Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Awei A886BL Bluetooth fejhallgató fekete

<Awei A886BL Bluetooth fejhallgató fekete

Gyári cikkszám:A886BL

Árukód:aweiA886BL

Garanciaidő:2 év

Részletes leírás

Az AWEI újdonságai A886BL Bluetooth fejhallgató forradalmi Bluetooth 5.2-vel. A legújabb csatlakozási technológiának köszönhetően az okostelefonnal való kapcsolat zökkenőmentes és megbízható lesz, így megszakítás nélkül élvezheti kedvenc zenéit és telefonhívásait. Az intelligens zajcsökkentő rendszer nyugalmat és mély elmerülést biztosít a legjobb minőségű hangzásban, a környezettől függetlenül.

Ez a fejhallgató légvezetéssel van felszerelve. Ez azt jelenti, hogy a fül és a fülhallgató közötti tér ellenére semmi sem fojtja el a lejátszott zenét. Az A886BL fejhallgatót nem zavarja a környezeti hangok vagy még a szél sem. Ugyanez a helyzet a telefonhívásaikkal is: a hívások tiszták és egyértelműek.
Érdemes megjegyezni, hogy a környezet tökéletes hangszigetelése ellenére a felhasználó biztonsága megnövekszik, mert nem veszíti el a kapcsolatot a környezettel: sikoltozás, mentőautó, kürt és egyéb hangok hallhatók, lehetővé téve a kellően gyors reakciót. Ezt minden bizonnyal értékelni fogják a városi környezetben futó vagy bicikliző felhasználók – nem csak a zenét akarják érezni, hanem a külső környezetre is figyelniük kell.

Nem csak zenehallgatásra alkalmas eszköz – filmek és játékok közben is elkísérik Önt, hihetetlen mélységű hangzást és magával ragadó hangulatot biztosítva. Képzelje el, hogy filmnézés közben az A886BL fejhallgatóval olyan finom háttérhangokat hallhat, amelyek eddig elkerülték a figyelmét, új dimenziót adva a megtekintett képnek. A játékokban az alacsony késleltetés és a tökéletes hangszinkronizálás lehetővé teszi, hogy azonnal reagáljon a környezeti hangokra, növelve ezzel az elköteleződést és a játékkal való elégedettséget. Az A886BL fejhallgató sokoldalúságának köszönhetően felejthetetlen élményeket teremt számodra mind a zenei hangok világában, mind a virtuális valóságban. Függetlenül attól, hogy szenvedélyes a zene, a filmek vagy a játékok iránt, ez a fejhallgató nélkülözhetetlen társad lesz.
  • Fejhallgató / Headset: Headset
  • Típus: Wireless
  • Kialakítás: Nyakpántos
  • Csatlakozás: Bluetooth 5.2
  • Kábelhossz: Vezeték nélküli
  • Fejhallgató frekvencia átvitel: 20 Hz - 20 kHz
  • Extrák: Hangerőszabályzó, Mikrofon, Beépített akkumulátor
  • Szín: Fekete