Október 23-án szerdán üzletünk zárva tart!
Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Bosch Haushalt nemesacél vágótárcsa tartozék (MUZ9AG1)

<Bosch Haushalt nemesacél vágótárcsa tartozék (MUZ9AG1)

Gyári cikkszám:MUZ9AG1

Árukód:Bosch4242005202751

Garanciaidő:1 év

Készlet: Rendelésre, 6 munkanap

Részletes leírás

Tulajdonságok:

Bosch Haushalt vágótárcsa 
A Bosch Haushalt MUZ9AG1 vágótárcsa egy magas minőségű kiegészítő eszköz a konyha mindennapi használatához. Kifejezetten a Bosch konyhai robotgépekhez lett tervezve, hogy segítségével könnyedén és gyorsan tudjon bármely típusú zöldséget, gyümölcsöt vagy más keményebb ételt felvágni vagy reszelni. Az elegáns nemesacél kialakítás nemcsak hogy időtálló és tartós, hanem könnyen tisztítható is, így az előkészületek és az utómunkálatok minimalizálása érdekében kiválóan alkalmazható.

Bosch MUZ9AG1 vágótárcsa ideális eszköze lehet a konyhájának, ha gyorsan és hatékonyan szeretné elkészíteni az ételekhez szükséges alapanyagokat. Segítségével egyszerűen készíthetők friss saláták, zöldséges köretek, gyümölcsös desszertek vagy akár sajtos ételek is. A tartós nemesacél kialakításnak köszönhetően hosszú távon is megbízható segítségére lesz a konyhában.
Vásárolja meg a Bosch Haushalt MUZ9AG1 vágótárcsát, és tegye hatékonyabbá konyhai munkáit egy megbízható, minőségi termékkel, melyet a Bosch innovatív konyhatechnológiája támogat.

Kompatibilitás: Bosch OptiMUM konyhai robotgépek
Anyag: Magas minőségű nemesacél
Nettó tömeg: Kb. 200 gramm
Méretek átmérő: 20 cm
Tisztítás: Mosogatógépben tisztítható