Logitech termekek - skin

Kategóriák

Akciós termékeink

DESOFICON C7 MFI Lightning kábel 1,5m fehér /PM013745/

Tulajdonságok:

Csatlakozás: USB - Lightning
Kábelhossz: 1,5 méter

DESOFICON C7 MFI Lightning kábel 1,5m fehér /PM013745/

ASUS H110M-K alaplap

Processzor foglalat: LGA 1151
Alaplap méret: microATX
Chip készlet: Intel® H110
Memória típusa: DDR4

ASUS H110M-K alaplap

Huawei P9 Lite (2017) Dual SIM Mobiltelefon fekete /51091JYW/

[]Kijelző méret: 5.2"
Operációs rendszer: Android
[]Hátlapi kamera: 12 MP
[]Előlapi kamera: 8 MP

Huawei P9 Lite (2017) Dual SIM Mobiltelefon fekete /51091JYW/

  • Termékek rendezése

  • Megjelenítés egy oldalon

    15 24 30 54
  • 12345 ... 15

Bilora D140 RF-C körvaku Canon

Bilora D140 RF-C körvaku Canon

Tulajdonságok:

Automatikus E-TTL expozíció
Csatlakozás: 52,55,58,62,67mm
Ideális makrók és asztali képek megvilágításához
Kulcsszám: 14m / 46ft 100 ISO
Termék cikkszáma:D140RF-C Rendelésre, 5 munkanap

Braun szoftbox vakuhoz /B143000000/

Braun szoftbox vakuhoz /B143000000/

Tulajdonságok:

Univerzális szoftbox vakukhoz
A legtöbb külső vakuhoz használható
Könnyű és gyors felhelyezés
Puhítja a vaku erős fényét
Csökkenti a különböző felületekről való visszaverődést
Termék cikkszáma:B143000000 Rendelésre, 4 munkanap

Canon HF-DC2 vaku

Canon HF-DC2 vaku

Tulajdonságok:

vaku kompakt gépekhez
nagy teljesítmény
Canon PowerShot, és Ixus gépekhez
tartókeret
nagylátószögű diffúzor, 24mm-es lencsékhez
9 méternél nagyobb hatótávolság
Termék cikkszáma:HF-DC2 Rendelésre, 5 munkanap

Canon Speedlite 270EX II vaku /5247B008AA/

Canon Speedlite 270EX II vaku /5247B008AA/

Tulajdonságok:

Kulcsszám (ISO100).méter: 27 (50)
Zoomfej
Fókusztávolság lefedettség: 28, 50 mm
Automata expozícióvezérlésE-TTL II/E-TTL
Nagy sebességű szinkronizálás (FP)
Manuális / kimeneti beállítások: 1/1-1/64
FE rögzítés
Vaku-expozíciókompenzáció
Vakuszinkron második redőnyre
Modellvillanófény
Színhőmérséklet-adat átvitele
Segéd
Membránlapok csoportoknál: Fix A csoport
Távoli zárkioldó
Vakufejmozgatás: Fel 0, 60, 75 és 90°
AF-segédfény
Elem/akkumulátor 2 db AA elem
Minimális újratöltési idő Kb. 3,9 mp
Szerelőtalp anyaga: Fém
Méret (szé x ma x mé), mm: 65,8 x 65,2 x 77
Súly (elemek nélkül), gramm: 155 g
Termék cikkszáma:5247B008AA Rendelésre, 2 munkanap

