ingyen kiszállítás

Kategóriák

Akciós termékeink

6TB Seagate SkyHawk 3.5" SATAIII winchester (ST6000VX0023)

Tárkapacitás: 6 TB[6000 GB]
Csatlakozó típusa: SATA III (6GB/s)
Átmeneti tároló (cache): 256 MB

6TB Seagate SkyHawk 3.5' SATAIII winchester (ST6000VX0023)

2TB Toshiba 3.5" P300 SATAIII winchester OEM (HDWD120UZSVA)

Tárkapacitás: 2 TB[2000 GB]
Csatlakozó típusa: SATA III (6GB/s)
Fordulatszám: 7200 RPM
Átmeneti tároló (cache): 64 MB

2TB Toshiba 3.5' P300 SATAIII winchester OEM (HDWD120UZSVA)

  • Termékek rendezése

  • Megjelenítés egy oldalon

    15 24 30 54

Lejátszható lemez 3D Blu-ray

LG BP450 3D Blu-ray smart asztali lejátszó

LG BP450 3D Blu-ray smart asztali lejátszó

Tulajdonságok:

NTSC <--> PAL konverzió
1080p felkonvertálás
Zajcsökkentő algoritmus
Simplink támogatás
LG Smart támogatás
DLNA: DMP/ DMR
Fogyasztás: max 12 W
Távvezérlő
Termék cikkszáma:BP450 Rendelésre, 2 munkanap

Panasonic DMP-BDT168EG 3D Blu-Ray lejátszó ezüst

Panasonic DMP-BDT168EG 3D Blu-Ray lejátszó ezüst

Tulajdonságok:
A BDT168 egy Smart Network hálózaton csatlakoztatható 3D Blu-ray-lejátszó, amellyel sokféle tartalmat, például internetes YouTube- vagy NETFLIX-videókat is lejátszhat, vagy éppen külső merevlemezen tárolt fotókat böngészhet.
Az interneten és az otthoni hálózatokon keresztül különböző tartalmak és szolgáltatások érhetők el. A Panasonic 2016-ös Blu-ray lejátszóival különböző tartalmakat, például filmeket, híreket, játékokat, zenéket és még sok mást élvezhet.
A lejátszó sokféle formátummal kompatibilis, akár még egy vezeték nélküli otthoni hálózat nagy felbontású audiofájljaival is. Hűen, természetes mélységgel és élethű hangulattal adják vissza a rendkívül összetett hangokat, mint például a stúdiófelvétel minőségű hangforrások hangjait.
A Panasonic lejátszók és házimozik kompatibilisek az NTFS (NT File System) formátumú külső merevlemezekkel, így bármikor élvezheti külső merevlemezen tárolt zenéit (WMA, DSD, FLAC, MP3), fényképeit (JPEG, MPO), valamint videokamerával rögzített, külső merevlemezen tárolt videóit (MP4).
A minimális váznak, a karcsú és elegáns formának köszönhetően ez a lejátszó minden szobastílushoz és szobabelsőhöz illik. A váz szélességének a korábbi modellhez képest körülbelül 7 cm-rel való csökkentésével nagyobb telepítési rugalmasságot értünk el.
Termék cikkszáma:DMP-BDT168EG Rendelésre, 4 munkanap

