telefon kiegesztiok

Kategóriák

Akciós termékeink

Samsung Galaxy S8+ 64GB mobiltelefon levendula /SM-G955/

Kijelző méret: 6.2"
Operációs rendszer: Android
Hátlapi kamera: 12 MP
Előlapi kamera: 8 MP

Samsung Galaxy S8+ 64GB mobiltelefon levendula /SM-G955/

HECHT 163 PROFI benzinmotoros fűkasza

Névleges teljesítmény: 2.3 kW
Tömeg: 10.8 kg

HECHT 163 PROFI benzinmotoros fűkasza

  • Termékek rendezése

  • Megjelenítés egy oldalon

    15 24 30 54

Braun szoftbox vakuhoz /B143000000/

Braun szoftbox vakuhoz /B143000000/

Tulajdonságok:

Univerzális szoftbox vakukhoz
A legtöbb külső vakuhoz használható
Könnyű és gyors felhelyezés
Puhítja a vaku erős fényét
Csökkenti a különböző felületekről való visszaverődést
Termék cikkszáma:B143000000 Rendelésre, 4 munkanap

Camlink CL-STUDIO10 összecsukható mini fotó stúdió 40 x 40 x 40 cm

Camlink CL-STUDIO10 összecsukható mini fotó stúdió 40 x 40 x 40 cm

Tulajdonságok:

Könnyen felállítható és tárolható 
Könnyű és hordozható kialakítás 
Két LED-es lámpa és négy cserélhető háttértextília a tartozéka
Összehajtható, a hordtáskában elfér
Árnyékmentes fényképek termékekről és tárgyakról 
Gyorsan és könnyen felállítható 
Összehajtható, a hordtáskában elfér 
Könnyű és hordozható kialakítás
A csomag tartalma: 

Fotóstúdió 
2 db LED-es lámpa 
4 db háttértextília (fekete, piros, fehér és kék) 
Hordtáska
Termék cikkszáma:CL-STUDIO10 Rendelésre, 4 munkanap

Canon HF-DC2 vaku

Canon HF-DC2 vaku

Tulajdonságok:

vaku kompakt gépekhez
nagy teljesítmény
Canon PowerShot, és Ixus gépekhez
tartókeret
nagylátószögű diffúzor, 24mm-es lencsékhez
9 méternél nagyobb hatótávolság
Termék cikkszáma:HF-DC2 Rendelésre, 5 munkanap

Canon Macro Twin Lite MT-26EX-RT vaku /2398C006/

Canon Macro Twin Lite MT-26EX-RT vaku /2398C006/

Tulajdonságok:A kis méretű témák kreatív megvilágítása során - ahol a fény erejének és irányának pontos szabályozása a legfontosabb tényező - kiemelkedően lényeges, hogy nagy teljesítményű, precíz és rugalmas ikervakurendszert alkalmazz, amely gyorsan és halkan újratöltődik - így te is megdöbbentően részletgazdag közeli (makró) képeket készíthetsz.

Nagy teljesítményű és rugalmas ikervakuegység gyors vakuújratöltéssel
Könnyű fókuszálás még gyenge fényviszonyok között is a nagy fényerejű, fehér LED-izzóknak köszönhetően
További Speedlite vakuk irányítása az optikai és rádiós vezeték nélküli vezérlési funkciókkal
Kreatív világítás és testre szabható funkciók - igényeidhez szabott fényforrás
Intuitív vakuvezérlés és optimális terepi használhatóság
Termék cikkszáma:2398C006 Rendelésre, 3 munkanap

Canon Speedlite 270EX II vaku /5247B008AA/

Canon Speedlite 270EX II vaku /5247B008AA/

Tulajdonságok:

Kulcsszám (ISO100).méter: 27 (50)
Zoomfej
Fókusztávolság lefedettség: 28, 50 mm
Automata expozícióvezérlésE-TTL II/E-TTL
Nagy sebességű szinkronizálás (FP)
Manuális / kimeneti beállítások: 1/1-1/64
FE rögzítés
Vaku-expozíciókompenzáció
Vakuszinkron második redőnyre
Modellvillanófény
Színhőmérséklet-adat átvitele
Segéd
Membránlapok csoportoknál: Fix A csoport
Távoli zárkioldó
Vakufejmozgatás: Fel 0, 60, 75 és 90°
AF-segédfény
Elem/akkumulátor 2 db AA elem
Minimális újratöltési idő Kb. 3,9 mp
Szerelőtalp anyaga: Fém
Méret (szé x ma x mé), mm: 65,8 x 65,2 x 77
Súly (elemek nélkül), gramm: 155 g
Termék cikkszáma:5247B008AA Rendelésre, 3 munkanap

