Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Calvin Klein Eternity Moment EDP 100 ml Hölgyeknek

<Calvin Klein Eternity Moment EDP 100 ml Hölgyeknek

Árukód:CK0088300139491

Garanciaidő:Nincs

Részletes leírás

Calvin Klein Eternity Moment EDP 100 ml Hölgyeknek


A Calvin Klein Eternity Moment egy gyümölcsös-virágos női illat, ami eleganciát és modern stílust sugároz. Ez a finom és romantikus illat tökéletes választás mindennapi használatra vagy egy különleges esti rendezvényhez. Az Eternity Moment illatkompozíciója a friss virágos és gyümölcsös érintések harmonikus elegyét kínálja, amelyekkel minden pillanatot felejthetetlenné tehet.

Termék jellemzői

  • Típus: Eau de Parfum (EDP)
  • Kiszerelés: 100 ml
  • Célcsoport: Nők
  • Alkalmazási terület: Nyak, csukló, illetve test más pulzáló pontjai

Illatjegyek

  • Fejillat: Bodza, licsi, Mandarin narancs, Guava
  • Szívillat: Passióvirág, Jázmin, Aquatic lótuszvirág
  • Alapillat: Málna, Cashmere fa, Muszkus, Brazíliai rózsafa

Részletes Leírás

A Calvin Klein Eternity Moment illata a kezdeti gyümölcsös jegyekkel indít, ahol a frissességet a bodza és licsi adja, melyeket a mandarin narancs citrusos jegyei erősítenek meg. A kezdeti illatélményt követően a guava érdekes exotikus megjelenése következik, amely egyedi karaktert ad ennek a nőies parfümnek.

A szívillatban a passióvirág, jázmin és az aquatic lótuszvirág virágos jegyei tárulnak fel, amelyek egy középső réteget alkotnak, tele nőiességgel és eleganciával. Ezen illatjegyek egyensúlyát a lágy akváriumi jegyek tökéletesítik, melyek pihentető és nyugtató hatással bírnak.

Az alapillatban a málna, cashmere fa, muszkus és brazíliai rózsafa komponensei bontakoznak ki, melyek hosszan tartó, meleg és érzéki alapot nyújtanak. Ezek az illatjegyek kifinomultságot és mélységet biztosítanak, miközben a muszkus érzéki simulást nyújt a bőrön.

Hogyan használja

Fújja a parfümöt a bőrre a nyak, csukló, illetve a test más pulzáló pontjai felé 15-20 cm távolságból, hogy az illat fokozatosan és egyenletesen oszljon el. Kerülje a közvetlen bőrfelvitelt, ha érzékeny bőrre hajaz, és mindig használjon illatmentes bőrápoló termékeket az illat felvitelét megelőzően.

További információk

Calvin Klein Eternity Moment azoknak a hölgyeknek ajánlott, akik nem félnek megmutatni érzéki és nőies oldalukat, miközben egy modern és friss illatot viselnek. Fedezze fel az Eternity Moment világát, és hagyja, hogy minden pillanat felejthetetlenné váljon!