ingyen kiszállítás

Kategóriák

Akciós termékeink

Samsung Galaxy S8 64GB mobiltelefon éjfekete /SM-G950/

Kijelző méret: 5.8 "
Operációs rendszer: Android
Hátlapi kamera: 12 MP
Előlapi kamera: 8 MP

Samsung Galaxy S8 64GB mobiltelefon éjfekete /SM-G950/

Cooler Master Silencio 352 táp nélküli fekete ház /SIL-352M-KKN1/

Kivitel: Torony
Szín: fekete
Szélesség: 200 mm
Magasság: 378 mm

Cooler Master Silencio 352 táp nélküli fekete ház /SIL-352M-KKN1/

4GB 2133MHz DDR3 RAM Crucial Ballistix Elite CL11 (BLE4G3D21BCE1J)

Típus: DDR3
Órajel: 2133 MHz
Kapacitás: 4 GB
Formátum: Unbuffered Non-ECC

4GB 2133MHz DDR3 RAM Crucial Ballistix Elite CL11 (BLE4G3D21BCE1J)

  • Termékek rendezése

  • Megjelenítés egy oldalon

    15 24 30 54

HQ LED Vezérlő 24 W /HQLEDDRIVER24W/

HQ LED Vezérlő 24 W /HQLEDDRIVER24W/

Tulajdonságok: 30 és 50 cm-es HQ merev LED-szalagokhoz való tápellátás.

Egyszerű csatlakoztatás (plug-and-play megoldás)
Kimeno feszültség: 12 VDC
Áram: 2000 mA
Bemeneti feszültség: 100 - 240 VAC
Termék cikkszáma:HQLEDDRIVER24W Rendelésre, 4 munkanap

HQ LED Vezérlő 60 W /HQLEDDRIVER60W/

HQ LED Vezérlő 60 W /HQLEDDRIVER60W/

Tulajdonságok: 70 cm-es HQ merev LED-szalagokohoz való tápellátás.

Egyszerű csatlakoztatás (plug-and-play megoldás)
Kimeno feszültség: 12 VDC
Áram: 500 mA
Bemeneti feszültség: 100 - 240 VAC
Termék cikkszáma:HQLEDDRIVER60W Rendelésre, 4 munkanap

PHILIPS 71901/55/PH Hue Lightstrip Plus 2m

PHILIPS 71901/55/PH Hue Lightstrip Plus 2m

Tulajdonságok:Páratlan rugalmasság: alakítható, hajlítható és bővíthető

A Philips Hue Lightstrip Plus az elképzelhető legrugalmasabb fényforrás. A csíkot szinte bármilyen formára alakíthatja, és a hátoldalán lévő ragasztószalag segítségével bármilyen szilárd felülethez rögzítheti. Szükség esetén az olló jelzéseknél méretre is vághatja a Philips Hue Lightstrip Plust. A Philips Hue Lightstrip Plust bútormélyedésekbe és konyhai felső szekrények alá is behelyezheti, illetve a színes hangulatfény használatával kiemelheti az építészeti elemeket. A Philips Hue Lightstrip Plus a legsokoldalúbb és robusztusabb fényforrás, amely igazán hangulatossá teszi otthonát.
Akár 10 méterig hosszabbítható

Hosszabbítsa meg a Philips Hue Lightstrip Plus alapegységet akár 10 méterig az 1 méteres toldók hozzáadásával, így nagyobb felületeket is lefedhet és szélesebb körben használhatja fel a terméket. A párkányok élénk megvilágításától a folyosók vagy lépcsőházak tájékozódást segítő világításáig bármi lehetséges. A Philips Hue Lightstrip Plus teljes körű színkonzisztenciát kínál, az elsőtől az utolsó hosszabbítóegységig.
Magas fénykibocsátás: 1600 lumen

Az 1600 lumenes magas fénykibocsátásával és egyenletes fénylefedettségével a teljes hosszán a Hue Lightstrip Plus elegendő fényt biztosít, hogy dekoratív és funkcionális fényforrásként egyaránt használható legyen.
Philips Hue bridge szükséges

Csatlakoztassa a Philips Hue lámpát a bridge-hez, hogy a fényeket a Philips Hue alkalmazással az okostelefonjáról vagy táblagépéről vezérelje.
Bánjon kreatívan a 16 millió színnel

Játsszon a fénnyel és válasszon a 16 millió színből, hogy azonnal megváltoztathassa szobájának kinézetét és hangulatát. Könnyen, egy gombnyomással beállíthatja az adott kombinációt. Használja kedvenc fotóját és élje át újra azt a különleges pillanatot a fényfoltok segítségével. Mentse el kedvenc fénybeállításait és ujjának egyetlen mozdulatával hívja elő újra, amikor csak akarja
Hozza összhangba a fényeket zenéivel és filmjeivel

Terjessze ki az egész helyiségre a TV nézés élményét, vagy szinkronizálja a fényt a kedvenc zenéjéhez, és legyen tanúja annak, hogyan reagál a fény a ritmusra. Töltsön le egy harmadik féltől származó alkalmazást, és fedezze fel, milyen elképesztő dolgokra lehet képes a Philips Hue által.
Adjon fényeket videójátékához

Emelje újabb szintre a videójátékok adta élményt. Töltsön le egy harmadik féltől származó alkalmazást, és fedezze fel, milyen elképesztő dolgokra lehet képes a Philips Hue által.
Ébredjen fel és aludjon el természetes módon