Canon Speedlite 430EX III-RT vaku /0585C011AA/

Canon Speedlite 430EX III-RT vaku /0585C011AA/

Tulajdonságok:
Hordozható, nagy teljesítményű Speedlite vaku, melyet könnyű használni – a fényképezőgépen vagy a fényképezőgéptől távol egyaránt. Közelítsd meg új oldalról a világítást nagy teljesítményű, sokoldalú és hordozható Speedlite vaku segítségével. A rádiófrekvenciás működtetésnek köszönhetően a fényképezőgéptől távoli vakuzás nagyon egyszerűen elvégezhető, ami új lehetőségeket biztosít a kreatív fényképezés terén.
A 43-as kulcsszám (m, ISO100) azt jelenti, hogy a vaku szinte minden helyzethez elegendő teljesítménnyel rendelkezik. A Speedlite 430EX III-RT mindössze 295 gramm, hossza pedig csupán 113,8 mm, így biztosan akad neki hely a táskádban. A bárhol kapható AA elemekről működő vaku teljes erősségű vakuvillanást követően 3,2 másodperc elteltével ismét készen áll a használatra.
A Speedlite 430EX III-RT kezelését az EOS fényképezőgépek dizájnját alapul véve alakították ki. A gyorsgombok révén könnyen hozzáférhetsz a legfontosabb funkciókhoz, a vezérlőtárcsa pedig felgyorsítja a beállítások alkalmazását. A zárókapcsoló megakadályozza a beállítások véletlenszerű módosítását. A rossz fényviszonyok esetére háttérvilágítással rendelkező LCD kijelzőn egyetlen pillantással áttekinthetők a beállítások és a fényképezési információk.
A Speedlite 430EX III-RT vakukat akár a fényképezőgéptől távolra is helyezheted, így a különböző irányokból érkező fényt szimulálhatod. Rádiófrekvenciás kioldás használata esetén a Speedlite 430EX III-RT egységek akár 30 méteres távolságból is vezérelhetők; nem szükséges, hogy közvetlenül a fényképezőgép látóterében helyezkedjenek el. Ez azt jelenti, hogy a korábbinál kreatívabb módon helyezheted el őket, így a hangulatok és a hatások megteremtésének csak képzeleted szab határt. A Speedlite 430EX III-RT optikai kioldással is vezérelhető a távolból, így azonnal beilleszthető az általad jelenleg használt vakumegoldásba. Az opcionális ST-E2 Speedlite jeladó vagy az egyes EOS fényképezőgépekben megtalálható integrált Speedlite jeladó segítségével akár 10 méterről is működésbe hozható. Használj több vakut együtt, csoportba rendezve, ebben az esetben az egyes csoportok teljesítményét külön-külön is meghatározhatod. Legfeljebb öt csoportot hozhatsz létre, ezek mindegyikébe legfeljebb 15 vaku tartozhat.
A mozgatható vakufejnek köszönhetően a fény nagy felületekről (például falakról vagy a mennyezetről) is visszaverhető, így lágy, árnyékmentes bevilágítást alakíthatsz ki, mely tökéletes a portrékészítéshez. A beépített fényvisszaverő panel használatával különleges „csillámot” varázsolhatsz a fényképezett személy szemébe, ezzel életre keltve arckifejezését. A tartozékként járó fényvisszaverő adapter felszerelésével tovább lágyíthatod a fényt. A csomag egy színes szűrőt is tartalmaz, melynek segítségével a vakufény melegebb színhőmérséklete alakítható ki, így jobban megközelíti a beltéri környezeti fény színét. A Speedlite 430EX III-RT zoomolni is tudja a vaku kimenetét, így képes a látószöget a használt objektívéhez igazítani.
Más vakukkal (például Speedlite 600EX-RT) együtt használva a Speedlite 430EX III-RT vaku többvakus megoldás részeként is használható. Vezéreld a fényképezőgéptől távol elhelyezett Speedlite 430EX III-RT eszközt vakukioldóval (például ST-E3-RT) vagy egy EOS fényképezőgép integrált Speedlite jeladójával.
A Speedlite 430EX III-RT fényképezőgéptől távol történő elhelyezés esetén a rugalmas használat érdekében rádiófrekvenciás vagy optikai kioldással egyaránt működésbe hozható. Rádiófrekvenciás kioldás esetén a vakut akár 30 méter távolságba is helyezheted a fényképezőgéptől, a két eszköznek pedig nem kell egymás közvetlen látóterében lennie. Ez azt jelenti, hogy a vakut a korábbiaknál jóval több pozícióba állíthatod, például egy szobán kívülre is elhelyezheted, és bevilágíthatsz vele az ablakon. Az optikai kioldás funkciónak köszönhetően az integrált Speedlite jeladóval rendelkező EOS fényképezőgépek (pl. EOS 760D, EOS 70D vagy EOS 7D Mark II) akár 10 méteres távolságból is működésbe hozhatják a Speedlite 430EX III-RT vakut, és kiegészítő berendezésekre sincs szükség.

