Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Bosch Haushalt Húsdaráló Fémes , Fehér, MUZ5FW1

<Bosch Haushalt Húsdaráló Fémes , Fehér, MUZ5FW1

Gyári cikkszám:MUZ5FW1

Árukód:Bosch4242002635125

Garanciaidő:1 év

Készlet: Rendelésre, 6 munkanap

Részletes leírás

Bosch Haushalt MUZ5FW1 Húsdaráló Termékadatlap

Bosch Haushalt MUZ5FW1 Húsdaráló Termékadatlap

Fedezze fel a Bosch Haushalt MUZ5FW1 húsdaráló készüléket, amely magas minőségű fémből készült, kiváló teljesítményű eszköz, tökéletes választás minden háztartásba. A MUZ5FW1 modell elegáns fehér színben került kialakításra, így tökéletesen illeszkedik bármilyen konyha stílusához.

Jellemzők és Műszaki Adatok

Termékkategória Húsdaráló
Márka Bosch
Modell MUZ5FW1
Anyag Fém
Szín Fehér
Kompatibilitás Bosch MUM5 konyhai robotgépekkel
Terhelhetőség 1 kg/perc
Tartozékok 4.5 mm és 8 mm átmérőjű lyuktárcsák, daráló-előtoló
Tisztítás Könnyen tisztítható, mosogatógépben mosható alkatrészek
Méretek 195 x 140 x 140 mm (Hosszúság x Szélesség x Magasság)
Tömeg 1.2 kg

Termékleírás

A Bosch Haushalt MUZ5FW1 húsdaráló minden igényt kielégít a húsdarálás területén. Akár húst, halat, vagy akár zöldségeket is darálhat vele, ez a gép képes minden kihívásra. A fém kivitel biztosítja a tartósságot és az erőteljes működést, melynek köszönhetően könnyedén végezhet a konyhai feladatokkal.

A készülékkel együtt két különböző méretű lyuktárcsa is rendelkezésre áll, így személyre szabhatja a darálás finomságát. Az előtoló segítségével egyenletesen tudja adagolni a húst, garantálva a tökéletes eredményt. Az MUZ5FW1 húsdaráló könnyedén tisztítható, mivel a darálógép felépítése és az alkatrészek mosogatógépben is moshatók, így a tisztítás gyors és egyszerű.

Használatával nemcsak időt takaríthat meg, hanem biztonságos és higiénikus módon készítheti el a kedvenc ételeit. Ideális választás otthoni felhasználásra, mindazok számára, akik szeretnének friss, minőségi alapanyagokat fogyasztani.

Alkalmazás és Használat

Telepítse a húsdarálót a kompatibilis Bosch MUM5 konyhai robotgépre, válassza ki a kívánt lyuktárcsát, és kezdheti is a darálást. A könnyen használható kialakítás és az erőteljes működés garantálja, hogy a Bosch MUZ5FW1 húsdaráló megbízható társ lesz a konyhában.

Karbantartás és Tisztán Tartás

Az MUZ5FW1 húsdaráló karbantartása minimalista erőfeszítést igényel. Minden használat után ajánlott alaposan megtisztítani az alkatrészeket, melyeket egyszerűen szét lehet szedni és mosogatógépben is elmoshatók.