Canon Speedlite 430EX III-RT vaku /0585C011AA/

Canon Speedlite 430EX III-RT vaku /0585C011AA/

Tulajdonságok:
Hordozható, nagy teljesítményű Speedlite vaku, melyet könnyű használni – a fényképezőgépen vagy a fényképezőgéptől távol egyaránt. Közelítsd meg új oldalról a világítást nagy teljesítményű, sokoldalú és hordozható Speedlite vaku segítségével. A rádiófrekvenciás működtetésnek köszönhetően a fényképezőgéptől távoli vakuzás nagyon egyszerűen elvégezhető, ami új lehetőségeket biztosít a kreatív fényképezés terén.
A 43-as kulcsszám (m, ISO100) azt jelenti, hogy a vaku szinte minden helyzethez elegendő teljesítménnyel rendelkezik. A Speedlite 430EX III-RT mindössze 295 gramm, hossza pedig csupán 113,8 mm, így biztosan akad neki hely a táskádban. A bárhol kapható AA elemekről működő vaku teljes erősségű vakuvillanást követően 3,2 másodperc elteltével ismét készen áll a használatra.
A Speedlite 430EX III-RT kezelését az EOS fényképezőgépek dizájnját alapul véve alakították ki. A gyorsgombok révén könnyen hozzáférhetsz a legfontosabb funkciókhoz, a vezérlőtárcsa pedig felgyorsítja a beállítások alkalmazását. A zárókapcsoló megakadályozza a beállítások véletlenszerű módosítását. A rossz fényviszonyok esetére háttérvilágítással rendelkező LCD kijelzőn egyetlen pillantással áttekinthetők a beállítások és a fényképezési információk.
A Speedlite 430EX III-RT vakukat akár a fényképezőgéptől távolra is helyezheted, így a különböző irányokból érkező fényt szimulálhatod. Rádiófrekvenciás kioldás használata esetén a Speedlite 430EX III-RT egységek akár 30 méteres távolságból is vezérelhetők; nem szükséges, hogy közvetlenül a fényképezőgép látóterében helyezkedjenek el. Ez azt jelenti, hogy a korábbinál kreatívabb módon helyezheted el őket, így a hangulatok és a hatások megteremtésének csak képzeleted szab határt. A Speedlite 430EX III-RT optikai kioldással is vezérelhető a távolból, így azonnal beilleszthető az általad jelenleg használt vakumegoldásba. Az opcionális ST-E2 Speedlite jeladó vagy az egyes EOS fényképezőgépekben megtalálható integrált Speedlite jeladó segítségével akár 10 méterről is működésbe hozható. Használj több vakut együtt, csoportba rendezve, ebben az esetben az egyes csoportok teljesítményét külön-külön is meghatározhatod. Legfeljebb öt csoportot hozhatsz létre, ezek mindegyikébe legfeljebb 15 vaku tartozhat.
A mozgatható vakufejnek köszönhetően a fény nagy felületekről (például falakról vagy a mennyezetről) is visszaverhető, így lágy, árnyékmentes bevilágítást alakíthatsz ki, mely tökéletes a portrékészítéshez. A beépített fényvisszaverő panel használatával különleges „csillámot” varázsolhatsz a fényképezett személy szemébe, ezzel életre keltve arckifejezését. A tartozékként járó fényvisszaverő adapter felszerelésével tovább lágyíthatod a fényt. A csomag egy színes szűrőt is tartalmaz, melynek segítségével a vakufény melegebb színhőmérséklete alakítható ki, így jobban megközelíti a beltéri környezeti fény színét. A Speedlite 430EX III-RT zoomolni is tudja a vaku kimenetét, így képes a látószöget a használt objektívéhez igazítani.
Más vakukkal (például Speedlite 600EX-RT) együtt használva a Speedlite 430EX III-RT vaku többvakus megoldás részeként is használható. Vezéreld a fényképezőgéptől távol elhelyezett Speedlite 430EX III-RT eszközt vakukioldóval (például ST-E3-RT) vagy egy EOS fényképezőgép integrált Speedlite jeladójával.
A Speedlite 430EX III-RT fényképezőgéptől távol történő elhelyezés esetén a rugalmas használat érdekében rádiófrekvenciás vagy optikai kioldással egyaránt működésbe hozható. Rádiófrekvenciás kioldás esetén a vakut akár 30 méter távolságba is helyezheted a fényképezőgéptől, a két eszköznek pedig nem kell egymás közvetlen látóterében lennie. Ez azt jelenti, hogy a vakut a korábbiaknál jóval több pozícióba állíthatod, például egy szobán kívülre is elhelyezheted, és bevilágíthatsz vele az ablakon. Az optikai kioldás funkciónak köszönhetően az integrált Speedlite jeladóval rendelkező EOS fényképezőgépek (pl. EOS 760D, EOS 70D vagy EOS 7D Mark II) akár 10 méteres távolságból is működésbe hozhatják a Speedlite 430EX III-RT vakut, és kiegészítő berendezésekre sincs szükség.

