telefon kiegesztiok

Kategóriák

Akciós termékeink

Russell Hobbs 20131-56 Colours Flame Red kávéfőző

Tulajdonságok:Mindegy, hogy az erős feketét vagy a tejeskávét szereti, a Flame Red kávéfőző kihozza a valódi ízeket. Ezt a speciálisan kialakított áztató technológiának valamint a gyorsabb felmelegedésnek köszönheti. A Flame Red kávéfőző energiát és elegáns külsőt kölcsönöz konyhájának. Kapacitása 1,25 liter így akár 10 csésze kávét is készíthet könnyedén egy gombnyomásra.

Továbbfejlesztett áztató technológia a még tökéletesebb kávéért
Gyors felmelegedés
1,25 literes víztartály
Adagoló kanál, 1 csészéhez
Kapacitás: 10 csésze
Üvegkanna
Kivehető filtertartó
Világító ki- bekapcsoló gomb
Vízszintkijelzés
 

Russell Hobbs 20131-56 Colours Flame Red kávéfőző

Russell Hobbs 20770-56 Clarity kávéfőző

[]Teljesítmény: 2200 Watt

Russell Hobbs 20770-56 Clarity kávéfőző

Gigabyte GA-B85M-DS3H-A alaplap

Processzor foglalat: LGA 1150
Alaplap méret: microATX
Chip készlet: Intel B85 Express
Memória típusa: DDR3

Gigabyte GA-B85M-DS3H-A alaplap

  • Termékek rendezése

  • Megjelenítés egy oldalon

    15 24 30 54

Withings Body Cardio okosmérleg fekete /WBS04/

Withings Body Cardio okosmérleg fekete /WBS04/

Tulajdonságok:

Személymérleg testanalízissel
Négy tömegérzékelő szenzor
Testhelyzet érzékelő
Szabadalmaztatott pulzusmérési technológia
Automatikus felhasználó felismerés akár 8 személyig
Tömeg érzékelési tartomány: 5 -> 180kg
Méret: 327x327x18mm
Nagyméretű, könnyen olvasható grafikus kijelző
Kijelző felbontása: 128x64 pixel
Beépített Li-ion akkumulátor
Micro USB töltőcsatlakozás
Átlagos üzemidő: akár 1 év
 
Termék cikkszáma:WBS04bk Rendelésre, 4 munkanap

Xiaomi Smart Scale okosmérleg

Xiaomi Smart Scale okosmérleg

Tulajdonságok:Súlymérés és testtömegindex. A Xiaomi Smart Scale nem csak egy formatervezett, modern fitnesz kiegészítő, hanem egy komplex, precíziós szenzorral ellátott mérleg, amely kommunikál okostelefonjával, rögzíti és követi az Ön testsúly változását. Az okostelefonhoz letölthető szoftver Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál a mérleggel, de a mérések telefon nélkül is elvégezhetőek, mintha csak egy átlagos mérleget használna. A mérések eredményeit később is szinkronizálhatja telefonjával. Az applikáció automatikusan kiszámítja a testtömeg indexet (BMI), így könnyedén felmérheti egészségi állapotát. A rengeteg funkció mellett azonban fürdőszobája dísze is lehet, az élsimított, edzett üveg felületnek és a LED kijelzőnek köszönhetően.
Rendszeres testmozgás és egészségesebb táplálkozás. A Xiaomi okosmérleg szerves egységet alkot a Xiaomi MiBand aktivitásmérővel, de természetesen különállóan is használható. A MiBand-del együtt egy fitnesz-ökoszisztémát alkotnak: a Mi Fit szoftver egyesíti a két eszköz használatát egyetlen felületen, így követheti az aktivitását, súlyának változását és alvási szokásait, ciklusait (MiBand használatával együtt). Az eredmények alapján, és a szoftver, valamint az eszközök segítségével kidolgozhat egy teljes edzés-, és diéta tervet, és könnyebben válthat egy egészségesebb életmódra. A Xiaomi fitnesz kiegészítőinek és szoftvereinek használata észrevétlenül segít egészségesebbé tenni mindennapjait, motiválhatja Önt egy tudatosabb életmódra.
Software. A Xiaomi Mi Fit alkalmazás Android és iOS rendszerekre is letölthető. A MIUI.HU lelkes csapatának hála azonban Androidra magyar nyelven is elérhető az program, amely letölthető a MIUI.HU oldalról. A Mi Fit applikáció a Xiaomi fitnesz alkalmazása, amelyet folyamatosan fejlesztenek és újabb funkciókkal ruháznak fel. A mérleggel követheti teste változását, a MiBand-del pedig ellenőrizheti, hogy eleget mozgott-e aznap. Kitűzhet célokat, amelyeket el szeretne érni, beállíthatja, ha pl. fut (GPS követéssel), nyomon követheti az alvásciklusait: kijelzésre kerül az alvással töltött idő, azon belül is a mélyalvásban töltött ciklus. Ugyanitt grafikonon, időszalagon is megtekinthetjük a mozgással töltött tevékenységeket, megtett lépéseket. Beállíthatunk ébresztőt és megadhatjuk személyes adatainkat is. Legvégül pedig eredményeinket megoszthatjuk a népszerű közösségi hálózatokon is. (Az applikáció használatához Xiaomi Fiók regisztrálása szükséges, így tárolhatja edzés és aktivitás adatait a felhőben, illetve testsúlyát, magasságát is megadhatja.)

Áramellátás 4 x AA alkáli elem (nem tartozék)
Bluetooth Bluetooth 4.0 (a súlymérés telefon nélkül is használható)
Kompatibilitás Android 4.4 vagy újabb, iOS 7 vagy újabb Mi Fit alkalmazás
Funkciók: testtömeg mérés; BMI számítás; követés, grafikon; adatok tárolása; Max. 16 felhasználó kezelése; háttérvilágított, grafikus LED kijelző; precíziós szenzor; megosztás közösségi hálózatokon
Felhasznált anyagok: fedlap: edzett üveg; burkolat: ABS műanyag
Méréstartomány 5 – 150 kg
Mértékegységek kg és angol font (pound)
Méret 300 x 300 x 28.2 mm
Tömeg 1,9 kg
Termék cikkszáma:2809626 Rendelésre, 2 munkanap
  • Termékek rendezése

  • Megjelenítés egy oldalon

    15 24 30 54