Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Hama fa mintás album 10X15/200 (1876)

<Hama fa mintás album 10X15/200 (1876)

Gyári cikkszám:hama1876

Árukód:hama1876

Garanciaidő:2 év

Részletes leírás


Amennyiben egy stílusos és klasszikus helyet keres kedvenc fényképei tárolására, a Hama fa mintás album minden bizonnyal az Ön számára készült. Ez az album nem csak praktikus választás, hanem dekoratív kiegészítője is lehet otthonának vagy irodájának. A természetes fa mintázata eleganciát sugároz, így bármely helyiségben harmonikusan illeszkedik a környezetbe.

Az album méretei ideálisak a leggyakoribb 10x15 cm-es fényképek számára, és akár 200 kép tárolására is elegendő teret biztosít. A rendezett és biztonságos tárolás érdekében minden egyes oldalon külön foglalatok találhatóak, amelyek megakadályozzák a fényképek összegyűrődését vagy károsodását.

Az album lapozása sima és könnyű, így bármikor öröm lesz végignézni a kedves emlékeket. Legyen szó családi eseményekről, utazásokról vagy baráti összejövetelekről, ez az album tökéletes helyszín mindezek megőrzésére. A fa mintás borító nem csupán védelmet nyújt a fényképeknek, hanem stílusos megjelenést is kölcsönöz.

Ráadásul az album kialakítása klasszikus és időtálló, így nem kell attól tartania, hogy néhány év múlva már nem illik az otthona stílusához. Ajándékként is kiváló választás lehet, hiszen ki ne örülne egy gyönyörű, tartós és stílusos fotóalbumnak?

Bátran mondhatjuk, hogy a Hama fa mintás album tökéletes választás, ha fényképei biztonságát és stílusos tárolását szeretné garantálni. Fedezze fel Ön is ennek az albumnak a varázslatos világát, és őrizze meg emlékeit egy helyen elegánsan és biztonságosan!