Kulcsszám: 43 (105 mm)
Zoomfej
Fókusztávolság lefedettség: 24 (105 mm)
Lefedettség széles panellel: 14 mm
Automata zoom a szenzormérethez
Automata expozícióvezérlés: E-TTLII/E-TTL
Nagy sebességű szinkronizálás (FP)
FE rögzítés
Vaku-expozíciókompenzáció
Vakuszinkron második redőnyre
Modell villanófény
Színhőmérséklet-adat átvitele
Távoli zárkioldó
AF-segédfény
AF-segédfény típusa: Infravörös / vakulámpa
Akkumulátor: 4 db AA elem
Minimális újratöltési idő: Kb. 3,5 mp
Méret: 70,5 x 113,8 x 98,2 mm
Tömeg: 295 g
Termék cikkszáma:0585C011AA Rendelésre, 3 munkanap

Canon Speedlite 600EX II-RT vaku /1177C006AA/

Canon Speedlite 600EX II-RT vaku /1177C006AA/

Tulajdonságok:A 600EX II-RT Speedlite vakuval a legmostohább körülmények között is nagy képfrekvenciájú felvételek készíthetők. A fényképezőgéptől külön és a vakupapucsba állítva is használható, sokoldalú vakuval teljesen a kezedben tarthatod a fény kezelését.
Még gyorsabb felvételkészítés. A 600EX II-RT Speedlite vaku tökéletes teljesítményt nyújt, ezért ideális útitársa az EOS-1D X Mark II fényképezőgépnek. A 600EX-RT Speedlite vakuhoz képest akár 50%-kal több vakuzásra képes, a CP-E4N akkumulátorral pedig még hosszabb sorozatokat tud készíteni.
Megbízható teljesítmény a fényképezőgépen és azon kívül. A javított vakuvezérlési algoritmussal megakadályozható a 600EX II-RT Speedlite túlmelegedése, a gyorsvakunak köszönhetően pedig még nem teljesen feltöltött állapotban is működőképes, így egyetlen pillanatról sem kell lemaradnod. A zoom és a dönthető fej gondoskodik róla, hogy a vaku hatóterülete megegyezzen a használt objektív hatóterületével, és a természetesebb hatás érdekében lehetővé teszi, hogy a fény visszatükröződjön a falakról és a mennyezetről. A 600EX II-RT Speedlite vaku ugyanolyan időjárásálló, mint az EOS-1D X Mark II fényképezőgép, így nehezebb körülmények között is folytathatod a felvételkészítést. A fényvisszaverő adapter a portrék lágy megvilágításához való tartozék, a felcsíptethető színes szűrők pedig környezeti fény esetén segítenek a vaku kiegyenlítésében.
Kreatív fényképezőgéptől távoli világítás bármilyen irányból. Ha a 600EX II-RT Speedlite vakut a fényképezőgépen kívül állítod fel, bármilyen irányból jövő fényt szimulálhatsz. A beépített rádió vagy az optikai vezérlő, valamint az opcionális vezeték nélküli kioldó, az ST-E3-RT Speedlite vakujeladó segítségével indítsd el akár 30 méteres távolságból. Egyszerre több 600EX II-RT Speedlite vaku is használható (külön vagy csoportban), és más Canon vakukkal, például a 430EX III-RT Speedlite vakuval is kombinálható.
Nagy teljesítmény 60-as kulcsszámmal (m, ISO100). A 600EX II-RT Speedlite vaku hatalmas teljesítményt foglal magába, így sosem kell aggódnod. A vaku ideális megoldást jelent nagy terek megvilágításához, valamint a falakról és a mennyezetről visszaverődő fény lágyabb és természetesebb hatású megjelenítéséhez. A fényvisszaverő adapter a vaku tartozéka, és még lágyabb vakufényt érhető el vele. Az egység mindössze 3,3 másodperc alatt újratöltődik, az opcionális CP-E4N akkumulátorral pedig ez az idő még tovább csökkenthető.
Egyszerű használat intuitív vezérlőelemekkel és informatív kijelzővel. A testre szabható vezérlőtárcsa a beállítások gyors elvégzését teszi lehetővé, ha nyomás alatt dolgozol, míg a nagy méretű, megvilágított kijelzőn azonnal láthatók a megfelelő információk. A csoporthoz tartozó összes vezeték nélküli vaku töltöttségi állapota a 600EX II-RT Speedlite fővaku kijelzőjén látható.
Termék cikkszáma:1177C006AA Rendelésre, 3 munkanap

