztül történő megosztására vonatkozó iparági szabvány. Ilyen módon egyszerűen átviheti kedvenc számait, filmjeit és képeit a DLNA-t támogató készülékek között, legyen az tévékészülék, számítógép, hordozható kiszolgáló vagy játékkonzol.

Egyenletes videostreaming kétsávos Wi-Fi® kapcsolattal

Élvezze a kétsávos Wi-Fi® nyújtotta egyenletes és gyors böngészést. A Blu-ray Disc™ lejátszó egyedülálló Wi-Fi® modullal rendelkezik, amely optimális elhelyezkedésének köszönhetően maximális jelerősséget biztosít. Az intelligens többantennás kialakítás a hagyományos Wi-Fi® esetében tapasztaltnál megbízhatóbb jelet biztosít, így nagyobb tartományban élvezheti az egyenletes videostreaminget és a gyors böngészést otthonában.

Képernyőtükrözéssel megoszthatja az okostelefonja tartalmát

Élvezze az okostelefon és a tablet tartalmát extra méretben a Miracast™ segítségével.style name="sup"3/styleAz eszköz képernyőjének a nagyképernyős televízióra történő tükrözéséhez egyszerűen párosítsa az eszközt, és máris megjelenítheti a tévén az online filmeket és tévésorozatokat, az eszközön tárolt fotókat és videókat, valamint kedvenc alkalmazásait. A csatlakoztatás Wi-Fi Direct™ segítségével történik, így Önnek még Wi-Fi® hálózatra sem kell csatlakoznia a kedvenc tartalmai megosztásához.

Az IP Content Noise Reduction PRO funkció élesít és finomít

A különböző képtechnológiákat egyesítő IP Content Noise Reduction PRO segítségével mindent tisztán láthat. A zajcsökkentés javítja az alacsony felbontású webes videók minőségét, míg a HD Reality Enhancer pixelről pixelre kielemzi a képet a még tökéletesebb textúra- és a színminőség érdekében. Élvezze a Pure Picture Control által nyújtott nagyobb kontrasztú, élethűbb képeket, valamint az egyenletes színátmenet a Super Bit Mapping segítségével.

Gyors, intuitív grafikus kezelőfelület

A grafikus felhasználói felülettel egyszerűen megtalálhatja a keresett alkalmazásokat és funkciókat. A könnyen navigálható panelek kiváló böngészést biztosítanak a tévéképernyőn. A speciális tartalommegosztásnak köszönhetően az egyik oldalon a kiemelt alkalmazások, a másikon pedig kedvenc alkalmazásai találhatók. Minden rendezett, és gyorsan elindítható.

A Video & TV SideView alkalmazás még teljesebb vizuális élményt biztosít

Használja tabletjét vagy okostelefonját (Android vagy iOS) a tv-készüléke vezérléséhez, böngéssze a csatornákat és tudjon meg többet az éppen megtekintett műsorról az élmény megszakítása nélkül. A Video & TV SideView alkalmazással a közösségi térbe is beléphet: írjon Twitter™ üzenetet egy sorozatévad izgalmas befejező részével kapcsolatos véleményéről, vagy nézze meg valós időben, hogy mit ír kedvenc műsoráról a többi rajongó.

Kiváló teljesítmény kétmagos processzorral

A nagy teljesítményű kétmagos processzor gyors, akadásmentes működést biztosít. A honlapok gyorsabban betöltődnek, a filmek és a YouTube™-videók hamarabb elindulnak, és a lejátszás érezhetően gördülékenyebben megy. Még a menüben való lépkedés is gyorsabb, így teljes mértékben a szórakozásra koncentrálhat.

USB plug and play

Életre kelti filmjeit és fényképeit. Csak illessze USB-meghajtóját az előlapon lévő USB-portba, és képeit és videóit máris megjelenítheti a tévén.

Vezeték nélküli átvitel Bluetooth segítségével

Vezeték nélkül streamelheti kedvenc zeneszámait és alkalmazásait a Bluetooth® segítségével. Az okostelefon vagy tablet Blu-ray lejátszóval történő párosításával közvetlenül az adott eszközről hallgathatja zenéit, illetve vezérelheti a lejátszási listákat és a hangerőt.

Digital Music Enhancer technológia a tisztább, gazdagabb hangzásért

Leheljen új életet a digitális zenéibe a Digitális zenejavító technológia segítségével, amely három Sony audiotechnológia ötvözeteként gondoskodik a részletek helyreállításáról és a hangerőugrások elkerüléséről. Az eredmény magával ragadó hangzás, valamint a párbeszédek, filmek és zenék lenyűgöző hatást kiváltó élménye.

Hallgasson zenét egy másik helyiségben

Engedje, hogy ugyanaz a nagyszerű zeneszám kövesse szerte a házban a SongPal alkalmazás (3.0 verzió) által vezérelt többhelyiséges zenehallgatásnak köszönhetően. A SongPal Link alkalmazással csoportosíthatja a kiválasztott Sony hangprojektorokat és hangsugárzókat Blu-ray lejátszójához, hogy a különböző zenei szolgáltatásokból, számítógépről vagy DLNA hálózatról streamelt zene otthona különböző helyiségeiben szólalhasson meg.

Műszaki adatok:

  • Méretek: (Sz x Ma x Mé) 255 x 39 x 192 mm
  • Tömeg: 0,9 kg
  • Lejátszás: ELŐZŐ / KÖVETKEZŐ, Lassú lejátszás (FWD/REV), Lejátszás / Megállítás / Szüneteltetés, Lejátszás közbeni léptetés (ELŐRETEKERÉS / VISSZATEKERÉS), VISSZATEKERÉS / ELŐRETEKERÉS, Véletlen sorrendű
  • 2D›3D átalakítás: igen
  • Super Scaler (felskálázás precíziós CinemaHD felbontásra): igen
  • Deep Color: igen (16 bit)
  • 24p True Cinema™: igen
  • NTSC/PAL: igen/igen
  • DVD 24p kimenet: igen
  • HDMI: igen
  • Koaxiális, optikai: igen, nem
  • Képernyővédő / Egyszerű telepítés / PhotoTV HD: nem / igen / nem
  • Gyerekzá: igen
  • USB-bill. (csak 101) / Aut. készenlét: igen (csak 101) / igen
  • Beépített Wi-Fi®: igen (2,4 GHz, 5 GHz) MIMO technológiával
  • Diavetítés zenével: igen (CD, USB)
  • Live Streaming / Felirat / Ajánlás: igen/igen/igen
  • BRAVIA® Sync: igen
  • Firmware-frissítés: igen (hálózat, USB)
  • Entertainment DataBase Browser: igen
  • Gracenote: igen
  • Webböngésző: igen
  • TV SideView távvezérlő: igen
  • Bemeneti és kimeneti csatlakozók: HDMI®-kimenet (1 hátsó), koaxiális audiokimenet (1 hátsó), USB-bemenet (1 elülső), Ethernet csatlakozás (1 hátsó)
  • Teljesítményfelvétel: 12 W
  • Teljesítményfelvétel (készenléti mód): 0,25W