Kulcsszám: 43 (105 mm)
Zoomfej
Fókusztávolság lefedettség: 24 (105 mm)
Lefedettség széles panellel: 14 mm
Automata zoom a szenzormérethez
Automata expozícióvezérlés: E-TTLII/E-TTL
Nagy sebességű szinkronizálás (FP)
FE rögzítés
Vaku-expozíciókompenzáció
Vakuszinkron második redőnyre
Modell villanófény
Színhőmérséklet-adat átvitele
Távoli zárkioldó
AF-segédfény
AF-segédfény típusa: Infravörös / vakulámpa
Akkumulátor: 4 db AA elem
Minimális újratöltési idő: Kb. 3,5 mp
Méret: 70,5 x 113,8 x 98,2 mm
Tömeg: 295 g
Termék cikkszáma:0585C011AA Rendelésre, 3 munkanap

Canon Speedlite 600EX II-RT vaku /1177C006AA/

Canon Speedlite 600EX II-RT vaku /1177C006AA/

Tulajdonságok:A 600EX II-RT Speedlite vakuval a legmostohább körülmények között is nagy képfrekvenciájú felvételek készíthetők. A fényképezőgéptől külön és a vakupapucsba állítva is használható, sokoldalú vakuval teljesen a kezedben tarthatod a fény kezelését.
Még gyorsabb felvételkészítés. A 600EX II-RT Speedlite vaku tökéletes teljesítményt nyújt, ezért ideális útitársa az EOS-1D X Mark II fényképezőgépnek. A 600EX-RT Speedlite vakuhoz képest akár 50%-kal több vakuzásra képes, a CP-E4N akkumulátorral pedig még hosszabb sorozatokat tud készíteni.
Megbízható teljesítmény a fényképezőgépen és azon kívül. A javított vakuvezérlési algoritmussal megakadályozható a 600EX II-RT Speedlite túlmelegedése, a gyorsvakunak köszönhetően pedig még nem teljesen feltöltött állapotban is működőképes, így egyetlen pillanatról sem kell lemaradnod. A zoom és a dönthető fej gondoskodik róla, hogy a vaku hatóterülete megegyezzen a használt objektív hatóterületével, és a természetesebb hatás érdekében lehetővé teszi, hogy a fény visszatükröződjön a falakról és a mennyezetről. A 600EX II-RT Speedlite vaku ugyanolyan időjárásálló, mint az EOS-1D X Mark II fényképezőgép, így nehezebb körülmények között is folytathatod a felvételkészítést. A fényvisszaverő adapter a portrék lágy megvilágításához való tartozék, a felcsíptethető színes szűrők pedig környezeti fény esetén segítenek a vaku kiegyenlítésében.
Kreatív fényképezőgéptől távoli világítás bármilyen irányból. Ha a 600EX II-RT Speedlite vakut a fényképezőgépen kívül állítod fel, bármilyen irányból jövő fényt szimulálhatsz. A beépített rádió vagy az optikai vezérlő, valamint az opcionális vezeték nélküli kioldó, az ST-E3-RT Speedlite vakujeladó segítségével indítsd el akár 30 méteres távolságból. Egyszerre több 600EX II-RT Speedlite vaku is használható (külön vagy csoportban), és más Canon vakukkal, például a 430EX III-RT Speedlite vakuval is kombinálható.
Nagy teljesítmény 60-as kulcsszámmal (m, ISO100). A 600EX II-RT Speedlite vaku hatalmas teljesítményt foglal magába, így sosem kell aggódnod. A vaku ideális megoldást jelent nagy terek megvilágításához, valamint a falakról és a mennyezetről visszaverődő fény lágyabb és természetesebb hatású megjelenítéséhez. A fényvisszaverő adapter a vaku tartozéka, és még lágyabb vakufényt érhető el vele. Az egység mindössze 3,3 másodperc alatt újratöltődik, az opcionális CP-E4N akkumulátorral pedig ez az idő még tovább csökkenthető.
Egyszerű használat intuitív vezérlőelemekkel és informatív kijelzővel. A testre szabható vezérlőtárcsa a beállítások gyors elvégzését teszi lehetővé, ha nyomás alatt dolgozol, míg a nagy méretű, megvilágított kijelzőn azonnal láthatók a megfelelő információk. A csoporthoz tartozó összes vezeték nélküli vaku töltöttségi állapota a 600EX II-RT Speedlite fővaku kijelzőjén látható.
Termék cikkszáma:1177C006AA Rendelésre, 2 munkanap

