Október 23-án szerdán üzletünk zárva tart!
Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

FR-TEC Flash Nintendo Switch kiegészítő szett (FLASWCP)

<FR-TEC Flash Nintendo Switch kiegészítő szett (FLASWCP)

Gyári cikkszám:FLASWCP

Árukód:frtecFLASWCP

Garanciaidő:1 év

Készlet: Rendelésre, 2 munkanap

Részletes leírás

FR-TEC Flash Nintendo Switch Kiegészítő Szett (FLASWCP)

FR-TEC Flash Nintendo Switch Kiegészítő Szett (FLASWCP)

Termékleírás

Fejleszd tovább a Nintendo Switch játékélményedet a FR-TEC Flash Nintendo Switch Kiegészítő Szettel. A szett ideális választás minden Nintendo Switch felhasználó számára, akik maximális védelmet és kényelmet szeretnének biztosítani kedvenc játékkonzoljuk számára. A csomag tartalmaz minden szükséges kiegészítőt, amelyek nélkülözhetetlenek a hosszú órákig tartó játékhoz, úgy mint védőtok, képernyővédő fólia, játéktároló tok és hangemelő adapter.

Termékjellemzők

  • Anyaga: Kiváló minőségű, tartós és rugalmas TPU és polikarbonát keverék, amely biztosítja a konzol teljes körű védelmét ütődések és karcolódások ellen.
  • Védőtok: Elegáns, átlátszó dizájn, amellyel a Nintendo Switch természetes szépsége megőrizhető, miközben a készülék védelme maximális. A toknak köszönhetően biztonságosan használható a konzol mind otthon, mind útközben.
  • Képernyővédő fólia: Ultra-vékony, mégis ellenálló képernyővédő film, ami védelmet nyújt a karcolások és egyéb sérülések ellen anélkül, hogy befolyásolná a képernyő érintésérzékenységét vagy képminőségét.
  • Játéktároló tok: Kompakt, de tágas tárolóeszköz, amely akár 12 játékkazettát képes biztonságosan tárolni. Ideális megoldás, ha szeretnéd a játékokat rendezetten, egy helyen tartani.
  • Hangemelő adapter: Ez az adapter lehetővé teszi, hogy hagyományos 3.5mm-es jack dugós fejhallgatódat csatlakoztasd, és így még élvezetesebbé tegye a játékot nagyobb hangerő mellett.

Műszaki specifikációk

Szín:
Átlátszó és fekete elemekkel
Anyag:
TPU, polikarbonát
Védelmi funkcionalitás:
Karcolás és ütésálló
Emelő adapter kompatibilitás:
3.5 mm jack

További jellemzők

Ez a csomag nemcsak hogy megvédi a Nintendo Switch konzolt, de a játékélményt is javítja. A könnyedén felhelyezhető és eltávolítható kiegészítőknek köszönhetően gyorsan és egyszerűen felkészítheted konzolodat egy utazásra. Tökéletes választás mindazok számára, akik gyakran viszik magukkal a Switchüket baráti összejövetelekre vagy hosszabb utazásokra.

Záró szavak

Válaszd a FR-TEC Flash Nintendo Switch Kiegészítő Szettet, hogy a Nintendo Switch konzolod mindig védett és készen álljon a következő nagy játékra. Ezzel a kiegészítő csomaggal teljes mértékben kihasználhatod konzolod képességeit, miközben az értékes berendezésed maximális védelmet élvez.