telefon kiegesztiok

Kategóriák

Akciós termékeink

Apple iPhone 8 64GB mobiltelefon ezüst /MQ6H2/

Kijelző méret: 4.7"
Hátlapi kamera: 12 MP
Előlapi kamera: 7 MP
Háttértár (GB): 64GB

Apple iPhone 8 64GB mobiltelefon ezüst /MQ6H2/

Samsung Galaxy Note8 Dual-Sim 64GB mobiltelefon fekete /SM-N950F/

Kijelző méret: 6.3"
Operációs rendszer: Android
Hátlapi kamera: 12 MP Dual
Előlapi kamera: 8 MP

Samsung Galaxy Note8 Dual-Sim 64GB mobiltelefon fekete /SM-N950F/

AMD Ryzen 7 1700 3.0GHz Socket AM4 dobozos /YD1700BBAEBOX/

Foglalat: Socket AM4
CPU órajele: 3 GHz
CPU turbó órajele: 3.7 GHz
L3 cache: 16 MB

AMD Ryzen 7 1700 3.0GHz Socket AM4 dobozos /YD1700BBAEBOX/

  • Termékek rendezése

  • Megjelenítés egy oldalon

    15 24 30 54

Philips BT50A/00 iPod / iPad / iPhone bluetooth hangszóró türkiz-sárga

Philips BT50A/00 iPod / iPad / iPhone bluetooth hangszóró türkiz-sárga

Tulajdonságok:
Egyszerűbbé válik az élete, ha a zene vezeték nélkül áramlik a kompakt és lekerekített kialakítású, könnyen hordozható hangszóróból. Az élénk színek segítségével könnyen megtalálja a stílusához illeszkedő darabot. A beépített akkumulátornak köszönhetően pedig bárhol és bármikor élvezheti a zenét.
A Bluetooth egy stabil és energiahatékony, rövid hatótávolságú, vezeték nélküli kommunikációs technológia. A technológia lehetővé teszi iPod/iPhone/iPad készülékhez, illetve más Bluetooth készülékekhez - pl. okostelefonokhoz, táblagépekhez, sőt laptopokhoz - történő egyszerű vezeték nélküli csatlakozást. Így könnyen, vezeték nélkül élvezheti kedvenc zeneszámait, illetve a videók és játékok hangját ezzel a hangsugárzóval.
Az Anti-clipping funkciónak köszönhetően akkor is hangos és kiváló minőségű zenében lehet része, ha az akkumulátor már merülőfélben van. 300 és 1000 mV közötti bemeneti jelet fogad, s megvédi a hangsugárzót a torzítás miatti károsodástól. Ez a beépített funkció figyeli az erősítőn keresztülmenő hangjelet, s biztosítja, hogy a jelcsúcsok ne lépjék túl az erősítő tartományát, kiküszöbölve a torzítást, anélkül, hogy az hatással lenne a hangerőre. Az akkumulátor töltöttségének csökkenésével a hangsugárzó a jelcsúcsokat kevésbé tudja visszaadni, az Anti-clipping azonban csökkenti ezeket, torzításmentes zenét biztosítva.
Hangosítsa ki a zenét – bárhol, bármikor. A beépített akkumulátor lehetővé teszi, hogy saját zeneszámait a tápkábel rendezgetése és a konnektorok keresgélése nélkül élvezhesse. Lelje örömét a zenehallgatásban, mostantól a hordozhatóság szabadságával.

Támogatott iPad készülékek: iPad 1, iPad 2, új iPad, iPad mini, Retinakijelzős iPad
Támogatott iPhone készülékek: iPhone 3/3GS, iPhone 4/4S, iPhone 5/5S/5C
Támogatott iPod touch készülékek: 3. generációs vagy újabb
Androidos eszköz támogatás: Android 2.1 és Bluetooth 2.1.vagy újabb verzió
Bluetooth profilok: A2DP, AVRCP, HFP
Hatótáv: 10 méter
Csatlakozók: 3,5 mm audio bemenet, USB toltőcsatlakozó
Akkumulátor: lítium-polimer (beépített), akár 6 óra üzemidő
Termék cikkszáma:BT50A/00_A Rendelésre, 3 munkanap

