ingyen kiszállítás

Kategóriák

Akciós termékeink

2TB Toshiba 3.5" P300 SATAIII winchester OEM (HDWD120UZSVA)

[]Tárkapacitás: 2 TB[2000 GB]
Csatlakozó típusa: SATA III (6GB/s)
[]Fordulatszám: 7200 RPM
[]Átmeneti tároló (cache): 64 MB

2TB Toshiba 3.5' P300 SATAIII winchester OEM (HDWD120UZSVA)

AMD Ryzen 7 1700 3.0GHz Socket AM4 dobozos /YD1700BBAEBOX/

Foglalat: Socket AM4
[]CPU órajele: 3 GHz
[]CPU turbó órajele: 3.7 GHz
[]L3 cache: 16 MB

AMD Ryzen 7 1700 3.0GHz Socket AM4 dobozos /YD1700BBAEBOX/

  • Termékek rendezése

  • Megjelenítés egy oldalon

    15 24 30 54

Corel VideoStudio Pro X10 ML EU dobozos szoftver /VSPRX10MLMBEU/

Corel VideoStudio Pro X10 ML EU dobozos szoftver /VSPRX10MLMBEU/

Tulajdonságok:Corel VideoStudio Pro X10 videoszerkesztő. Számtalan új és továbbfejlesztett eszköz a Corel Videostudio legújabb, X10 verzióban, hogy a teljes kényelem, gyorsaság a felhasználó birtokában lehessen!

A Corel VideoStudio X10 egy teljesen új dimenzióba emeli az otthoni videószerkesztés minőségét. A 64 bites technológiával időt takarít meg a felhasználónak, minden korábbinál gyorsabb renderelést tesz lehetővé, friss kreatív eszközökkel és az új FastFlick filmkészítési móddal.
A program minden olyan eszközt magába foglal, mellyel gyorsan és könnyedén szerkeszthetünk HD anyagokat, továbbá számos bónusz szolgáltatást is találhatunk a csomagban (pl.:videóstabilizációs eszközök, képkorrekciós eljárások, broadcast minőségű feliratok, animációk, grafikák....) a professzionális végeredmény eléréséhez.
Akár 3D-s filmet is készíthetünk! A kész videók megoszthatók a YouTube-on, Vimeo-n, Blu-ray-n, AVCHD lemezen, iPaden, és rengeteg más eszközön, számtalan formátumban
Már 64 bites alapokon működik. Stabilabb, gyorsabb, könnyedebb a munka vált és nem gond a 4K és a HD videó, vagy az összetett multitrack projektek sem
Gyors prezentációk, és videós produkciók létrehozása az easy-to-customize témák használatával.
A MediaLibrary megújult választékában friss sablonokat, kereteket és elemeket fedezhetünk fel, mint ahogyan új színkollekciókat és háttereket is.
A Discovery Center-ben lévő oktatóanyagok segítik a felhasználót az eligazodásban, tanulásban.
Gondolatbuborékot kerülhetnek egy alak feje fölé mint a képregényekben, de kikockázhatóak mozgó arcok, rendszámtáblákat is.
Beállíthatjuk grafikai elemek, objektumok, feliratok és videók mozgását. Kiváló módszer arra az esetre, amioor dinamikus videókat készítenénk kép-a-képben hatás segítségével. Ezek a létrehozott mozdulatsorozatok elmenthetők későbbi használatra is.
A DSLR Stop Motion alkalmazásával mostantól arra is lehetőség van, hogy full - HD animációs filmeket készítsünk DSLR kamera használatával, sőt, mostantól arra is van lehetőség, hogy a DSLR kameránkat a számítógépünkről irányítsuk. Csak fel kell állítani a kamerát, rögzíteni a felvételt, és a kamerához hozzá se kell érni.
4K támogatás, vagyis a VideoStudio legújabb verziója felkészült a legmodernebb formátumok kezelésére is, tehát már képes Ultra HD felvételeket is kezelni.
A szoftver szinte bármilyen kamerát képes felismerni, a hatásokat pedig real-time is megtekinthetjük a vágás során.
Rögzíthetünk bármilyen, a monitorunkon megjelenő tartalmat, mint pl.: oktatóanyagokat, termékbemutatókat, prezentációkat
A beépített HTML5 támogatásnak és az előre elkészített HTML5 Intsant Projecteknek hála, interaktív videók is készülhetnek, így a videókba hyperlinkeket és feliratokat is ágyazhatunk.
A Corel PaintShop Pro rétegetek támogatása lehetőséget nyújt arra, hogy egy többrétegű kép rétegeit egymástól független sávokban is megnyithatjuk a VideoStudio X10-ban, egyedülálló hatásokat elérve.
Rengeteg hangeffekt áll a rendelkezésünkre, vagyis a készülő film hangzása is kiváló lesz. Gép hangok, becsapódások, sziréna, robbanások, természeti zörejek, számtalan jobbnál jobb hanghatás.
Bemutathatunk egy eseményt úgy, mintha a valós idő egy töredéke alatt történt volna meg. A Time-Lapse effekttel a napfelkelte csak másodpercekig tart, egy teljes nap eseményei pedig csupán néhány másodpercig.
Capture from DV, HDV and Digital8 camcorders or VCRs (requires a FireWire port)
Capture from analog camcorders with compatible analog capture card
Capture from USB capture devices, PC cameras, webcams
Import from AVCHD and other file-based camcorders, digital still cameras, mobile devices and discs
AVCHD, DV, HDV, AVI, MPEG-1/-2/-4, DVR-MS, DivX*, SWF*, UIS, UISX, M2T, M2TS, TOD, MOD, M4V, WebM, 3GP, WMV, Non-encrypted DVD titles, MOV (H.264), MKV, XAVC, HEVC (H.265)
360° Video: Equirectangular format
Audio: AC3, MP3, MPA, MOV, WAV, WMA, MP4, M4A, Aiff, AU, CDA, AMR, AAC, OGG Image: BMP, CLP, CUR, EPS, FAX, FPX, GIF87a, IFF, IMG, JP2, JPC, JPG, MAC, MPO, PCT, PIC, PNG, PSD, PXR, RAS, SCT, SHG, TGA, TIF/TIFF, UFO, UFP, WMF, PSP
Image, Camera RAW, 001, DCS, DCX, ICO, MSP, PBM, PCX, PGM, PPM, SCI, WBM, WBMP360° Video: Equirectangular format Audio: AC3, MP3, MPA, MOV, WAV, WMA, MP4, M4A, Aiff, AU, CDA, AMR, AAC, OGG Image: BMP, CLP, CUR, EPS, FAX, FPX, GIF87a, IFF, IMG, JP2, JPC, JPG, MAC, MPO, PCT, PIC, PNG, PSD, PXR, RAS, SCT, SHG, TGA, TIF/TIFF, UFO, UFP, WMF, PSPImage, Camera RAW, 001, DCS, DCX, ICO, MSP, PBM, PCX, PGM, PPM, SCI, WBM, WBMP
Video: AVCHD, DV, HDV, AVI, MPEG-1/-2/-4, UIS, UISX, M2T, WebM, 3GP, HEVC (H.265), WMV*
Device: Apple iPod/iPhone/iPad/TV, Sony PSP/PS3/PS4, Nintendo Wii, Microsoft Xbox compatible formats
Audio: AC3, M4A, OGG, WAV, WMA
Image: BMP, JPG
Termék cikkszáma:VSPRX10MLMBEU Rendelésre, 2 munkanap

