Október 23-án szerdán üzletünk zárva tart!
Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Ecopixel utángyártott BROTHER LC225XLM tintapatron magenta (LC225XLMFUEC)

<Ecopixel utángyártott BROTHER LC225XLM tintapatron magenta (LC225XLMFUEC)

Gyári cikkszám:LC225XLMFUEC

Árukód:epLC225XLMFUEC

Garanciaidő:Nincs

Készlet: Rendelésre, 2 munkanap

Részletes leírás

Ecopixel utángyártott BROTHER LC225XLM tintapatron magenta

Ecopixel utángyártott BROTHER LC225XLM tintapatron magenta (LC225XLMFUEC)

A Ecopixel utángyártott BROTHER LC225XLM tintapatron magenta egy kiváló minőségű, megbízható alternatíva a Brother nyomtatókhoz. Ideális választás azok számára, akik költséghatékony, mégis magas színvonalú nyomtatási megoldásokat keresnek. Az Ecopixel termékek elismertek környezetbarát előállításuk és tartósságuk miatt, biztosítva, hogy minden nyomtatás tiszta és élénk legyen.

Termékjellemzők:

  • Szín: Magenta
  • Kompaktibilitás: Kifejezetten a Brother nyomtatókhoz tervezve. Ellenőrizze a pontos modellszámot a kompatibilis modellek listáján.
  • Kiváló minőségű tinta: Az Ecopixel tintapatronok élénk és tartós színeket biztosítanak, ami ideális különféle nyomtatási igényekhez, legyen szó fényképekről vagy dokumentumokról.
  • Kapacitás: Az utángyártott tintapatron megnövelt kapacitással rendelkezik, így hosszabb ideig élvezheti a megszakítás nélküli nyomtatást.
  • Környezetbarát: Az Ecopixel elkötelezett a környezetvédelem mellett, és újrahasznosított anyagokból készíti termékeit, így hozzájárul a fenntarthatósághoz.
  • Könnyű telepítés: Az intuitív kialakítás lehetővé teszi a gyors és egyszerű cserét, megkönnyítve a nyomtatóba való integrálást.