Philips DS1600/12 iPod/iPhone/iPad hangszóró

Philips DS1600/12 iPod/iPhone/iPad hangszóró

Tulajdonságok:
A DS1600 dokkolós hangsugárzó a Philips DualDock segítségével, 30 érintkezős csatlakozón keresztül az összes iPod/iPhone/iPad készülék lejátszására és töltésére képes. Telt és gazdag hangzást nyújt, és a sokoldalúság fokozása érdekében egy másik mobileszköz töltésére szolgáló USB porttal is rendelkezik.
DualDock töltéshez és játékra Apple eszközökhöz (Lightning & 30-érintkezős)
Az innovatív Philips DualDock a Lightning és a 30-érintkezős csatlakozó segítségével bármilyen Apple készülék töltésére és lejátszására alkalmas. Egyesíti a sima formát a könnyen kezelhető funkcionalitással, és lehetővé teszi a csatlakozók közötti váltást egy pillanat alatt. Bármelyik Apple készüléken élvezheti kedvenc zeneszámait.
Második mobil eszköz töltése USB csatlakozón keresztül
A hangsugárzó a még kényelmesebb használat érdekében USB csatlakozóval is rendelkezik, amelyen keresztül akkor is tölthető még egy mobil eszköz, ha dokkolta iPod/iPhone készülékét.
Ingyenes ClockStudio alkalmazás internetrádióval és más remek funkciókkal
Az ingyenes alkalmazás kiváló exkluzív funkciók sokaságával bővíti a dokkolós hangsugárzót. Tájékozódhat a várható időjárásról, a pontos időről, sőt kedvenc képeit is beállíthatja háttérként. A ClockStudio segítségével ezenfelül a világ több ezer internetes rádióadásából válogathat. A közeljövőben további felületstílusok és új funkciók is várhatók.
Audio-in bemenet hordozható zenelejátszáshoz
Az audio-in bemeneti csatlakoztatás lehetővé teszi a hordozható médialejátszók audiobemeneti tartalmának közvetlen lejátszását. Amellett, hogy a hangrendszer által biztosított kiváló minőségben élvezheti kedvenc zenéit, az audiobemenet különösen kényelmessé teszi mindezt azáltal, hogy mindehhez elég a hordozható MP3 lejátszót a hangrendszerhez csatlakoztatnia.
Automatikus idő- vagy dátumszinkronizálás dokkoláskor
A dokkolóállomás automatikusan szinkronizálja a dátumot vagy a pontos időt a dokkolt iPod/iPhone/iPad készülékkel. Egy gombnyomással válthat az óra és a dátum megjelenítése között.
Műszaki adatok:

Kompatibilitás Lightning csatlakozón keresztül: iPad mini, Retina kijelzős iPad, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPod nano 7. generáció, iPod touch 5. generáció
Kompatibilitás 30-érintkezős csatlakozón keresztül: iPad, iPad 2, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod, iPod classic, mini iPod, nano iPod, 1. generációs iPod nano, 2. generációs iPod nano, 3. generációs iPod nano, 4. generációs iPod nano, 5. generációs iPod nano, 6. generációs iPod nano, iPod touch, 2. generációs iPod touch, 8/16/32 GB-os, 2. generációs iPod touch, 3. generációs iPod touch, 4. generációs iPod touch, iPod színes kijelzővel, 5. generációs iPod
ClockStudio alkalmazás: iPod Touch, iPhone, iPad iOS 4.3 vagy újabb verzió, Több, mint 7000 internetes rádióállomás, 5-napos időjárás-előrejelzés, óra funkció: analóg számlap; digitális számlap; digitális számlap, a háttérben diavetítéssel
Hangrendszer: sztereó
Hangerőszabályzás: fel/le
USB port: minden mobil eszköz töltéséhez
Audiobemenet (3,5 mm)
Óra: Digitális, 24/12 órás kijelző
Dátum: HHNN/NNHH
Termék cikkszáma:DS1600/12 Rendelésre, 3 munkanap
  • Termékek rendezése

  • Megjelenítés egy oldalon

    15 24 30 54