Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Fiskars gyermekolló 13cm katica (1004612)

<Fiskars gyermekolló 13cm katica (1004612)

Gyári cikkszám:1004612

Árukód:fis1004612

Garanciaidő:1 év

Készlet: Rendelésre, 2 munkanap

Részletes leírás

Fiskars gyermekolló 13cm katica (1004612)

A Fiskars gyermekolló 13cm-es változata, termékkódja 1004612, egy kiváló minőségű eszköz, melyet kifejezetten gyermekek számára terveztek. Élénk, játékos katica dizájnjával ez az olló tökéletes eszköze a gyerekek kreatív tevékenységeinek, fejleszti a finommotorikus készségeket és biztonságos használatot biztosít.

Termékjellemzők:

  • Vágási hossz: 13 cm
  • Dizájn: Katica mintázat
  • Anyag: Rozsdamentes acél pengék, műanyag fogantyú
  • Életkor: 4 év feletti gyermekek számára ajánlott
  • Biztonsági funkció: Tompa hegy, hogy minimalizálja a sérülés kockázatát
  • Ergonómia: Ergonomikus fogantyú kicsi kezek számára tervezve
  • Szín: Piros és fekete katica mintázat

Előnyök:

A Fiskars gyermekolló könnyű és kényelmes fogást biztosít gyermeke számára, így hosszabb ideig is kellemesen használható. Az ergonomikus kialakításának köszönhetően az olló stabilan ül a kis kezekben, lehetővé téve a pontos és precíz vágásokat.

Minőség és Biztonság:

A Fiskars ismert a kiváló minőségű eszközeiről, és ez az olló sem kivétel. A rozsdamentes acél pengék hosszú élettartamúak és tartósak, míg a tompa hegy biztonságos használatot garantál. A műanyag fogantyú BPA-mentes, így gyermekének egészségéért sem kell aggódnia.

Felhasználási Területek:

Ez a gyermekolló sokoldalúan használható különböző kreatív projektekhez, például papír, karton, szalag és más könnyű anyagok vágásához. Iskolai kézműves foglalkozásokhoz, otthoni játékokhoz és művészi tevékenységekhez egyaránt ideális választás.

Karbantartás:

Az olló használata után javasolt egy puha, nedves ruhával letörölni a pengéket, majd szárazra törölni a rozsdamentes acél megőrzése érdekében. A műanyag fogantyú is könnyen tisztítható, így mindig higiénikus marad.

Specifikációk:

Paraméter Érték
Termékazonosító 1004612
Vágási hossz 13 cm
Dizájn Katica mintázat
Anyag Rozsdamentes acél pengék, műanyag fogantyú
Ajánlott életkor 4 év felett
Szín Piros és fekete

Ha egy megbízható, biztonságos és funkcionális gyermekollót keres, a Fiskars gyermekolló 13cm katica kiváló választás. A játékos dizájn és a kiváló műszaki paraméterek egyaránt hozzájárulnak ahhoz, hogy gyermeke kreatív tevékenységei örömteliek és biztonságosak legyenek.

Ez egy AI által generált leírás! Bár igyekszünk pontos és hasznos információkat nyújtani, a tartalom helyessége és megbízhatósága nem garantált ezért további információkért a gyártói oldalt ajánlott elsősorban felkeresni! AQUA Webáruház csapata