Dörr SR-65T soft reflektor 69cm /D372810/

Dörr SR-65T soft reflektor 69cm /D372810/

Tulajdonságok:

69 cm átmérőjű Soft Reflektor.
A szokványos reflektoroknál lágyabb, de a szoftbox-nál valamivel keményebb megvilágítást biztosít.
Lekerekített, természetes fényvisszaverődést ad a szemben, ezért portré- és modellfotózáshoz különösen ajánlott.
Kis mérete miatt kevés hellyel rendelkező stúdiók számára is ideális megoldás.
Alaptartozék: csatlakozó DÖRR DE/DPS stúdióvakukhoz.
Külön megvásárolható Dörr tartozékok segítségével az alábbi stúdióvakukhoz is csatlakoztatható: Multiblitz (Vari/Profilux/Xeuolux), Multiblitz (Digilite/Compactlite/Digi2), Bowens, Elinchrom, Richter, Hensel
Termék cikkszáma:D372810 Rendelésre, 6 munkanap

Fujifilm EF-20 vaku

Fujifilm EF-20 vaku

Tulajdonságok:

Elemek nélkül 100 grammot nyom, a gép tetején pedig 43 x 61 x 88 mm-t foglal
2 db AA méretű alkáli elemmel vagy ugyanilyen NiMH akkumulátorokkal üzemeltethető, melyek 280 villanásra ellengendő energiát is szolgáltathatnak
Fénye 5600 Kelvin színhőmérsékletű
Kulcsszáma 20-as, tehát ISO100-at és F2,0 rekeszt használva 10 méterig nyújt hatásos megvilágítást
EV Adjust gomb
l +/-1 fényérték tartományon belül, 1/2 Fé lépésekben szabályozható a teljesítmény
LED
TTL
Két oldalt található: egy bekapcsoló (Power), valamint egy teszt (Test/Ready) gomb
Dönthető fej, mely 45, 60, 75 és 90 fokos szögben felfelé billenthető
Előtét: 32 mm-nek megfelelő látószöget fed le a vaku fénye, ami ezzel a lappal 24 mm-nek megfelelőre növelhető
Termék cikkszáma:EF-20 Rendelésre, 5 munkanap

Multiblitz LUHAL-3 beállítófény izzó /MB-734032/

Multiblitz LUHAL-3 beállítófény izzó /MB-734032/

Tulajdonságok:

Teljesítmény: 205 Watt
Kompatibilitás: PROFILITE PLUS 8, PROFILUX ECO 500, PROFILUX PLUS 800, X 5, X 10 AC/DC, PROFILUX PLUS 600, PROFILUX CLASSIC 600, XENOLUX 250/500
 
