Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Bosch Professional kés és penge készlet

<Bosch Professional kés és penge készlet

Gyári cikkszám:1600A027M5

Árukód:Bosch4059952613871

Garanciaidő:Nincs

Készlet: Rendelésre, 6 munkanap

Részletes leírás

Bosch Professional kés és penge készlet

Termékleírás

A Bosch Professional kés és penge készlet a tökéletes választás minden szakmai igényhez. Ez a készlet a Bosch híres német precizitását és minőségét testesíti meg, amely minden szerszám esetében garantált. A csomag tartalmaz 25 db kiváló minőségű pengét és egy ergonómikus markolatú kést, melyek együtt biztosítják a munka hatékonyságát és kényelmét.

Termékjellemzők

  • Gyártó: Bosch
  • Szerszám típusa: Kés és penge készlet
  • Pengék száma: 25 db
  • Pengék anyaga: Kiváló minőségű acél
  • Kés markolat: Ergonomikus, csúszásmentes
  • Felhasználás: Professzionális és hobbi célokra egyaránt alkalmas

Részletes Termékleírás

A Bosch Professional kés és penge készlet ideális választás mindazon szakemberek számára, akik megbízható és tartós szerszámokat keresnek. Az ergonómikus markolat biztosítja a maximális kényelmet, míg a cserélhető pengék lehetővé teszik a sokoldalú felhasználást különféle anyagok vágásához.

A pengék különlegesen edzett acélból készülnek, garantálva a hosszú élettartamot és a kiváló vágási teljesítményt. A biztonságos használat érdekében a kés markolatát úgy tervezték, hogy minimálisra csökkentse a csúszás esélyét, így biztonságos és kényelmes fogást biztosít.

A Bosch Professional kés és penge készlet egyaránt alkalmas olyan feladatokra, mint a padlószőnyeg vágás, kartonlapok hasítása, szigetelőanyagok méretre vágása, és sok más hétköznapi vágási munka. Mindezek mellett a szerszám könnyű és kompakt, így könnyedén hordozható és tárolható a műhelyben vagy a munkahelyen.

Műszaki adatok

Szerszám típusa: Kés és penge készlet
Pengék száma: 25 db
Pengék anyaga: Edzett acél
Kés markolat: Ergonomikus, csúszásmentes
Súly: 0,15 kg
Felhasználási terület: Professzionális és hobbi felhasználás

Ez egy AI által generált leírás! Bár igyekszünk pontos és hasznos információkat nyújtani, a tartalom helyessége és megbízhatósága nem garantált ezért további információkért a gyártói oldalt ajánlott elsősorban felkeresni! AQUA Webáruház csapata