Dotcomp 1048 Budapest, Tenkefürdő u 5.
(bejárat a Székelyszenttamás utca felől)
Telefon: 06-1/273-2424
Fax: 06-1/273-2429

Haramiau szelencéje társasjáték (CGMMDRS)

<Haramiau szelencéje társasjáték (CGMMDRS)

Gyári cikkszám:CGMMDRS

Árukód:ReflexShopCGMMDRS

Garanciaidő:Nincs

Részletes leírás

YPE html> Haramiau szelencéje társasjáték (CGMMDRS) Termékadatlap

Haramiau szelencéje társasjáték (CGMMDRS) Termékadatlap

Termék gyártója: Párbaj Játékok Kft.

Termékkategória: Társasjáték

Cikkszám: CGMMDRS

Ajánlott életkor: 8 éves kortól

Játékosok száma: 2-4 fő

Átlagos játékidő: 30-45 perc

Nyelv: magyar

Termék leírása

A Haramiau szelencéje egy izgalmas, körökre osztott stratégiai társasjáték, melyben a játékosok a rettenthetetlen kalózként vágynak átélni a kalandokat és megszerezni mások kincseit. A játék célja, hogy a játékosok ügyes taktikázással, és némi szerencsével elsajátítsák a legtöbb aranyat és kincset tartalmazó szelencét.

A játékot a gyors döntéshozatal és a stratégiai gondolkodás jellemzi. A játékosoknak minden körben dönteniük kell, hogy melyik kincset próbálják meg megszerezni, miközben folyamatosan figyelniük kell riválisaik lépéseire is. Az interakciók és a döntések gyorsasága miatt a Haramiau szelencéje nem csak szórakoztató, de izgalmas kihívás is egyben.

Termék jellemzők

Játéktábla: A játéktábla egy fantáziadús szigetvilágot ábrázol, ahol a különböző típusú kincsek helyezkednek el. A tábla mérete lehetővé teszi könnyű szállítást és tárolást.

Kártyák: A játék tartalmaz 60 db stratégiai kártyát, melyek segítségével a játékosok akciókat hajthatnak végre, csapdákat állíthatnak és védekezhetnek a többi kalóz támadása ellen.

Bábuk: Mindegyik játékos számára 4 egyedi dizájnú kalózbábú áll rendelkezésre, melyekkel bejárhatják a szigetet.

Kincses szelencék: A játék fő elemei a különböző kincses szelencék, minden egyes szelence különleges tartalommal bír, amit megszerezve a játékosok pontokat gyűjthetnek.

Játékszabályok

A Haramiau szelencéje játékszabályai részletesen le vannak írva a mellékelt játékiinstrukciókban, melyek segítenek a játékosoknak a játék megértésében és zökkenőmentes lebonyolításában. A szabálykönyv több nyelven is elérhető, így különböző nyelvű játékosok is élvezhetik a játékot.

Csomagolás és tartozékok

A Haramiau szelencéje társasjáték egy stílusos, tengerészeti motívumokkal díszített dobozban érkezik, amely tartalmaz minden szükséges komponenst a játékhoz. A csomagolás elősegíti a kiegészítők biztonságos tárolását és szállítását.