ingyen kiszállítás

Kategóriák

Akciós termékeink

1TB Toshiba 3.5" P300 SATAIII winchester OEM (HDWD110UZSVA)

Tárkapacitás: 1 TB[1000 GB]
Csatlakozó típusa: SATA III (6GB/s)
Fordulatszám: 7200 RPM
Átmeneti tároló (cache): 64 MB

1TB Toshiba 3.5' P300 SATAIII winchester OEM (HDWD110UZSVA)

Samsonite CC8.01.007 Network 3 laptop táska 15.6'' kék

Méret: 15.6"
Szín: kék
Tömeg: 0.6 kg

Samsonite CC8.01.007 Network 3 laptop táska 15.6'' kék

Xerox WorkCentre 3335DNW hálózatos duplex multifunkciós nyomtató

Nyomtatási típus: Fekete-fehér (mono)
Duplex: igen
Wi-Fi: igen
Lapolvasó felbontása: 600 x 600 dpi

Xerox WorkCentre 3335DNW  hálózatos duplex multifunkciós nyomtató

  • Termékek rendezése

  • Megjelenítés egy oldalon

    15 24 30 54

Philips DS1600/12 iPod/iPhone/iPad hangszóró

Philips DS1600/12 iPod/iPhone/iPad hangszóró

Tulajdonságok:
A DS1600 dokkolós hangsugárzó a Philips DualDock segítségével, 30 érintkezős csatlakozón keresztül az összes iPod/iPhone/iPad készülék lejátszására és töltésére képes. Telt és gazdag hangzást nyújt, és a sokoldalúság fokozása érdekében egy másik mobileszköz töltésére szolgáló USB porttal is rendelkezik.
DualDock töltéshez és játékra Apple eszközökhöz (Lightning & 30-érintkezős)
Az innovatív Philips DualDock a Lightning és a 30-érintkezős csatlakozó segítségével bármilyen Apple készülék töltésére és lejátszására alkalmas. Egyesíti a sima formát a könnyen kezelhető funkcionalitással, és lehetővé teszi a csatlakozók közötti váltást egy pillanat alatt. Bármelyik Apple készüléken élvezheti kedvenc zeneszámait.
Második mobil eszköz töltése USB csatlakozón keresztül
A hangsugárzó a még kényelmesebb használat érdekében USB csatlakozóval is rendelkezik, amelyen keresztül akkor is tölthető még egy mobil eszköz, ha dokkolta iPod/iPhone készülékét.
Ingyenes ClockStudio alkalmazás internetrádióval és más remek funkciókkal
Az ingyenes alkalmazás kiváló exkluzív funkciók sokaságával bővíti a dokkolós hangsugárzót. Tájékozódhat a várható időjárásról, a pontos időről, sőt kedvenc képeit is beállíthatja háttérként. A ClockStudio segítségével ezenfelül a világ több ezer internetes rádióadásából válogathat. A közeljövőben további felületstílusok és új funkciók is várhatók.
Audio-in bemenet hordozható zenelejátszáshoz
Az audio-in bemeneti csatlakoztatás lehetővé teszi a hordozható médialejátszók audiobemeneti tartalmának közvetlen lejátszását. Amellett, hogy a hangrendszer által biztosított kiváló minőségben élvezheti kedvenc zenéit, az audiobemenet különösen kényelmessé teszi mindezt azáltal, hogy mindehhez elég a hordozható MP3 lejátszót a hangrendszerhez csatlakoztatnia.
Automatikus idő- vagy dátumszinkronizálás dokkoláskor
A dokkolóállomás automatikusan szinkronizálja a dátumot vagy a pontos időt a dokkolt iPod/iPhone/iPad készülékkel. Egy gombnyomással válthat az óra és a dátum megjelenítése között.
Műszaki adatok:

Kompatibilitás Lightning csatlakozón keresztül: iPad mini, Retina kijelzős iPad, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPod nano 7. generáció, iPod touch 5. generáció
Kompatibilitás 30-érintkezős csatlakozón keresztül: iPad, iPad 2, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod, iPod classic, mini iPod, nano iPod, 1. generációs iPod nano, 2. generációs iPod nano, 3. generációs iPod nano, 4. generációs iPod nano, 5. generációs iPod nano, 6. generációs iPod nano, iPod touch, 2. generációs iPod touch, 8/16/32 GB-os, 2. generációs iPod touch, 3. generációs iPod touch, 4. generációs iPod touch, iPod színes kijelzővel, 5. generációs iPod
ClockStudio alkalmazás: iPod Touch, iPhone, iPad iOS 4.3 vagy újabb verzió, Több, mint 7000 internetes rádióállomás, 5-napos időjárás-előrejelzés, óra funkció: analóg számlap; digitális számlap; digitális számlap, a háttérben diavetítéssel
Hangrendszer: sztereó
Hangerőszabályzás: fel/le
USB port: minden mobil eszköz töltéséhez
Audiobemenet (3,5 mm)
Óra: Digitális, 24/12 órás kijelző
Dátum: HHNN/NNHH
Termék cikkszáma:DS1600/12 Rendelésre, 3 munkanap
  • Termékek rendezése

  • Megjelenítés egy oldalon

    15 24 30 54