Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Fiskars gyermekolló 13cm panda (1004613)

<Fiskars gyermekolló 13cm panda (1004613)

Gyári cikkszám:1004613

Árukód:fis1004613

Garanciaidő:1 év

Készlet: Rendelésre, 2 munkanap

Részletes leírás

YPE html> Fiskars gyermekolló 13 cm panda (1004613)

Fiskars gyermekolló 13 cm panda (1004613)

A Fiskars gyermekolló 13 cm panda (1004613) tökéletes választás gyermeke biztonságos és kreatív kézügyességének fejlesztéséhez. Ez az olló kifejezetten gyerekek számára lett tervezve, figyelembe véve a kényelem, biztonság és használhatóság szempontjait. A panda formájú markolat nemcsak aranyos, hanem ergonomikus kialakítású is, amely megkönnyíti a használatot a kicsi kezek számára.

Termékjellemzők:

  • Magasság: 13 cm
  • Anyag: Rozsdamentes acél pengék
  • Markolat: Ergonomikus műanyag, panda dizájnnal
  • Szín: Fekete és fehér panda motívum
  • Biztonság: Lekerekített pengék a biztonságos használat érdekében
  • Ajánlott életkor: 4 éves kortól

A Fiskars márkáról

A Fiskars világszinten ismert nevet képvisel a minőségi kéziszerszámok piacán. A cég termékei különösen a funkcionalitás, az innováció és a tartósság jegyében készülnek. Gyerekolloik sem kivételek ez alól; a Fiskars gyermekollók kifejezetten a kis kezek számára tervezettek, hogy könnyedén és biztonságosan tudják használni őket a gyerekek.

Rozsdamentes acél pengék

A Fiskars gyermekolló pengéi rozsdamentes acélból készültek, így hosszú élettartamot és tartósságot biztosítanak. A pengék kiválóan vágnak, miközben lekerekített hegyük biztonságot nyújt, ezáltal gyermeke biztonságosan használhatja akár felügyelet nélkül is.

Ergonomikus és biztonságos markolat

A panda dizájn nemcsak vidám és játékos elemet kölcsönöz az ollónak, hanem ergonomikus kialakítása megkönnyíti a fogást és a használatot. A markolat kifejezetten a gyerekek kis kezeihez lett tervezve, ami segíti a kényelmes, stabil és kontrollált használatot.

Kreativitás és fejlődés

Az olló használata segíti gyermekét a kézügyesség, a finommotorikai képességek és a kreativitás fejlesztésében. A vágás különböző anyagokon – például papíron, kartonon – nagyszerű lehetőséget nyújt a kézügyesség gyakorlására és szórakoztató formában segíti gyermeke fejlődését.

Termékparaméterek

Terméknév Fiskars gyermekolló 13 cm panda (1004613)
Magasság 13 cm
Pengék anyaga Rozsdamentes acél
Markolat Ergonomikus műanyag, panda dizájnnal
Szín Fekete és fehér
Ajánlott életkor 4 éves kortól
Biztonsági jellemző Lekerekített pengék

Ez egy AI által generált leírás! Bár igyekszünk pontos és hasznos információkat nyújtani, a tartalom helyessége és megbízhatósága nem garantált ezért további információkért a gyártói oldalt ajánlott elsősorban felkeresni! AQUA Webáruház csapata