Október 23-án szerdán üzletünk zárva tart!
Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Frosch folyékony szappan utántöltő levendula 500ml (4001499942051)

<Frosch folyékony szappan utántöltő levendula 500ml (4001499942051)

Árukód:frosch4001499942051

Garanciaidő:Nincs

Készlet: Rendelésre, 6 munkanap

Részletes leírás

Frosch folyékony szappan utántöltő levendula 500ml (4001499942051)


A Frosch folyékony szappan utántöltő levendula egy környezetbarát megoldás, amely nem csak tisztítja a bőrt, hanem kímélően ápolja is azt. A levendula természetes illóolajai megnyugtatják a bőrt és kellemes illatot biztosítanak használat után. Minden mosás egy pihentető élménnyé válik, köszönhetően ennek az egyedülálló formulának.

Termékjellemzők:

  • Kiszerelés: 500ml
  • Illat: Levendula
  • Felhasználás: Utántöltő folyékony szappan
  • Összetevők: Növényi alapú tisztítóanyagok, levendula illóolaj, bőrkímélő hidratáló összetevők
  • Környezetbarát: Igen, biológiai úton könnyen lebomló
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt: Igen
  • pH érték: Bőrsemleges

Termékleírás:

A Frosch folyékony szappan utántöltő egy kiváló minőségű termék, amelynek célja, hogy környezetbarát és hatékony bőrtisztítást biztosítson. Ez az utántöltő kiszerelés lehetővé teszi, hogy csökkentsük a műanyaghasználatot, miközben megőrizzük a Frosch termékek prémium minőségét.

A termék alapja növényi alapú tisztítóanyagok, amelyek hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket, miközben nem szárítják ki a bőrt. A levendula illóolajok nem csak kellemes illatot biztosítanak, hanem nyugtató hatásúak is, ami különösen előnyös a stresszes napok végén vagy reggel a friss indulás érdekében.

A folyékony szappan bőrkímélő, bőrgyógyászatilag tesztelt formulája gyengéden tisztít, így mindennapi használatra is ideális választás. A bőrsemleges pH érték biztosítja, hogy a szappan használata során a bőr természetes egyensúlya megmaradjon.

A Frosch márka elkötelezett amellett, hogy termékei környezetbarátak legyenek, és ez a szappan sem kivétel. Az összetevők biológiai úton könnyen lebomlóak, így csökkentik a környezetre gyakorolt negatív hatást.

Az utántöltő kiszerelés egyszerűen használható hagyományos szappanadagolókkal, így kényelmesen és gazdaságosan pótolható a kedvenc szappanunk anélkül, hogy újabb műanyag flakonokat kellene vásárolnunk.

Ez egy AI által generált leírás! Bár igyekszünk pontos és hasznos információkat nyújtani, a tartalom helyessége és megbízhatósága nem garantált ezért további információkért a gyártói oldalt ajánlott elsősorban felkeresni! AQUA Webáruház csapata