Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

GOGEN Decko Repro Cylinder Bluetooth hangszóró

<GOGEN Decko Repro Cylinder Bluetooth hangszóró

Gyári cikkszám:DÉČKO REPRO VÁLEC

Árukód:gogenDECKORECY

Garanciaidő:2 év

Részletes leírás

Erőteljes hangszóró
A GoGEN Repro gyermek Bluetooth henger hangszóró rendelkezik microSD kártya foglalattal, amelyről könnyedén játszhatsz le MP3-at, WAV és WMA formátumokat, de egy 3,5 mm-es AUX bemenet is rendelkezésre áll. A modernebb technológiák közé tartozik a Bluetooth-támogatás, amely lehetővé teszi, hogy a hangot vezeték nélkül, egyenesen a mobiltelefonodról játszd le a gyerekeknek. A GoGEN gyermek Bluetooth hangszóró egyszerű kezelhetőségét az egyértelmű kezelőszervek biztosítják. A zenét két 5 W-oshangszóró szolgáltatja.

True Wireless Stereo
Ha két GoGEN gyermek Repro henger hangszóró kerül egymás mellé, akkor a TWS (True Wireless Stereo) funkcióval okosan párosíthatod őket. A hangjel ezután sztereóban felosztásra kerül mindkét hangszóróra, a bal és a jobb csatornára.

A GoGEN gyermek Bluetooth hangszóró vízálló
A GoGEN gyermek Bluetooth hangszóró vízálló jellegének köszönhetően magaddal viheted a medencébe, a tóba vagy akár a fürdőszobába is. A színes fényhatások segítenek megfelelő hangulatot teremteni a medencés partihoz.

Az akkumulátor tiszteletre méltó élettartama
A gyerekek szórakozását a környezet sem korlátozza, egyszerűen vidd magaddal a GoGEN gyermek Bluetooth hangszórót a kertbe vagy akár a parkba. Az újratölthető akkumulátor egyetlen feltöltéssel akár 7 órán át biztosítja a zenelejátszást. A töltés egyszerű, és egy micro USB-csatlakozóval ellátott kábelen keresztül történik, amelyet a csomagban található.
  • TWS - True Wireless Stereo
  • Teljesítmény 2×5 W (RMS)
  • Bluetooth 5.0
  • MP3, WAV és WMA támogatott formátum
  • TF kártya foglalat
  • IPX6 vízállóság
  • Újratölthető akkumulátor - Micro USB csatlakozó
  • Akár 7 óra üzemidő