ingyen kiszállítás

Kategóriák

Akciós termékeink

Russell Hobbs 22190-56 Autosteam Pro gőzállomás

Tulajdonságok:Az Autosteam Pro gőzállomás könnyű súllyal rendelkezik, gyorsabban siklik és kompakt kivitelének köszönhetően tárolása egyszerű. Számos praktikus funkcióval rendelkezik, mint a függőleges gőzölés a függönyökhöz és a vállfára akasztott ruhákhoz, vagy az állítható gőzmennyiség és hőmérséklet-szabályozhatóság.

Tapadásmentes kerámia vasalótalp
Gyors felmelegedési idő: 1 perc 30 másodperc
Könnyű tömeg
3 bar gőznyomás
60 gramm / perc folyamatos gőzmennyiség
Levehető víztartály
Állítható gőzmennyiség és hőmérséklet-szabályzó
650 ml-es víztartály
Függőleges gőzölés
Vízkőtelenítő funkció
2400 W teljesítmény

Russell Hobbs 22190-56 Autosteam Pro gőzállomás

Severin TO2045 mini sütő

Teljesítmény: 1500 Watt
Kapacitás: 20 liter

Severin TO2045 mini sütő

  • Termékek rendezése

  • Megjelenítés egy oldalon

    15 24 30 54

Lejátszható lemez Blu-ray

LG BP450 3D Blu-ray smart asztali lejátszó

LG BP450 3D Blu-ray smart asztali lejátszó

Tulajdonságok:

NTSC <--> PAL konverzió
1080p felkonvertálás
Zajcsökkentő algoritmus
Simplink támogatás
LG Smart támogatás
DLNA: DMP/ DMR
Fogyasztás: max 12 W
Távvezérlő
Termék cikkszáma:BP450 Rendelésre, 2 munkanap

Onkyo BD-SP 353BL blu-ray lejátszó fekete

Onkyo BD-SP 353BL blu-ray lejátszó fekete

Tulajdonságok:A nagyfelbontású videójel – legyen az film vagy videó AVCHD, DivX Plus HD (MKV) kódolt formátumban 
HDMI kimeneten keresztül csatlakoztatható kompatibilis képmegjelenítőhöz. A szabványfelbontású DVD, vagy bármely más 576p, 720p, vagy 1080i felbontású forrásjel 1080p formátumra skálázható fel a HDMI kimeneten. A BD-SP353 Ethernet porton keresztül kezeli az otthoni hálózaton át elérhető tartalmakat, amelyek médiaszerveren vagy PC-n tárolt videók, zenék, fényképek lehetnek. Az Ethernet port teszi lehetővé az interaktív BD-Live funkciókat is. A lejátszó két USB csatlakozója lehetővé teszi médiatartalmak lejátszását is különböző tárolóeszközökről.
Ami a hangot illeti a BD-SP353 képes dekódolni a veszteségmentes DTS-HD Master Audio Essential és a Dolby TrueHD hangsávokat, de kiadhatja ezek bitfolyamát is a HDMI kimeneten keresztül. Van a lejátszónak Dolby Digital Plus és DTS 5.1 csatornás jelet kínáló optikai digitális kimenete is.

Lejátszott formátumok:Blu-ray lemez, DVD Video, audio CD, CD-R/RW, DVD-R/RW, DVD+R/RW, DVD-R DL
Lejátszott állományok: AVCHD, DivX HD, MP3, JPEG, PNG
HDMI digitális kimenet (1.3a verzió, Deep Color támogatással)
Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus dekódolás DTS-HD Master
Audio támogatás 1080p
Video kimenet 24 képkocka megjelenítéssel 1080p/24 fps
Deep Color támogatás több, mint 1 billió szín megjelenítéssel
BD Live funkciók
Videójel felskálázás hagyományos DVD lemezek esetében (1080p, 1080i, 720p, and 480p)
Felhasználóbarát képernyőmenü
162 MHz/12-Bit Video D/A
192 kHz/24-Bit Audio D/A
Komponens és kompozit videó kimenet
Koaxiális digitális kimenet
Ethernet csatlakozás
Képernyőmenü
USB port
Minden funkcióra kiterjedő távvezérlő
Teljesítmény felvétel: 13 W
Méretek (szél x mag x mély): 503x122x342 mm
Tömeg: 3,3 kg
Termék cikkszáma:BD-SP 353BL Rendelésre, 5 munkanap

Panasonic DMP-BDT280EG 3D Blu-Ray lejátszó fekete

Panasonic DMP-BDT280EG 3D Blu-Ray lejátszó fekete

Tulajdonságok:

