Október 23-án szerdán üzletünk zárva tart!
Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

ASUS TUF Gaming F15 (2023) DDR4 FX507VU-LP134 Laptop mecha szürke

<ASUS TUF Gaming F15 (2023) DDR4 FX507VU-LP134 Laptop mecha szürke

Gyári cikkszám:FX507VU-LP134

Árukód:asusFX507VULP134

Garanciaidő:3 év

Specifikáció

Képernyő [Méret]
15.6"
Processzor család
Intel® Core™ i7 sorozat 13. generációs
Memória méret
8 GB
SSD kapacitás
0.512 TB[512 GB]
SSD csatlakozó
PCIe
Szín
szürke
Képernyő [Felbontás]
1920 x 1080 (FHD)
Képernyő [Típus]
Matt kijelző
HDMI csatlakozó
Van
Video csatlakozó
Thunderbolt 4 1db
USB csatlakozók száma
3db
USB csatlakozó típus
USB-C 1db + USB 3.0 2db
Processzor típus
13620H
Processzor órajel turbó
4.9 GHz
Memória típus
DDR4
Memória órajel
4800 MHz
Grafikus vezérlő [Gyártó]
NVIDIA® GeForce®
Grafikus vezérlő [Típus]
GeForce RTX4050
Grafikus vezérlő [Memória]
6 GB[6144 MB]
Operációs rendszer
Linux/Free DOS/Nincs
Lokalizáció
Magyar
Billentyűzet megvilágítás
Van
Web kamera
Beépített
Bluetooth
Van
WLAN
802.11 a/b/g/n/ac/ax
LAN
10/100/1000 Gigabit LAN
Akkumulátor [Cellák száma]
4 cellás
Akkumulátor [Teljesítmény]
90 Wh
Felhasználási terület
Gamer
Szélesség [Maximális]
354 mm
Mélység [Maximális]
251 mm
Magasság [Maximális]
24.9 mm
Tömeg
2.2 kg

Részletes leírás

Tulajdonságok:

Teljesen új kialakítás
2022-ben újraterveztük a TUF Gaming készülékházát, és 4,5%-kal kisebb lett az előző évi típusokhoz képest. A TUF logónak a dombornyomott és a lézergravírozott változatát is újragondoltuk. A kisebb méret ellenére a vadonatúj 2022 TUF Gaming F15 még mindig tartalmazza a nagy érintőpadot az AniMe ihlette díszítéssel és a négyállású állapotjelzőkkel.

Állapotjelentés
A billentyűzet felületébe épített, négyállású állapotjelzőkkel egyetlen pillantással nyomon lehet követni a kulcsfontosságú rendszeradatokat.

Hozz ki többet a MUX-szal
A modern gamer laptopok erős, dedikált grafikus chipeket használnak a csúcsteljesítményért – de ezeket a képkockákat a CPU integrált grafikus vezérlőjén keresztül továbbítják, mielőtt elérnék a kijelzőt. Ez hosszabb akkumulátoros üzemidőt kínál, de így a GPU nem tudja a legjobb teljesítményt nyújtani. Ezért hoztuk el a MUX kapcsolót minden 2022-es TUF laptopunkba. A versenyjátékokhoz engedélyezheted a közvetlen GPU módot, amely csökkenti a késleltetést, és átlagosan 5–10%-kal növeli a teljesítményt.

Söpörd le a versenytársakat
A sokmagos processzoroknál több hő keletkezik maximális terhelés esetén. A nagy teljesítményű CPU hőelvezetéséről a TUF Gaming F15 laptopokban két 84 lapátos Arc Flow™ ventilátor gondoskodik. Az új, változó vastagságú kialakítás kettős előnyt kínál azzal, hogy a légörvények csökkentése mellett növeli a nyomást, így extra zaj nélkül nő a hűtési teljesítmény. Ha mindez akár négy levegőkivezető nyílással és öt különálló hűtőcsővel egészül ki, a 2022 TUF Gaming F15 laptop még a legnagyobb erőforrás-igényű játékok esetén sem melegszik fel.