Cullmann CUlight FR 60C rendszervaku (Canon) /C61310/

Cullmann CUlight FR 60C rendszervaku (Canon) /C61310/

Tulajdonságok:
Kiváló teljesítményű és nagy zoomtartományú, vezérlő és segédvakuként is kitűnően alkalmazható, külső tápegységgel is működtethető rendszervaku. A vakufej széles tartományban dönthető (-7 - +90 fok) és forgatható (360 fok), beépített diffúzorlappal és fehér fényterelővel van szerelve, melyek használaton kívül a vakufejbe csúsztathatók. A diffúzorlap használata esetén a megvilágítás szöge 14 mm-es gyújtótávolságnak megfelelő. Zoomtartománya 20-200 mm gyújtótávolság között, a TTL vezérlés szerint, automatikusan változik, de természetesen van mód manuális beállításra is. A vakutesten vezérlőtárcsa és kellően nagyszámú vezérlőgomb a közvetlen és gyors beállításokat segíti, melyeket a világítással rendelkező, nagyméretű LCD-kijelzőn követhetünk nyomon. Ha több vakuval dolgozunk - max. 5 csoportban -, a TTL-kommunikációt max. 32 csatornán, a beépített rádiós rendszer biztosítja. A tökéletes finomhangolhatóságot és használhatóságot szolgálja az 1/3 fényértékenként változtatható értékek, a nagysebességű vakuszinkron és a stroboszkóp funkció. Működéséhez 4 db AA tartós elemet, vagy akkumulátort használhatunk, illetve külső tápegységet is csatlakoztathatunk. A fényképezőgép autofókusz-rendszerét a vakutesten található, infravörös AF segédfény segíti, mely kevesebb fényben komoly támogatást jelent. Csatlakoztathatunk szinkronkábelt is a vakuhoz (3,5 mm jack), illetve van USB-port is a szoftverfrissítéshez.


Vezérlési rendszer: Canon E-TTL II és manuális beállítás
Vezérlési funkciók: vezérlő fővaku (master); segédvaku (slave)
Vezérlés módja: rádiós (2,4 GHz); max. 5 csoport / 32 csatorna
Kulcsszám: 60 (ISO 100 / 200 mm)
Zoomtartomány: motoros, 20-200 mm, a beépített diffúzor használatával 14 mm
Vakufej függőleges dönthetősége: -7 - 90 fok
Vakufej vízszintes forgathatósága: 360 fok
Teljesítmény kompenzáció: -3 - +3 Fé, 1/3 Fé lépésközökkel
Nagysebességű szinkron: 1/8000 mp
Stroboszkóp funkció: 10 - 199 Hz
Autofókusz segédfény: van, hatótáv kb. 10 m
Beépített diffúzor lap: van
Beépített fényterelő lap: van
Szinkroncsatlakozó aljzat: van, 3,5 mm jack
Energiaellátás: 4 db AA elem/ akkumulátor
Külső áramforrás csatlakoztatási lehetőség: van, CUlight PP 4500
Firmware frissítés lehetőség: van, USB-aljzat
Tartozékok: tok, talp
Termék cikkszáma:C61310 Rendelésre, 6 munkanap