Termék cikkszáma:MB-734032 Rendelésre, 6 munkanap

Multiblitz MB-734025 beállítófény-izzó vakufejhez

Multiblitz MB-734025 beállítófény-izzó vakufejhez

Tulajdonságok:

Teljesítmény: 60W
Feszültség: 230V
Kompatibilitás: Compact Plus MKII, Compact Plus
 
Termék cikkszáma:MB-734025 Rendelésre, 6 munkanap

Nanguang COMBO 200 LED lámpa

Nanguang COMBO 200 LED lámpa

Tulajdonságok:Kiváló dizájnú és professzionális világítás.
200W teljesítményű, elegendő fényt biztosít portréfotózáshoz, mivel a modell arcának jellemzőit tisztábbá, és térhatásúbbá teszi.
A természetes fény CRI értéke 100, a Combo 200-é pedig több mint 95, így közel áll a természetes fényhez. Magas színélénkítési szög a magas CRI-ben, megelőzi a színek magas szintű beállítását a videoprodukció után, hogy időt takarítson meg.
A ház magas minőségű ABS alapanyagból készült, amely ütés-, hő-, és tűzálló, rugalmas, stb, hogy tökéletesen védje a belső SMD-t, és meghosszabbítsa az élettartamot. Az ABS ház előnyei közé tartozik a fémháznál alacsonyabb súly, és a magasabb ütésállóság, így fotózásnál kényelmesebb. 
 A Nanguang 24 éves technológiai tapasztalatával kitört a dizájn korlátaiból, hogy megalkossa az új Combo sorozatú LED lámpákat.
A dőlésszög a fényképezett tárgy mérete és magassága szerint állítható, és számos lámpaállványra is egyszerűen rögzíthető.

Szabályozható fényerő
Színhőmérséklet min./állandó 5600 K
Színhőmérséklet szabályozhatósága: folyamatos
Termék cikkszáma:COMBO 200 Rendelésre, 2 munkanap

Nikon SW-10H vakuelőtét /FXA10331/

Nikon SW-10H vakuelőtét /FXA10331/

Tulajdonságok:

Műanyag diffúz panel, mely lágyítja a direkt fényeket
Termék cikkszáma:FXA10331 Rendelésre, 2 munkanap

Nikon SW-12 diffúzor (SB-R200) /FXA10364/

Nikon SW-12 diffúzor (SB-R200) /FXA10364/

Tulajdonságok:

Műanyag diffúz panel, mely lágyítja a direkt fényeket
Kifejezetten hasznos, ha külön használjuk az SB-800, SB-600 v. SB-R200 modelleket
Használatához szükséges az SW-C1 flexibilis csiptető, mellyel rögzíthető a vaku elé
Termék cikkszáma:SW-12 FXA10364 Rendelésre, 2 munkanap

Rollei 56F Dual TTL vaku, Canon és Nikon rendszerhez /R28028/

Rollei 56F Dual TTL vaku, Canon és Nikon rendszerhez /R28028/

Tulajdonságok: 
A professzionális Rollei 56F külső vaku a Canon és Nikon fényképezőgépekhez készült. Elfordítható fejjel, és 2,4 GHz-es RF technológiájú vezeték nélküli vezérléssel rendelkezik. Két üzemmódban működik - Master vagy Slave. A Slave üzemmód 16 csatornával és 3 csoporttal működik az intelligens tervezésű vaku ütemezésének elérése érdekében. A vakut négy AA elem táplálja (nem tartozéka). A csomag egy diffúzort és egy állványt tartalmaz.


Kulcs szám: 56
Fókusztávolság: 18-180mm 
AF segédfény: Igen 
Újratöltési idő: 3 másodperc
Színhőmérséklet: 5 500 K
Energiaellátás: 4 AA elem (nem tartozéka a csomagnak)
Méretek (sz x ma xm): 200 × 75 × 60 mm 
Tömeg: 399 g
Különleges tulajdonságok: Slave módban is használható
Termék cikkszáma:R28028 Rendelésre, 6 munkanap
  • Termékek rendezése

  • Megjelenítés egy oldalon

    15 24 30 54