Cégbemutató

Gyors kiszállítás

A 14:00 óráig leadott, készleten lévő rendeléseket, illetve a 14:00 óráig teljesíthetővé vált foglalásokat másnap házhozszállítjuk.

ÁRGARANCIA

INGYENES KISZÁLLÍTÁS nettó 200 000 Ft felett és 40 kg-ig.

RAKTÁRKÉSZLETRŐL

Online árlistánk naprakész ár és készletinformációkat tartalmaz. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleinket széles kínálatból, raktárkészletről szolgáljuk ki.

Cégünk, a Dot-Compker Kft számítástechnikai alkatrészek és elektronikai eszközök nagykereskedelmi árusításával foglalkozik.

Online árlistánk naprakész ár és készletinformációkat tartalmaz. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleinket széles kínálatból, raktárkészletről szolgáljuk ki. Az árlistánkban szereplő nagyobb értékű eszközök rendelés útján történő beszerzését is vállaljuk.

Törekvésünk, hogy folyamatos áruellátottság mellett ügyfeleinket a legjobb árakon szolgáljuk ki.
Kedvező árainkkal, profi kiszolgálással és ügyfélközpontú hozzáállásunkkal szeretnénk megnyerni, illetve megtartani kedves ügyfeleink bizalmát. Tapasztalt, számítástechnikában harcedzett csapatunk feladatául tűzte ki, hogy nagy hangsúlyt fektessen a megbízható és rugalmas ügyfélkezelésre, és a kimagaslóan gyors és korrekt garanciális ügyintézésre.

Termékpalettánkon megtalálhatóak számítástechnikai alkatrészek, szoftverek, háztartási- és szórakoztatóelektronikai eszközök nagy választékban.

Kérjük, tiszteljen meg ön is bizalmával, és látogasson meg bennünket személyesen is!

Üdvözlettel,
A Dot-Compker Kft. csapata