Arc Flow™ ventilátorok
A karcsú készülékház kevés helyet hagy a hűtésre, így az Arc Flow™ ventilátorok minden jellemzőjét továbbfejlesztettük. Mindegyik 84 lapáttal rendelkezik, melyek vastagsága az aljától a tetejéig változik, hogy maximálisra növelje a légáramlást, emellett a lapátokat fent egy speciális aerodinamikus hullámminta zárja le, ami minimálisra csökkenti a turbulenciát és a zajt. A stabil, egyenletesen szabályozott légáram hosszú ideig biztosítja a nagyobb megbízhatóságot. A ventilátorok speciális folyadékkristály polimerből készültek, és elég erősek ahhoz, hogy ultravékony méretek esetén is magas fordulatszámmal pörögjenek, nagy lapátsűrűséget lehetővé téve és akár 13%-kal növelve a légáramot.

Katonai szintű ellenálló képesség
A laptopoknak el kell viselniük a MIL-STD-810H tesztek kemény próbatételeit, hogy kiérdemeljék a TUF Gaming nevet. A tesztkészülékek megbízhatóságának ellenőrzéséhez a többszöri leejtés mellett rezgésnek, páratartalomnak és extrém hőmérsékletnek teszik ki azokat. Az F15 a legkeményebb feltételek mellett is megbízható, így képes ellenállni a mindennapos használat okozta véletlen ütődéseknek.

Egy karnyújtásnyira van a világ
Szerelkezz fel a játékra optimalizált, asztali számítógépéhez hasonló billentyűzettel. Az egységes RGB háttérvilágítás segítségével kifejezheted egyedi stílusod, míg a vizuálisan kiemelt WASD billentyűkkel gyorsabban adhatod ki a főbb mozgások parancsait. Az Overstroke technológia minden billentyű leütést magasabban aktivál a gyorsabb válaszidő és a gördülékeny vezérlés érdekében. A valódi TUF billentyűzeten minden egyes billentyű elég tartós ahhoz, hogy ellenálljon 20 millió leütésnek, így hosszú távú megbízhatóságot és precizitást garantál. A 26%-kal nagyobb érintőpad gondoskodik arról, hogy mindent az ellenőrzésed alatt tarthass.

Hallj mindent
Két Dolby Atmos hangszóró gondoskodik a valósághű, színpadszerű hangzásról. A nagy felbontású hanggal a készülék fülhallgatón keresztül képes úgy lejátszani a zenét, ahogy a művészek elképzelték. A kétirányú AI zajszűréssel a beérkező és a kimenő kommunikáció háttérzajtól mentessé válik, így koncentrálhatsz az akcióra.

Biztonságos menedék zord körülmények között
A TUF Gaming F15 laptoppal nem szakad meg a kapcsolat, konfigurációtól függetlenül. A különálló HDMI 2.0b port mellett megtalálható a DisplayPort-támogatással rendelkező USB Type-C, valamint a nagy teljesítményű és rugalmas Thunderbolt™ 4 kimenet is. A gyors és megbízható WiFi 6 (802.11ax) biztosítja, hogy kompatibilis csatlakozás esetén bárhol tudj csatlakozni az internethez, és hatékonyan tudd végezni a munkád, illetve vezetékkel is csatlakozhatsz az alaplapra integrált gigabites ethernetcsatlakozással. *A 2022-es TUF típusok támogatják a TRRS mikrofonos fejhallgatókat és a TRS fejhallgatókat. Ha különálló TRS csatlakozós mikrofonod van (csak két vonal van a csatlakozón), akkor TRS–TRRS átalakítóra lesz szükség.

Tökéletes parancsnoki központ
Az Armoury Crate szoftver egyetlen könnyen használható segédprogramban egyesíti a rendszerbeállításokat és a világításvezérlést. A széles körű személyre szabhatósággal preferenciáid szerint választhatod ki az esztétikus effekteket, finomhangolhatod a játékprofilokat, és meghatározhatod a hangbeállításokat. A Felhasználói profilokkal meghatározhatod és személyre szabhatod a preferenciáidat, amelyek a kedvenc játékok vagy alkalmazások megnyitásakor automatikusan ezekhez igazítják a teljesítményt, és az egyéb opciók beállításait. Az Armoury Crate segítségével teljes irányítást nyersz az élmény felett.