Philips BDP2190/12 3D Blu-ray lejátszó

Philips BDP2190/12 3D Blu-ray lejátszó

Tulajdonságok:
Élvezze a 3D élményt az otthonában. A Philips Blu-ray/DVD lejátszó olyan lenyűgöző 3D hatást, az 1080p felkonvertálás által képmélységet és mozgásmegjelenítést nyújt, hogy az események szinte Ön körül zajlanak, még DVD esetében is!
Blu-ray 3D lemez lejátszása a teljes otthoni HD 3D élményhez. Blu-ray 3D lemez lejátszása a teljes otthoni HD 3D élményhez A Full HD 3D a mélység illúzióját kelti a realisztikus mozinézési élmény eléréséhez otthonában. A bal és a jobb szem számára külön képeket vesznek fel 1920 x 1080 Full HD minőségben, és ezek felváltva, nagy sebességgel jelennek meg a képernyőn. A speciális, a bal és a jobb lencsét a váltakozó képekhez időzítve megnyitó és lezáró szemüvegen át nézve Full HD 3D élményben lehet része.
BD-Live (2.0 profil) az online Blu-ray bónusz tartalomhoz való hozzáféréshez. BD-Live (2.0 profil) az online Blu-ray bónusz tartalomhoz való hozzáféréshez A BD Live tovább tágítja a nagyfelbontás által biztosított teret. Blu-ray lemezlejátszójának az Internethez való csatlakoztatásával Ön mindig aktuális tartalmakat fogadhat. Olyan izgalmas új dolgok várnak Önre, mint pl. exkluzív letölthető tartalom, élőben közvetített események, élő beszélgetések, játékok és online vásárlási lehetőségek. Lovagolja meg a nagyfelbontás hullámát a Blu-ray lemezek lejátszása és a BD Live által.
DivX Plus HD tanúsítvány nagy felbontású DivX lejátszáshoz. DivX Plus HD tanúsítvány nagy felbontású DivX lejátszáshoz A Blu-ray lejátszó és/vagy DVD lejátszó DivX Plus HD funkciójának, azaz a legújabb DivX technológiának köszönhetően a nagy felbontású videókat és filmeket közvetlen Internet-hozzáférésen keresztül élvezheti Philips HDTV-n vagy számítógépen. A DivX Plus HD támogatja a DivX Plus tartalom lejátszását (azaz a kiváló minőségű, MKV konténerfájlban tárolt, AAC hangot használó H.264 HD videofelvételeket), ugyanakkor támogatja a korábbi verziójú DivX videofájlok lejátszását is, max. 1080p felbontásig. DivX Plus HD a valódi nagy felbontású digitális videóért.
1080p Full HD a tűéles képekért. 1080p Full HD a tűéles képekért A Blu-ray lemezek képesek nagyfelbontású adatok, illetve 1920 x 1080 felbontású (Full HD) képek hordozására. Ez azt jelenti, hogy Ön a ma létező legjobb képminőséget kapja - lesz min legeltetnie a szemeit. Dolby TrueHD a nagy hűségű hangzásért. Dolby TrueHD a nagy hűségű hangzásért A Dolby TrueHD a legjobb hangzást nyújtja Blu-ray lemezeiről. A hangzás gyakorlatilag megkülönböztethetetlen a felvételi stúdiókban készült mesterszalagokétól, így amit hall, pontosan az alkotók szándéka. A Dolby TrueHD teljesebbé teszi a nagy felbontás által nyújtott élményt.
DVD videó felkonvertálás: 1080p HDMI-n keresztül a majdnem tökéletesen nagyfelbontású képekért. DVD videó felkonvertálás: 1080p HDMI-n keresztül a majdnem tökéletesen nagyfelbontású képekért A HDMI-n az 1080p-re felkonvertált jel kristálytiszta képet nyújt. A normál felbontású DVD-filmeket most valódi nagy felbontásban élvezheti - több részlettel és valósághű képpel. A progresszív pásztázás (ezt jelenti a „p” az „1080p” megjelölésben) kiküszöböli a TV-képernyőn gyakori sorstruktúrát, ezzel is biztosítva a kompromisszum nélküli élességet. És mindezen felül a HDMI közvetlen digitális kapcsolatot teremt, amely képes tömörítetlen digitális HD videó vagy digitális többcsatornás hang hordozására az analóg jelek konvertálásának elkerülésével. Az eredmény tökéletes, teljesen zajmentes kép és hang.
EasyLink a HDMI CEC eszközök egyetlen távvezérlővel történő vezérléséhez. EasyLink a HDMI CEC eszközök egyetlen távvezérlővel történő vezérléséhez Az EasyLinknek köszönhetően több készüléket, pl. DVD lejátszót, Blu-ray lejátszót, soundbar hangsugárzót, házimozit, TV-t stb. vezérelhet egyetlen távvezérlővel. Az iparági szabvány HDMI CEC protokollal osztja meg a működést a készülékek között a HDMI kábelen keresztül. Egy gombnyomással egyszerre vezérelheti összes csatlakoztatott HDMI CEC berendezését. A készenlét és a lejátszás funkció például tökéletes könnyedséggel használható.
USB 2.0 kapcsolattal USB flash/merevlemezes meghajtóról játszhat le videót és zenét. Az univerzális soros busz vagy USB egy ipari szabvány, amely perifériák számítógéphez, szórakoztató elektronikai, illetve mobil eszközökhöz való nagy sebességű, egyszerű csatlakoztatását teszi lehetővé. Az USB 2.0 gyorsabb és jobb teljesítményt kínál - akár 40-szer gyorsabb az USB 1.0 kapcsolatnál, az eredeti 12 Mb/s helyett akár 480 Mb/s adatátviteli sebességgel. Csatlakoztatáskor a beállítások elvégzése automatikusan történik. USB 2.0 használatakor csak csatlakoztatnia kell hordozható USB eszközét vagy merevlemez-meghajtóját, kiválasztania a kívánt filmet, zenét vagy fényképet, és már indulhat is a lejátszás.
Műszaki adatok:

Képformátum: 16:9, 21:9, 4:3
D/A átalakító: 12 bit/148 MHz
Képjavítás: nagy felbontású (720p, 1080i, 1080p), progresszív pásztázás, video-felkonvertálás
Hangzásjavítás: éjszakai mód
Hangrendszer: Dolby Digital 5.1, Dolby Digital Plus, Dolby True HD, DTS 2.0 + Digitális kimenet
BD régiókód: B
Tömörítési formátumok: DivX Plus™ HD, H.264, MPEG1, MPEG2, MPEG4 (AVC), XviD
Lemezlejátszási módok: A-B ismétlés, kameraállás, lemezmenü, szünet, ismétlés, lejátszás folytatása a leállítás helyétől, keresés előre/visszafelé, léptetés, lassítás előre, normál lejátszás, nagyítás
Videó javítása: Deep Color, progresszív pásztázás, video-felkonvertálás, x.v.Color
BD-Live (1 GB USB-memóriaeszközre van szükség)
Gyermekvédelem: szülői felügyelet
EasyLink (HDMI-CEC): 21:9 formátumú felirat támogatása, lejátszás egy gombnyomásra, készenléti üzemmód egyetlen gombnyomásra, távvezérlő-áthurkolás
Frissíthető firmware: USB-n keresztül frissíthető firmware, Interneten keresztül frissíthető firmware
Tápegység: 220-240 V, 50/60 Hz
Termék mérete: 270 x 41 x 199 mm
Termék tömege: 1,02 kg
 
Termék cikkszáma:BDP2190/12 Rendelésre, 3 munkanap

Samsung UBD-K8500 Ultra HD Blu-ray lejátszó /UBD-K8500/EN/

Samsung UBD-K8500 Ultra HD Blu-ray lejátszó /UBD-K8500/EN/

Lejátszható lemez 3D Blu-ray: 3D Blu-Ray,DVD+,-R, +,-RW, CD DA,CD-R,RW
Lejátszható lemez Blu-ray: HDMI
: DTS HD, Dolby True HD
: Optikai
Termék cikkszáma:UBD-K8500 Rendelésre, 5 munkanap

Sony BDP-S1700 Bluray lejátszó /BDPS1700B.EC1/

Sony BDP-S1700 Bluray lejátszó /BDPS1700B.EC1/

Lejátszható lemez 3D Blu-ray: Blu-Ray 3D, Blu-Ray
Lejátszható lemez Blu-ray: HDMI
Koaxiális kimenet: Blu-Ray 3D
Mélység: Blu-Ray
Termék cikkszáma:BDP-S1700B Rendelésre, 5 munkanap
  • Termékek rendezése

  • Megjelenítés egy oldalon

    15 24 30 54