Nikon VSA56401 Camera Control Pro 2 Szoftver

Nikon VSA56401 Camera Control Pro 2 Szoftver

Tulajdonságok:Szoftver, amellyel a legtöbb Nikon digitális tükörreflexes fényképezőgép beállításai távolról vezérelhetők. A fényképezőgép USB-kábellel, vezetékes helyi hálózaton vagy vezeték nélküli jeladó használatával vezeték nélküli helyi hálózaton csatlakoztatható a számítógéphez. Kompatibilis a fényképezőgépek fejlett funkcióival is, így például az Élő nézet, a Képszabályozás és a Képmegjelenítő funkcióval, amelyek együttesen már a számítógépre történő átvitel előtt lehetővé teszik a képek megtekintését és kiválasztását. Támogatja a Nikon exkluzív képfeldolgozó és képböngésző szoftvereinek munkafolyamatát is.Érintett termékek:

Camera Body D2H
Camera Body D2Hs
Camera Body D2X
Camera Body D40 Silver
D200
D3
D300
D3X
D40 Zoom Kit (Black)
D40X
D40X High-Power Zoom Kit
D40X Kit
D40X duplaoptikás Kit
D40X duplaoptikás Kit Plus
D60 18-55 II KIT
D60 18-55 VR KIT
D60 Body
D700
D80
D80 18-135 Kit
D80 18-70 Kit
D90
Termék cikkszáma:VSA56401 Rendelésre, 2 munkanap

Pinnacle Studio 21Plus ML EU videószerkesztő szoftver /PNST21PLMLEU/

Termék cikkszáma:PNST21PLMLEU Rendelésre, 2 munkanap

Pinnacle Studio 21Standard ML EU videószerkesztő szoftver /PNST21STMLEU/

Termék cikkszáma:PNST21STMLEU Rendelésre, 2 munkanap

Pinnacle Studio 21Ultimate ML EU videószerkesztő szoftver /PNST21ULMLEU/

Termék cikkszáma:PNST21ULMLEU Rendelésre, 2 munkanap
  • Termékek rendezése

  • Megjelenítés egy oldalon

    15 24 30 54