Külső HDD támogatás
Böngésző és internetes alkalmazások
Beépített vezeték nélküli LAN rendszer 
Hálózati meghajtóhoz történő hozzáférési lehetőség
DLNA és Miracast támogatá
BD-Live támogatás
HDMI-CEC támogatás
4K felskálázás
HD VOD támogatás
2D-3D konverzió
Miracast
Dolby dekóder: Dolby Digital True HD, Dolby Digital Plus, DTS-HD Master Audio, DTS-HD High Resolution Audio
Elegáns grafikus kezelőfelület/háttérkép
Gyorsindítási mód
Termék cikkszáma:DMP-BDT280EG Rendelésre, 4 munkanap

Panasonic DMP-BDT381EG Blu-ray lejátszó fekete

Panasonic DMP-BDT381EG Blu-ray lejátszó fekete

Lejátszható lemez Blu-ray: igen
Lejátszható lemez DVD-Video: igen
4K felskálázás: igen
Smart funkció: igen
Termék cikkszáma:DMP-BDT381EG Rendelésre, 2 munkanap

Philips BDP2190/12 3D Blu-ray lejátszó

Philips BDP2190/12 3D Blu-ray lejátszó

Tulajdonságok:
Élvezze a 3D élményt az otthonában. A Philips Blu-ray/DVD lejátszó olyan lenyűgöző 3D hatást, az 1080p felkonvertálás által képmélységet és mozgásmegjelenítést nyújt, hogy az események szinte Ön körül zajlanak, még DVD esetében is!
Blu-ray 3D lemez lejátszása a teljes otthoni HD 3D élményhez. Blu-ray 3D lemez lejátszása a teljes otthoni HD 3D élményhez A Full HD 3D a mélység illúzióját kelti a realisztikus mozinézési élmény eléréséhez otthonában. A bal és a jobb szem számára külön képeket vesznek fel 1920 x 1080 Full HD minőségben, és ezek felváltva, nagy sebességgel jelennek meg a képernyőn. A speciális, a bal és a jobb lencsét a váltakozó képekhez időzítve megnyitó és lezáró szemüvegen át nézve Full HD 3D élményben lehet része.
BD-Live (2.0 profil) az online Blu-ray bónusz tartalomhoz való hozzáféréshez. BD-Live (2.0 profil) az online Blu-ray bónusz tartalomhoz való hozzáféréshez A BD Live tovább tágítja a nagyfelbontás által biztosított teret. Blu-ray lemezlejátszójának az Internethez való csatlakoztatásával Ön mindig aktuális tartalmakat fogadhat. Olyan izgalmas új dolgok várnak Önre, mint pl. exkluzív letölthető tartalom, élőben közvetített események, élő beszélgetések, játékok és online vásárlási lehetőségek. Lovagolja meg a nagyfelbontás hullámát a Blu-ray lemezek lejátszása és a BD Live által.
DivX Plus HD tanúsítvány nagy felbontású DivX lejátszáshoz. DivX Plus HD tanúsítvány nagy felbontású DivX lejátszáshoz A Blu-ray lejátszó és/vagy DVD lejátszó DivX Plus HD funkciójának, azaz a legújabb DivX technológiának köszönhetően a nagy felbontású videókat és filmeket közvetlen Internet-hozzáférésen keresztül élvezheti Philips HDTV-n vagy számítógépen. A DivX Plus HD támogatja a DivX Plus tartalom lejátszását (azaz a kiváló minőségű, MKV konténerfájlban tárolt, AAC hangot használó H.264 HD videofelvételeket), ugyanakkor támogatja a korábbi verziójú DivX videofájlok lejátszását is, max. 1080p felbontásig. DivX Plus HD a valódi nagy felbontású digitális videóért.
1080p Full HD a tűéles képekért. 1080p Full HD a tűéles képekért A Blu-ray lemezek képesek nagyfelbontású adatok, illetve 1920 x 1080 felbontású (Full HD) képek hordozására. Ez azt jelenti, hogy Ön a ma létező legjobb képminőséget kapja - lesz min legeltetnie a szemeit. Dolby TrueHD a nagy hűségű hangzásért. Dolby TrueHD a nagy hűségű hangzásért A Dolby TrueHD a legjobb hangzást nyújtja Blu-ray lemezeiről. A hangzás gyakorlatilag megkülönböztethetetlen a felvételi stúdiókban készült mesterszalagokétól, így amit hall, pontosan az alkotók szándéka. A Dolby TrueHD teljesebbé teszi a nagy felbontás által nyújtott élményt.
DVD videó felkonvertálás: 1080p HDMI-n keresztül a majdnem tökéletesen nagyfelbontású képekért. DVD videó felkonvertálás: 1080p HDMI-n keresztül a majdnem tökéletesen nagyfelbontású képekért A HDMI-n az 1080p-re felkonvertált jel kristálytiszta képet nyújt. A normál felbontású DVD-filmeket most valódi nagy felbontásban élvezheti - több részlettel és valósághű képpel. A progresszív pásztázás (ezt jelenti a „p” az „1080p” megjelölésben) kiküszöböli a TV-képernyőn gyakori sorstruktúrát, ezzel is biztosítva a kompromisszum nélküli élességet. És mindezen felül a HDMI közvetlen digitális kapcsolatot teremt, amely képes tömörítetlen digitális HD videó vagy digitális többcsatornás hang hordozására az analóg jelek konvertálásának elkerülésével. Az eredmény tökéletes, teljesen zajmentes kép és hang.
EasyLink a HDMI CEC eszközök egyetlen távvezérlővel történő vezérléséhez. EasyLink a HDMI CEC eszközök egyetlen távvezérlővel történő vezérléséhez Az EasyLinknek köszönhetően több készüléket, pl. DVD lejátszót, Blu-ray lejátszót, soundbar hangsugárzót, házimozit, TV-t stb. vezérelhet egyetlen távvezérlővel. Az iparági szabvány HDMI CEC protokollal osztja meg a működést a készülékek között a HDMI kábelen keresztül. Egy gombnyomással egyszerre vezérelheti összes csatlakoztatott HDMI CEC berendezését. A készenlét és a lejátszás funkció például tökéletes könnyedséggel használható.
USB 2.0 kapcsolattal USB flash/merevlemezes meghajtóról játszhat le videót és zenét. Az univerzális soros busz vagy USB egy ipari szabvány, amely perifériák számítógéphez, szórakoztató elektronikai, illetve mobil eszközökhöz való nagy sebességű, egyszerű csatlakoztatását teszi lehetővé. Az USB 2.0 gyorsabb és jobb teljesítményt kínál - akár 40-szer gyorsabb az USB 1.0 kapcsolatnál, az eredeti 12 Mb/s helyett akár 480 Mb/s adatátviteli sebességgel. Csatlakoztatáskor a beállítások elvégzése automatikusan történik. USB 2.0 használatakor csak csatlakoztatnia kell hordozható USB eszközét vagy merevlemez-meghajtóját, kiválasztania a kívánt filmet, zenét vagy fényképet, és már indulhat is a lejátszás.
Műszaki adatok:

Képformátum: 16:9, 21:9, 4:3
D/A átalakító: 12 bit/148 MHz
Képjavítás: nagy felbontású (720p, 1080i, 1080p), progresszív pásztázás, video-felkonvertálás
Hangzásjavítás: éjszakai mód
Hangrendszer: Dolby Digital 5.1, Dolby Digital Plus, Dolby True HD, DTS 2.0 + Digitális kimenet
BD régiókód: B
Tömörítési formátumok: DivX Plus™ HD, H.264, MPEG1, MPEG2, MPEG4 (AVC), XviD
Lemezlejátszási módok: A-B ismétlés, kameraállás, lemezmenü, szünet, ismétlés, lejátszás folytatása a leállítás helyétől, keresés előre/visszafelé, léptetés, lassítás előre, normál lejátszás, nagyítás
Videó javítása: Deep Color, progresszív pásztázás, video-felkonvertálás, x.v.Color
BD-Live (1 GB USB-memóriaeszközre van szükség)
Gyermekvédelem: szülői felügyelet
EasyLink (HDMI-CEC): 21:9 formátumú felirat támogatása, lejátszás egy gombnyomásra, készenléti üzemmód egyetlen gombnyomásra, távvezérlő-áthurkolás
Frissíthető firmware: USB-n keresztül frissíthető firmware, Interneten keresztül frissíthető firmware
Tápegység: 220-240 V, 50/60 Hz
Termék mérete: 270 x 41 x 199 mm
Termék tömege: 1,02 kg
 