Cullmann CUlight FR 60S rendszervaku (Nikon) /C61320/

Termék cikkszáma:C61320 Rendelésre, 6 munkanap

Cullmann CUlight FR 60S rendszervaku (Sony) /C61330/

Termék cikkszáma:C61330 Rendelésre, 6 munkanap

Cullmann CUlight SB 4040 Softbox Kit 40x40 cm /C61990/

Cullmann CUlight SB 4040 Softbox Kit 40x40 cm /C61990/

Tulajdonságok:

A rendszervaku fényét lágyító és irányítottá tevő, 40x40 cm méretű softbox, melynek felszereléséhez illesztőgyűrű a csomag tartozéka.
A softbox használatával lágyabb, természetesebb fényt kapunk, megelőzhetők a sötét árnyékok, a kiégett képrészek, valamint a közeli részletek kifehéredése.
Megakadályozható vele továbbá a fény környezetbe való szétterülése és az onnan esetleg visszatükröződő, zavaró fények.
Termék cikkszáma:C61990 Rendelésre, 6 munkanap

Cullmann CUlight SB 6060 Softbox Kit 60x60 cm /C61991/

Cullmann CUlight SB 6060 Softbox Kit 60x60 cm /C61991/

Tulajdonságok:


A rendszervaku fényét lágyító és irányítottá tevő, 60x60 cm méretű softbox, melynek felszereléséhez illesztőgyűrű a csomag tartozéka.
A softbox használatával lágyabb, természetesebb fényt kapunk, megelőzhetők a sötét árnyékok, a kiégett képrészek, valamint a közeli részletek kifehéredése.
Megakadályozható vele továbbá a fény környezetbe való szétterülése és az onnan esetleg visszatükröződő, zavaró fények.
Tömeg: 1020 g
Termék cikkszáma:C61991 Rendelésre, 6 munkanap

Cullmann CUlight Trigger Kit 500C rádiós vakukioldó szett (Canon) /C61810/

Cullmann CUlight Trigger Kit 500C rádiós vakukioldó szett (Canon) /C61810/

Tulajdonságok:
Távoli vaku rádióvezérléses működtetésére szolgáló adó- és vevőegység egy szettben. Működési frekvenciája 2,4 GHz. 5 csoportban, 32 csatorna beállítása lehetséges, így komplett megvilágítási rendszer építhető ki vele, valamint több fotós együtt ténykedése esetén elkerülhető a nem kívánt elvillantás. A beállítások egy megvilágítható LCD-kijelzőn végezhetők el és követhetők nyomon. Az adóegységen a rendszervaku a felső részen elhelyezett, fém vakupapucsba helyezhető, az alsó részen a fényképezőgép vakupapucsába illeszkedő, reteszelhető csatlakozóláb van kialakítva. A fényképezőgép munkáját beépített autofókusz segédfény könnyíti. A vevőegységen a rendszervaku a felső részen elhelyezett, fém vakupapucsba csatlakoztatható, míg az alsó részen állványmenetet találunk. Szoftverfrissítés mindkét eszközön lehetséges a kialakított USB-csatlakozón keresztül. 


További tartozékok egy szinkronkábel 3,5 mm-es, valamint egy kioldó kábel 2,5 mm-es csatlakozóval.
Az áramellátás mindkét egységen 2 db AA elemmel/akkumulátorral történik.
Ez az adó- és vevőegység a Canon TTL vakuvezérlési rendszerével kompatibilis.
Termék cikkszáma:C61810 Rendelésre, 6 munkanap

Cullmann CUlight V 220DL LED videólámpa /C61610/

Termék cikkszáma:C61610 Rendelésre, 6 munkanap

Cullmann CUlight V 320DL LED videólámpa /C61620/

Termék cikkszáma:C61620 Rendelésre, 6 munkanap

Cullmann CUlight V 390DL LED videólámpa /C61630/

Termék cikkszáma:C61630 Rendelésre, 6 munkanap
  • Termékek rendezése

  • Megjelenítés egy oldalon

    15 24 30 54
  • 12345 ... 15