Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Bosch Haushalt Keverőtál Fehér MUZ5KR1

<Bosch Haushalt Keverőtál Fehér MUZ5KR1

Gyári cikkszám:MUZ5KR1

Árukód:Bosch4242002689029

Garanciaidő:1 év

Készlet: Rendelésre, 6 munkanap

Részletes leírás

Bosch Haushalt Keverőtál Fehér MUZ5KR1 Termékadatlap

Bosch Haushalt Keverőtál Fehér MUZ5KR1

Termék leírása

A Bosch Haushalt tartozékok között kiemelt helyen áll a MUZ5KR1 modelljelű keverőtál, amely tökéletes kiegészítője a Bosch konyhai robotgépeihez. Ez a praktikus és elegáns fehér keverőtál ideális választás minden konyhába, ahol a funkcionalitás és a design egyaránt fontos szerepet kap. A robosztus kivitelezés és a kiváló minőségű anyaghasználat garantálja, hogy a Bosch MUZ5KR1 hosszútávon megállja a helyét az intenzív konyhai munkálatok során is.

Termék tulajdonságai

  • Anyaga: Kiváló minőségű műanyag
  • Szín: Tiszta fehér
  • Kapacitás: 3,9 liter, ami elegendő a nagyobb adagok elkészítéséhez is
  • Kompatibilitás: Bosch MUM5 konyhai robotgép-sorozattal
  • Formatervezés: Ergonómikus kialakítás, könnyű tisztítás
  • Méret: Optimálisan kialakított méretek, amelyek tökéletesen illeszkednek a Bosch robotgépekhez
  • Súly: Könnyű, mégis stabil, így könnyedén kezelhető és mozgatható
  • Biztonság: Csúszásmentes alap garantálja az asztalon való stabil tartást munka közben

Termék jellemzők részletesen

A Bosch MUZ5KR1 keverőtál esztétikailag és funkcionálisan is hozzájárul a konyhai munkálatok hatékonyságához. A 3,9 literes kapacitású tál ideális méret a különböző sütési és főzési feladatokhoz - legyen szó akár tésztakeverésről, saláták összeállításáról vagy más ételek előkészítéséről. Az anyagválaszték és a fehér szín eleganciát kölcsönöz a konyhának, míg a keverőtál robustus kialakítása évek múlva is megbízható segítőtárs lesz. A keverőtál könnyen tisztítható, ami hosszantartó higiéniai megoldást biztosít felhasználói számára. Az ergonomikus tervezés révén a tál könnyen fel- és leemelhető a gépről, és stabil marad használat közben. A csúszásmentes talp tovább növeli a biztonságot a keverési folyamatok során, csökkentve a baleseti kockázatokat.

Használati útmutató

A Bosch MUZ5KR1 keverőtál használata rendkívül egyszerű. Csak helyezze a tálat a Bosch MUM5 sorozatú konyhai robotgépére, győződjön meg róla, hogy helyesen rögzült, és máris kezdődhet a konyhai művelet. Használat után a tálat egyszerűen távolítsa el, és mosogasson el kézzel vagy helyezze mosogatógépbe. Figyelem: a tartós és biztonságos használat érdekében mindig olvassa el a termékhez csatolt használati utasítást.