Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Bosch Haushalt Vágótárcsa Nemesacél MUZ45LS2

<Bosch Haushalt Vágótárcsa Nemesacél MUZ45LS2

Gyári cikkszám:MUZ45LS2

Árukód:Bosch4242005150076

Garanciaidő:1 év

Készlet: Rendelésre, 6 munkanap

Részletes leírás

YPE html> Bosch Haushalt MUZ45LS2 Vágótárcsa Termékadatlap

Bosch Haushalt MUZ45LS2 Vágótárcsa Nemesacél

Általános leírás

A Bosch MUZ45LS2 nemesacél vágótárcsa a konyhatechnológia terén az évek során szerzett tapasztalatok és a felhasználói igények maximális figyelembevételével készült. A Bosch kiváló minőségű, tartós és megbízható konyhai eszközöket gyárt, melyek megkönnyítik a mindennapi ételek elkészítését. A MUZ45LS2 modell ideális választás azok számára, akik gyorsan és hatékonyan szeretnének hozzávalókat aprítani, reszelni vagy darabolni.

Terméktulajdonságok

  • Anyaga: Kiváló minőségű nemesacél
  • Termék típusa: Vágótárcsa
  • Compatibilitás: Bosch konyhai robotgépekkel
  • Kialakítás: Könnyű illesztés és kezelhetőség
  • Tisztítás: Mosogatógépben is tisztítható
  • Használat: Szeletelés, reszelés, julienne (gyufaszál vékony szeletek) készítése
  • Alkalmazás: Zöldségek, gyümölcsök, sajtok és egyéb élelmiszerek feldolgozására

Részletes Jellemzők

A Bosch MUZ45LS2 vágótárcsa egy multifunkciós kiegészítő, amely többféle aprítási, szeletelési és reszelési munkát képes elvégezni. Az eszköz nemesacélból készült, így ellenáll a korróziónak, és hosszú távon megőrzi élességét. A tárcsa dizájnja garantálja, hogy a felhasznált anyagokat egyenletesen és precízen dolgozzon fel. Az egyszerű csatolási mechanizmus lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen felhelyezhető legyen a Bosch konyhai robotgépekhez.

Alkalmazási terület

A Bosch MUZ45LS2 vágótárcsa alkalmazása kiterjed zöldségek, például répa, uborka vagy burgonya szeletelésére, különféle sajtok reszelésére, vagy akár gyümölcsök, mint az alma és körte darabolására. Tökéletes eszköz julienne szeletelésre is, mellyel kreatívan díszíthetők az ételek. Ezen túlmenően, a vágótárcsa használható saláták, előételek előkészítéséhez, vagy szendvicsek díszítésére.

Kezelési útmutató

A Bosch MUZ45LS2 vágótárcsa használata előtt győződjön meg róla, hogy a robotgép kikapcsolt állapotban van. Az eszköz beillesztése egyszerű és gyors, viszont fontos, hogy az illesztés pontos legyen. A használat után a tárcsát érdemes azonnal tisztítani, amit a mosogatógép is elvégezhet, így biztosítható a higiénikus tárolás. A tartósan éles maradás érdekében kerülje az eszköz durva tisztítószerrel való érintkezését.