Termék cikkszáma:BDP2190/12 Rendelésre, 4 munkanap

Samsung BD-J4500R/EN Blu-ray asztali lejátszó fekete

Samsung BD-J4500R/EN Blu-ray asztali lejátszó fekete

Tulajdonságok:
Az új BD-J4500R lejátszó számos népszerű videóformátum lejátszását támogatja, mint például a Flash és a QuickTime, valamint a VOB fájlok. Sőt, mi több, az MP3 audio fájlok lejátszása esetén olyan formátumok közül választhat, mint a .WMA, .OGG, .WAV, stb. Képeket szeretne levetíteni a család többi tagjának? Legyen akár JPEG, PNG vagy GIF fájl, a BD-J4500R lejátszóval bármelyiket megjelenítheti kiváló minőségben.
A Samsung BD Wise Web funkciójával webes minőségben nézheti kedvenc HD videóit televízióján. Ez a funkció automatikusan optimalizálja az internetes videók minőségét annak érdekében, hogy TV-jén is a legtökéletesebb felbontásban élvezhesse kedvenc tartalmait.
Férjen hozzá minden multimédia-tartalomhoz a kiemelkedő csatlakoztathatósági lehetőségekkel. Szinkronizálja a pendrájvot vagy a külső merevlemez-meghajtót, így bármikor elérheti a rajtuk tárolt filmeket, fényképeket és zenéket. A külső HDD csatlakoztathatóság lehetővé teszi a külső tároló közvetlen összekapcsolását a Blu-ray lejátszóval USB kapcsolaton keresztül, így gyorsan hozzáférhet a videókhoz, zenékhez vagy képekhez. Széles skálán mozgó tartalmakat képes kezelni, így a saját nappalija kényelméből élvezheti a családi videókat, a letöltött zenéket vagy a szabadság alatt készített fényképeket. Csatlakozzon, szinkronizáljon, és élvezze az élményt.
Vigye magával kedvenc zeneszámait az MP3 lejátszóján! Pillanatok alatt átkonvertálhatja a CD-ket MP3 formátumba.
Spórolja meg a képminőség beállítására vesztegetett időt és fáradalmat a BD Wise funkcióval. A BD Wise automatikusan összehangolja a HDMI kábellel csatlakoztatott Samsung készülékeket, hogy ön mindig kimagasló minőségben élvezhesse a tartalmakat.

BD Wise támogatás
BD Profile: 1.0
Kép felkonvertálása
Gyorsindítás akár fél másodperc alatt
HDMI-CEC támogatás
 
Termék cikkszáma:BD-J4500R/EN Rendelésre, 2 munkanap

Samsung BD-J5500 3D Smart Blu-ray asztali lejátszó

Samsung BD-J5500 3D Smart Blu-ray asztali lejátszó

Tulajdonságok:
Sosem lehet elegendő a felfedezésre váró applikációkból. Az új és továbbfejlesztett Opera TV Áruház több mint 250 kategóriában kínál Önnek különböző alkalmazásokat. És ha még ez sem lenne elegendő, mostantól sokkal gyorsabban töltődnek be kedvencei, így bárhol és bármikor élvezheti a böngészés örömét!
Az évek alatt megszokott kockadizájn már a múlté! A J5 széria új, hajlított dizájnnal érkezik el otthonába, mellyel tökéletesen illik az Ön Samsung Curved TV szintén ívelt stílusú megjelenéséhez. A hullámvonalak lágy, szövetszerű érzetet keltenek és a készülékre vonzzák minden szemlélődő figyelmét.
Tapasztalja meg otthonában, szerettei körében a Samsung magával ragadó és látványos 3D élményét! A Full HD 3D sosem hordozott magában ennyi izgalmat, éles képkockákat és erőteljes megjelenést, amely mind arra hivatott, hogy az Ön és családja szórakozását biztosítsa. Merüljön el az új, valósághű 3D HD látványvilágában!
Műszaki adatok:

DLNA támogatás
BD Wise támogatás
Videó felkonvertálása DVD esetén
BD profil: 5.0
Hyper Real Engine technológia
Gyorsindítás: 0.5 sec
Full Screen
Deck típus: tálca
Termék cikkszáma:BD-J5500 Rendelésre, 2 munkanap

Sony BDP-S6700 Bluray lejátszó /BDPS6700B.EC1/

Sony BDP-S6700 Bluray lejátszó /BDPS6700B.EC1/

Lejátszható lemez 3D Blu-ray: Blu-Ray 3D, Blu-Ray
Lejátszható lemez Blu-ray: HDMI
Koaxiális kimenet: Blu-Ray 3D
[]Mélység: Blu-Ray
Termék cikkszáma:BDPS6700B.EC1 Rendelésre, 2 munkanap
  • Termékek rendezése

  • Megjelenítés egy oldalon

    15 24 30 54