Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

ZyXel ZyWALL VPN2S Tűzfal (VPN2S-ZZ0101F)

<ZyXel ZyWALL VPN2S Tűzfal (VPN2S-ZZ0101F)

Gyári cikkszám:VPN2S-ZZ0101F

Árukód:hlo-zx-ZyWALL VPN2S-

Garanciaidő:2 év

Részletes leírás

Tulajdonságok:

Ha gyakran dolgozik otthonról, sokat utazik üzleti céllal, és adatokat kezel az egyes központok és az ágazatok között, tudja hogyan védje az üzleti hálózatát és értékes adatait távolról? A VPN2S egy VPN tűzfal, amely lehetővé teszi a biztonságos és privát pont-pont összeköttetést, mindenféle bonyolult beállítások nélkül.

Kiemelten biztonságos VPN alkalmazások

A ZyWALL VPN Tűzfal átfogó VPN kapcsolatot biztosít a vállalkozások számára. A ZyWALL VPN2S támogatja az L2TP/IPSec VPN hardvermotort a kiemelten hatékony VPN alagút és VPN terheléselosztás/failover funkciókhoz, emellett a megerősített VPN algoritmus (IKEv2 & SHA-2) gondoskodik a megbízható, biztonságos, az üzleti kommunikációhoz elengedhetetlen VPN kapcsolatról.

Erőteljes hálózati biztonság

A hálózat biztonsága minden esetben az egyik legfontosabb kérdés az internetes visszaélések elkerülésére. A ZyWALL VPN2S SPI Tűzfal funkciója képes megállítani a DoS (szolgáltatás megtagadás) és IP-alapú támadásokat, jogosulatlan távoli rendszer hozzáférést, forgalmi anomáliákat és illegális csomagokat egy rendkívül biztonságos, menedzselt hálózati környezet kialakítása érdekében.

Egy év tartalomszűrő szolgáltatás

A ZyWALL VPN tartalomszűrő (Content Filtering) szolgáltatása meggátolja, hogy a felhasználók gyanús vagy kártékony oldalra navigálhassanak, esetleg nem megfelelő, erőszakos vagy pornográf tartalmat érhessenek el. Ezzel az eljárással a kis- és középvállalkozások nemcsak megvédhetik hálózataikat a webes fenyegetésektől, de letilthatják a potenciálisan termelékenységrontó közösségi oldalakat is.

Gyors és könnyed telepítés 5 lépésben

A Zyxel többnyelvű Varázslójával és grafikai felhasználói felületével gyorsan kapcsolódhat. A gyors és hatékony kezelés érdekében távoli menedzsment eszközök széles skáláját kínálja, amelyek segítségével a rendszergazdák könnyedén beállíthatják és felügyelhetik a VPN2S hálózatokat. A VPN2S akár L2TP VPN kliensként is funkcionálhat, ami azt jelenti, hogy nem szükséges a VPN beállításokat egyesével elvégezni minden eszközön, elegendő csak egyszer!

Multi-WAN Non-Stop Szolgáltatás támogatás

A Dual-WAN terheléselosztás/failover funkció garantálja a vállalkozás folytonos működését, az alternatív mobil szélessávú 3G/4G USB WAN opció pedig a tartalék Internet kapcsolódást szolgálja. Soha többé nem kell azon aggódnia, hogy a hálózati kimaradások üzleti veszteséget okoznának.

Rugalmas VLAN konfiguráció

A ZyWALL VPN2S megfelel az IEE 802.1Q szabványnak. A VLAN funkció számos előnnyel jár, többek között: egyszerű adminisztráció, a domainek korlátozása, a forgalom csökkentése, és a biztonsági rendelkezések betartatása. Ezek az előnyök nemcsak a karbantartási költségeket csökkentik, hanem jobb teljesítményt nyújtanak.

  • Portok: 3 x LAN, 1 x OPT, 1 x WAN, 2 x USB 2.0
  • SPI firewall throughput (Mbps): 2 1.5Gbps
  • VPN throughput (Mbps): 3 35
  • Méretek: 210 x 115 x 33 mm
  • Tömeg: 0.495 kg