A Philips Hue rendszere úgy ébreszti fel, ahogyan Ön szeretné, ezzel hozzásegíti ahhoz, hogy felfrissülve kezdje a napját. A fényerő a napfelkelte hatását utánozva fokozatosan növekszik, így hozzásegíti ahhoz, hogy természetes módon ébredjen fel, ahelyett hogy egy ébresztőóra hangos zajára ébredne. Kezdje napját a megfelelő módon. Esténként a pihentető meleg fehér fény segít szervezetének ellazulni, pihenni és felkészülni egy kellemes alvásra.
Teremtse meg az Önnek tetsző hangulatot meleg fehér vagy hideg nappali fénnyel

Teremtse meg a tökéletes hangulatot bármilyen alkalomhoz, és díszítse otthonát meleg-hideg árnyalatú fehér fényekkel. Egész éven át élvezze a különféle stílusokat attól függően, hogy egy tavaszi szellőre emlékeztető friss fehér fényt, a nyári nap melegét idéző meleg fehér fényt, vagy éppen téli nappalok jéghideg ragyogását szeretné visszaadni.
Lazítson, olvasson, koncentráljon és töltődjön fel fénybeállítások segítségével

A fény befolyásolja hangulatunkat és viselkedésünket. A Philips Hue segítségével élvezetesebbé teheti napi rutinjának pillanatait. Hagyja ki a reggeli kávét, és frissüljön fel hűsítő, élénk nappali fényben, amely energiával tölti fel a testet és a lelket. Ha koncentrálni kell, nincs is jobb a precízen beállított ragyogó fehér fénynél. Ha pedig nyugalomra vágyik, tegye fel a lábát, és válasszon meleg, puhán aranyló fényt a nap tökéletes befejezéseként.
Intelligens vezérlés otthonról és házon kívülről egyaránt

A Philips Hue iOS és Android alkalmazások segítségével távolról irányíthatja a fényeket, bárhol is tartózkodik. Így akár munkába menet is ellenőrizheti, hogy tényleg lekapcsolta-e a lámpákat otthon, vagy előre felkapcsolhatja őket, ha későn ér haza.
Időzítők beállítása a kényelemért

A Philips Hue segítségével a távollétében is úgy tűnhet, mintha otthon lenne. Használja ehhez a Philips Hue alkalmazás ütemezés funkcióját. Állítsa be, hogy egy előre beállított időpontban felkapcsolódjanak a lámpák, és működő világításra érhessen haza. Még azt is beállíthatja, hogy különböző időpontban kapcsoljon be a világítás a szobákban. És természetesen az este folyamán fokozatosan is lekapcsolhatja a világítást, így soha nem kell amiatt aggódnia, hogy égve hagyta a lámpákat.
Telepítést nem igénylő fényerő-szabályozás

Élvezze a garantáltan zökkenőmentes fényerő-szabályozást a Philips Hue-val. Nem túl fényes. Nem túl sötét. Pont jó. Nincs szükség vezetékekre, villanyszerelőre vagy beépítésre
Egyéni vezérlés

Csatlakoztassa a Philips Hue lámpát a bridge-hez, és fedezze fel a végtelen lehetőségeket. Vezérelje a fényeket az okostelefonjáról vagy táblagépéről a Philips Hue alkalmazással, vagy adjon kapcsolókat a rendszeréhez a fények aktiválásához. Állítsa be az időzítőket, értesítéseket, riasztásokat és egyebeket a teljes körű Philips Hue-élmény érdekében. A Philips Hue használható az Amazon Alexa, az Apple Homekit és a Google Home szolgáltatásokkal is, amelyek révén hanggal vezérelheti a lámpáit.
Jellemzők:

Anyag: műanyag
Szín: többszínű
Méretei: 0,5 cm x 200 cm x 1,5 cm
Súly: 0,337  kg
További funkcióval/tartozékkal
Szabályozható
Integrált LED
Színváltó (LED)
Tartozék teljesítményadapterrel
Szórt fényhatás
ZigBee Light Link
Univerzális csatlakozó
Műszaki adatok:

Hálózati tápellátás: 220–240 V 50–60 Hz
Izzók száma: 1
A lámpa teljes fényárama: 1600 lm
Élettartama: akár 20 000  óra
IP-kód: IP20, 12,5 mm-nél nagyobb tárgyak elleni védelem, víz ellen nem védett
Védelmi osztály: II - kettős szigetelésű
Termék cikkszáma:71901/55/PH Rendelésre, 2 munkanap

Valueline Diszkógömb Motor Hangulatvilágítás /VLMOTOR01/

Valueline Diszkógömb Motor Hangulatvilágítás /VLMOTOR01/

Tulajdonságok: Szerelje fel a motort a mennyezetre, és pörgesse fel még jobban a bulit. A motor percenként másfélszer forgatja meg a diszkógömböt. A felszerelés megkönnyítésére rögzítési furatokkal is rendelkezik, és bármilyen 220–240 voltos tápaljzatról működtethető. A tökéletes diszkó hatás elérése érdekében kombinálja a Diszkógömbmotor a Valueline VLMRBALL20 vagy 30, és a VLPINSPOT01 termékekkel.

A tökéletes diszkó hatáshoz percenként másfélszer forgatja körbe a diszkógömböt
Kifejezetten diszkógömbökhöz tervezve
Rögzítési furatokkal a könnyű felszereléshez
4 W
Külső magasság (M) 500 mm
Külső szélesség (S) 105 mm
Rotation speed 1.5 rpm
Dugasz Schuko / Type F (CEE 7/7)
Feszültség 230 V
Termék cikkszáma:VLMOTOR01 Rendelésre, 4 munkanap
  • Termékek rendezése

  • Megjelenítés egy oldalon

    15 24 30 54